mislio sam da ne pisem nista oko satova....ali izlaskom apple smartwatch-a odjednom svi samo pricaju o satovima (vidis sta je marketing, toliko dobrih satova na trzistu ali dok apple nije izbacio svoj niko nije ni pricao o drugim modelima u tolikoj meri)
elem...ja ne znam sta ljudi ocekuju od sata?! zaista, to je pitanje, moje, svima koji zele da imaju pametan sat....?!
da li je normalno imati navigaciju, touch screen itd itd na satu? I pritom ocekivati nedelju dana trajanja baterije ?!!
meni pametan sat treba da prenese notifikaciju o pozivu ili poruci/email-u itd diskretno pogledas na sat I znas da li zelis da odgovoris ili ne...telefon je na vibraciji I nikog ne ometa....(to kad budete radili nekad gde ne sme da se koristi telefon na poslu, ili ste na sastancima ali I dalje zelite da procitate notifikaciju posto vam je bitno da ste u toku - onda mozete shvatiti pametan sat kao koristan uredjaj.....sve dok se sedi u kaficu I pije kafa ceo dan I kao nesto gleda na sat svaki cas pa vadi telefon koji je btw vec na stolu pored kafe itd itd nema svrhe bacati pare za sat)
I za kraj...postoji sat koji radi ono sto meni treba, a po meni sto bi I drugima trebalo da bude prioritet, prenos notifikacija sa telefona na sat, I kojem baterija traje 5 - 7 dana, uz to nije velik I jako je pristupacna cena....zove se PEBBLE I dugo je na trzistu, I takodje je I dalje nenad****v !! I upravo taj sat ovde u USA dosta ljudi ima pogotovo poslovnih ljudi.....kome treba tako nesto I u mogucnosti je da nabavi skapirace da je upravo to ono sto mu treba...sve ostalo su igracke za ubijanje vremena i pokazivanje u drustvu