Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad već kačite braon narukvice :)
d742665e7aaa243b5326c2f012bbcc57.jpg

Sent from my OP7T

Aj pomoc drugari. Neki smartwatch za zensko celjade ali da moze da radi lepo sa iPhone-om. Nekako mi 42mm vise ide na zensku ruku nego 46mm.
Samo Apple watch.

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

I tu da place kada joj baterija na satu ne izdrzi jedan dan

Amazfitovi bi trebalo da rade i na iOSu i dobri su sa baterijom.

Sent from my OP7T

Razmisljao sam i o njima. Nekako naginjem ka GT2e ili cistom GT2. Posto je i sportski tip i aktivno vezba, a ujedno je i advokat pa ne moze uvek da se javi. Znaci iPhone+notifikacije i pozivi na satu i trening. Aj aj.

Nemoj da gajiš iluzije da će GT 2 od 42 mm biti sjajan sa baterijom.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Nekako mi 46mm ne ide na zensku ruku. Ja sam prezadovoljan sa svojim GT2e. Bez razmisljanja bih joj uzeo Watch Active 2 ali neke funkcije fale na iOS-u.

Zato sam i napisao, ženskoj ruci mnogo lepše leži 42 mm, ali on ima opet osetno slabiju bateriju.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Nekako mi 46mm ne ide na zensku ruku. Ja sam prezadovoljan sa svojim GT2e. Bez razmisljanja bih joj uzeo Watch Active 2 ali neke funkcije fale na iOS-u.

Meni radi gt2 lepo sa Iphonom ali ni slucajno da joj ne uzimas od 46 jer je to preveliko ako nije odbojkasica ili kosarkasica[emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Čitam šta pišete, gledam slike što postavljate i ne mogu da dočekam da uzmem i ja sat. Inače će mi biti prvi smartwatch koji ću kupiti i odlučio sam se za gt2 pro, ali ga ne mogu sad naći na kp u crnoj varijanti. Sve koje sam pitao od petka ili do petka, a ko za inat sad ide vikend i opet čekanje :)
Inače imam s10 pa se nadam da neće biti problema sa kompatibilnošću. Dvoumio sam se između gt2 pro i gw3, ali me odbija to punjenje baterije kod Samsunga. Čim uzmem javljam se, ali nadam se sa utiscima ne sa rešenjem za problem :)

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Ne ne, nikako 46mm, samo 42mm. Nije toliko golema :). Hvala ekipa, javim se kada uzmem.

I tu da place kada joj baterija na satu ne izdrzi jedan dan������. Bas ni jedna alternativa?
Dva dana kao i na Watch 3.

Nista ne radi dobro kao apple watch sa iPhone uredjajima, kao i Huawei sa GT, kao Samsung sa svojim satovima.

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

Kada hoću da skinem neku temu za Amazefit gts u AmazeFaces aplikaciji, stalno mi izbacuje ovo...
cdd33e1dfe11942e744a30702009b880.jpg

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Razmisljao sam i o njima. Nekako naginjem ka GT2e ili cistom GT2. Posto je i sportski tip i aktivno vezba, a ujedno je i advokat pa ne moze uvek da se javi. Znaci iPhone+notifikacije i pozivi na satu i trening. Aj aj.
Huawei 42mm nema podrsku za pozive, da se ne ispalis [emoji3]

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

A jaoj. Ja sam mrtav covek

Mene ako pitas, GW 41mm...
Ne znam kako radi sa Apple uredjajima, ali na sajtu stoji da full podrzava IOS..
Inace ja danas bio sa zenom da proba, po meni ubedljivo najlepsi zenski smart.. Ostalo da se odluci da li ce bronzu ili silver black pa da pazarimo.. A ima i pozive.
10x lepsi GW3 41mm od GT2 42mm
E o ti slike sa danasnje probe :)

IMG-46c0d6ac3e258d437f0d27b1319693d6-V.jpg
IMG-4a91b7fe9ea61e414622f08e81ef2cf5-V.jpg

Poslednja izmena:
50k sat? Jeste lep nema dalje price.

Od skoro ovo gov.... od notifikacije Gear sport na px3xl neće nikako da se skloni iako su sve permisije dozvoljene. Je l' imao neko nešto slično?!
148796a9a6471e25b63a9730fcf01126.jpg

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk
Uđi tu, skini mu dozvolu i daj opet. Zaglupi se s vremena na vreme.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Pozdrav drugari,jedno pitanjce vezano za Huawei Band 4 narukvicu,interesuje me koliko je precizna sto se tice merenja predjene kilometraza,tj koraka?

Ja prezadovoljan :D

IMG_20201030_185241.jpg

Probaj reinstall. Meni iskače to na svakih par dana iz nekog razloga, samo mu skinem dozvolu i dam opet.

Pozdrav drugari,jedno pitanjce vezano za Huawei Band 4 narukvicu,interesuje me koliko je precizna sto se tice merenja predjene kilometraza,tj koraka?

Ja imam Huawei Band 5 i prilicno je precizna. Uporedjivao sam je sa Mi Band 4 i bila je prilicno preziznija. Na 1000 koraka koje sam presao narukvica mi je pokazala 1020 dok je na Mi Band 4 ispalo da sam presao oko 1200 koraka. Band 5 i Band 4 su slicni po karakteristikama i ne verujem da ce biti neka velika razlika. Ja sam je najvise uzeo zbog merenja spavanja. I tu je prilicno precizna. Meri ti duboki san, plitki, rem fazu i budjenje. Satic je odlican, ali je mana trajanje baterije. Kad sve ukljicis traje nekih 7 dana.

Ja imam Huawei Band 5 i prilicno je precizna. Uporedjivao sam je sa Mi Band 4 i bila je prilicno preziznija. Na 1000 koraka koje sam presao narukvica mi je pokazala 1020 dok je na Mi Band 4 ispalo da sam presao oko 1200 koraka. Band 5 i Band 4 su slicni po karakteristikama i ne verujem da ce biti neka velika razlika. Ja sam je najvise uzeo zbog merenja spavanja. I tu je prilicno precizna. Meri ti duboki san, plitki, rem fazu i budjenje. Satic je odlican, ali je mana trajanje baterije. Kad sve ukljicis traje nekih 7 dana.
Super,hvala na odgovoru

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

Probaj reinstall. Meni iskače to na svakih par dana iz nekog razloga, samo mu skinem dozvolu i dam opet.

Jesam posle više restarta telefona i sata je nestalo. Hvala.

Sent from my SHT-W09 using Tapatalk

Bezveze je što je tema za zajednička za sve satove, treba razdvojiti kao telefone

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno