Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uf, posedovao bih ga rado samo da je baterija kao na 46mm

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Da li je instaliran galaxy watch plugin?

Isto tako, pokušaj da odeš u podešavanja baterije na tvom telefonu, pronađi galaxy wearable aplikaciju i ako pokazuje plugin, za oba ugasi "manage automatically"

Mislim da je to u app launch na huawei telefonima, ne sećam se dobro.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Druze samo da javim da smo resili problem sa konekcijom.. Od kako sam promenio ovo sto si napisao, sat se konektuje automatski svaki put, namerno sam testirao vise puta danas.

Hvala puno za savet :)

Jel stigao još nekom?

Čudna sprava. Bila već dva update poslednjih nedelju dana koliko ga imam, nadam se da će da nastave da krpe, jer bogme ima potrebe.
ee91aab3672908544ebe78089d77fba0.jpg
c7486ba5245f01b40222d21c07e223ae.jpg
4d2604b2f1bc47261c19dfebda80ebd6.jpg

Koliko brzo se baterija na GW3 napuni?

Sad može regulare valjda da se naruči. Bio je u maju pledge na Indiegogo.

Kako funkcionie sleep mod na Huawei GT2 i kako se aktvira da memorise? Spavao sam sa satom sinoc bas da vidim za san iz znatizelje. Ali nista ne belezi. [emoji53] A ukljucen mi je u Health-u Huawei trusleep.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Nista ne aktiviras, samo pritisnes tamo sleep ekran kad udjes u aplikaciju i izadju podaci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koliko brzo se baterija na GW3 napuni?

Nisam ga punio od 0 do 100 pa ne znam da ti kazem, ali sa 50% do 100% mu treba nekih sat vremena.. A ako ne gresim u nekoj od recenzija za GW3 su rekli da je od 0 do 100 oko 2 sata.
GT se punio mnogo brze ali to je verujem do bezicnog punjenja koje ima GW3 jer je sporije od kontaktnog kakav ima GT.

Poslednja izmena:
Ne mogu da editujem poruku..

Da, posle prvog punjenja baterija izgleda da malo bolje drzi.. Juce ujutru u 7 je bio na 100%, tenutno je
IMG_20201029_083220.jpg

Ali svakako ce veceras morati na punjac, sto opet znaci max 2 dana..

Au, covece . Kako mozes tako grdu narukvicu da nosis? Znam da o ukusima ne treba raspravljati ali ovo je strasno[emoji23][emoji23]. Sve mislim stavljas neku sliku sa neta a sad se to ponavlja vec nekoliko postova tako da sam sad shvatio da slikas svoju ruku .

Narukvica je top, pojma neznas :D
Juce me bukvalno 20 ljudi iscimalo da im kazem gde sam kupio odusevljeni.. Tako da.. Ko te sisa xaxaxa :p

Mator sam ja pa ne razumem omladinu[emoji23][emoji23] jos da je maslinasto zelena pa taj maskirni print bi vise legao ali.... pregazilo me vreme[emoji16][emoji16][emoji16]

Imam ja ovakvu i zelenu.. i sivu.. :D
Al juce i danas mi se ova boja uklapa :D

Kad smo kod narukvica, originalna crna kozna koja dolazi u GW3 mi se ne svidja.. Nije losa na izgled (mada mi se oni beli koncici ne svidjaju) ali je mnogo tanka i nekako mi bas bezveze deluje.. Ali imam 10 svojih koznih pa me bas briga za njihovu :)

Poslednja izmena:
Da li na GW mogu da podesim vreme u koje se nece paliti ekran i stizati nortifikacije ? Recimo od 23 h do 07 h.
Vidim da mogu to rucno da upalim, sleep mod, ali da li moze da se podesi da se pali automatski svaki dan od do ?

Može, galaxy wearable, advanced, do not disturb, i tu podesiš vreme.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Aaaa... Nisam gledao tu, ja svo vreme trazim to za Goodnight mod :)
Hvala :)

imam amazfit bip i zbunila me zepp aplikacija...instalirao sam je, ali kao da neke stvari nedostaju...može li ona da se koristi uz amazfit bip ili je za njega i dalje predviđena mifit app? više mi se sviđa zepp vizuelno u svakom slučaju...

Mator sam ja pa ne razumem omladinu[emoji23][emoji23] jos da je maslinasto zelena pa taj maskirni print bi vise legao ali.... pregazilo me vreme[emoji16][emoji16][emoji16]

Evo da me ne prozivas vise za narukvicu xaxaxaxa :D

IMG_20201029_183928.jpg

Sad si muskarcina kao ja[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
d9213d2f7c25f0038d97e72cf446018c.jpg

Ta na onom metalnom mnogo bolje izgleda. Na crnom prosto ne znam šta osim crne staviti.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Jeste, imam ga. Samo da ima puls i top bi bio. Bluelight i vintagestylewatch su isto odlicni.

Od skoro ovo gov.... od notifikacije Gear sport na px3xl neće nikako da se skloni iako su sve permisije dozvoljene. Je l' imao neko nešto slično?!
148796a9a6471e25b63a9730fcf01126.jpg

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Aj pomoc drugari. Neki smartwatch za zensko celjade ali da moze da radi lepo sa iPhone-om. Nekako mi 42mm vise ide na zensku ruku nego 46mm.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno