...Ovi sto ga zovu pametnom narukvicom su prsli....
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Za sada ne, kažu da rade na tome, i da će biti deo nekog budućeg update-a...Jel postoji mogucnost da se pogledaju notifikacije na Huawei GT dok recimo prati neku aktivnost (bajs, trcanje)?
Svaka čast za ovo.Ipak ne mora da se menja regija na GW-u da bi se instalirao Spotify npr, dovoljno je da se izvadi kartica iz telefona, obriše data/cache za Galaxy wearable, konektuje na VPN(ja sam išao na UK), otvori Galaxy store, i Spotify će biti tu.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Vratiće ti se brzo na nas.. Ja ubacujem uk karticu kad mi treba nesto, čim vratim našu, ode..
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Da, vratio se. Važno je da je Spotify tu.Da, vrati se odmah na srpski. Ali bitno da spotify radi
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Za sada je procureo samo Active 2, ali sumnjam da će ga predstavljati na Note unpackedZna li se nesto o tome da li ce Samsung zajedno sa Noteom predstaviti Galaxy Watch 2?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uputio bih jedan predlog moderatorima foruma ako nije problem da se tema "Smartwatch uređaji" dokuje i bude stalno vidljiva. Hvala i veliki pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari