Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
79ecd5ce41c41f06cdf239cb46e14737.jpg

T-Rex tema za GT, pošto se već pominje u poslednjih par dana. :)

KA T-Rex v2 je naziv

Možete preuzeti sa sajta www.amazfitwatchfaces.com

Postoji sekcija za Watch GT

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cek, jel to obican GT, bez 2? On vidim ima jeftinije da se nađe od GTR Amazfit.

Da li bi pred prvo punjenje sat trebalo potpuno isprazniti da se ugasi ili to ne igra nikakvu ulogu zbog baterije, moze li recimo sa 7 posto da se pocne prvo punjenje?

Poslano sa mog SM-T725 koristeći Tapatalk

Naravno, stavi na punjač pre nego što se potroši.

To je važilo za stare NiMH baterije, one su morale da se formtiraju.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Како преузети фајл за скин пребацити на сат? Имам Амазфит ГТР и користим Амазфит апликацију за повезаност телефона са сатом. Када преузмем фајл са овог сајта и покушам да га отворим, обавештава ме да не могу то да урадим.

Послато са Mi A3 помоћу Тапатока

Ne znam druže kako je na GTR, nemam taj sat... Siguran sam da se lako može naći uputstvo na YouTube-u.

Na koju foru se ukljucuje ekran na smartwatch-u, da li je to senzor na pokret ili skenira zenice? Dok vozim bicikl nece da se ukljuci ekran kada sat okrenem prema ocima, a dok pesacim ili stanem onda radi bez problema. Mislio sam da nece zbog jake svetlosti napolju da se ukljuci, ali shvatio sam da nece samo dok vozim bicikl. Samsung smartwatch je u pitanju.

Poslano sa mog SM-T725 koristeći Tapatalk

[emoji23]
Kakvo crno skeniranje zenica sa sata.
Ako ti je uključena ona opcija raise to wake, onsa treba da se uključuje na osnovu pokreta ruke. E sad, dok voziš bajs ruka ti je napred pa pokret nije isti kao kad iz prirodnog položaja dižeš ruku, možda zato ne pali, tj verovatno. Druga opcija je da raise to wake ne radi dok traje workout, mada je to manje verovatno.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Znači kapa dole za ovo da možeš da slikaš preko sata!! Ja sam se sa Samsung supportom 2 godine bombao da ubace taj feature i na kraju digao ruke...i dan danas mislim da ima samo jedna poluaplikacija koja radi ali sa nekom 3rd party buđavom kamera app! Sa druge strane, bar mi preko olovkice na N omogućili [emoji56][emoji2957]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Imam 3 aplikacije na Galaxy Watchu koje mogu da slikaju i snimaju video.
Sta je dobro, to sto se na telefonu ne prikazije da ista radis, kao da kamera nije aktivna.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ima li ko apple watch 4 da napise iskustva sa isti? Za bateriju znam da nije neka, ali ostalo me zanima. Pregledao sam YT i sve recenzije, ali drugacije je kada neko napise iz licnog iskustva.

Koje su to, i meni bi trebala?

088444b139a216517feafce935da207d.png

Watch GT2 update
Ovo je super. Napraviće baš dobar sat, drago mi je da konstantno unapređuju funkcionalnosti.

Samo, meni nikako ne stiže update, ovo je već drugi koji si objavio a da meni ništa nije stiglo...

Zaglavio sam sa onim u kojem je objavljen SpO2 monitoring i ne pomera se dalje...Screenshot_20200528_220802.jpg

Kolega je u beta testiranju i dzaba se nadas tim update-ovima, kada kod nas nece doci :d Tek stable kad izbace.

^ A, to li je... [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Da li neko ima problema sa Samsung S3 Frontier u vidu da mu ne rade senzori za budjenje ekrana na pokret ruke, senzor za broj koraka i senzor za merenje pulsa? Verzija softera je Tizen 4.0.0.7
Na raznim forumima vidim da ljudi imaju problema nakon updatea na ovu verziju?

Jel ti nije tesko da napises kakva je vibracija za alarm? Ako si imao MiBand 2 ili 3 mozes da uporedis sa njima?

Neko je ovde pominjao vibraciju na GT-u, da je slaba... Mene već mesec dana budi samo sat, telefon više ne koristim u te svrhe. Nije se još dogodilo da ne osetim i da se uspavam.

I mene je MB3 budio bez problema, ali bi vibracija mogla za nijansu da bude jaca jer nekad budem bas bas umoran.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno