Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ekipa sta je trenutno best buy opcija kod pametnih satova??

Nisam pratio scenu, iwatch mi je preskup a i ne svidja mi se.. tako da slusam preporuku raspolozenih..

Što se tiče pametnog sata, da izgleda kao dobar sat i ima funkcije pametnog sata (možeš razgovarati preko njega, na hiljade i hiljade skinova za sat, kada ti dosadi menjaš, app razne) to je trenutno Samsung Watch 46mm ili stariji model Frontier. Za trening Suunto, čak mi meri okrete pod vodom. Od pametnih naruvica imaš Huawei GT i Mi Band 4.

Koristim Frontier i mogu vam reći da je odličan. Osim onog problema sa baterijom koji sam imao pa se opasuljio nisam imao nikakvih problema, ali ne mogu nigde da ujurim neku lepu metalnu narukvicu za njega, jer ove gumene su leti malo, stinki :D.

Znaci Huawei GT sad posto pametna narukvica ..... hahaha .Ok ,nema sve opcije ko samsung ,mozete mu sumnjat i uskracivat pamet ,al sto mu oduzeste i ovo sat nije mi jasno ,pogotovu jer izgleda i lici vise na sat(fizicki) od samsunga..?Jel to sto ne mozes da se javljas na njega ,nema toliko skinova,programa ,znaci da je narukvica a ne sat? Nista od ovih stvari nisu karakteristicne za watch-ove,znaci ako samsung ima mogucnost javljanja ,onda njega svrstajte u kategoriju smartfonova ,a ne da drugima oduzimate watch iz naziva zbog toga ..

Nema sličnosti između sata Huawei GT ili neke pametne narukvice. Verujem da je po sredi neka greška u komentaru nego ozbiljno mišljenje. Imam i jedno i drugo tačno da oba imaju karakteristiku fitnes trakera s tim da Huawei GT ima više opcija i mogućnosti nego Mi Band narukvica.

Nema mnogo funkcija kao GW, ali sat kao sat mi je stvarno ljepsi i ugodniji na ruci od Samsungovog. Ovi sto ga zovu pametnom narukvicom su prsli. Drugar pazario 2 komada za 250 eura. Kaze jedino sto fali jeste javljanje na pozive, ali sta je tu je. Za te pare top sat, tanji, laksi, udobniji na ruci od GW kojeg nosim vec 7, 8 mjeseci.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel postoji mogucnost da se pogledaju notifikacije na Huawei GT dok recimo prati neku aktivnost (bajs, trcanje)?

...Ovi sto ga zovu pametnom narukvicom su prsli....

288ba2b945d404061fc7897fcecfb915.jpg
c8005b1fdc4c0007b9308c9c3e8bbfc9.jpg
4dc4221b5697cfc48109fe511d9a5145.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

I? Kontao si ispasti pametan ili sta? Naravno da se ne moze nazvati "pametnim" satom, jer mu fali par opcija koje konkurencija ima, ali da ga se zove narukvicom to je vec ludost. To je poenta. Sve u svemu fitnes tracker upakovan u sat sa par watch faces, premalo interne, citanje dolaznih poruka i to je to, a nikako nije narukvica. I nemam nista protiv sata da se ne shvati pogresno. Uvijek ima bolje od boljeg.

Poslednja izmena:
Ipak ne mora da se menja regija na GW-u da bi se instalirao Spotify npr, dovoljno je da se izvadi kartica iz telefona, obriše data/cache za Galaxy wearable, konektuje na VPN(ja sam išao na UK), otvori Galaxy store, i Spotify će biti tu.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ali moraš imati premium Spotify da bi koristio na satu, to znaš..?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Zna li se nesto o tome da li ce Samsung zajedno sa Noteom predstaviti Galaxy Watch 2?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ipak ne mora da se menja regija na GW-u da bi se instalirao Spotify npr, dovoljno je da se izvadi kartica iz telefona, obriše data/cache za Galaxy wearable, konektuje na VPN(ja sam išao na UK), otvori Galaxy store, i Spotify će biti tu.

Svaka čast za ovo.

Probao sad i radi sa US.

Šta više, i kada sam vratio kartice, Galaxy Store je ostao na USA.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Vratiće ti se brzo na nas.. Ja ubacujem uk karticu kad mi treba nesto, čim vratim našu, ode..

Da, vrati se odmah na srpski. Ali bitno da spotify radi ;)

Ja koristim modovanu app Spotify na androidu, ne bih o tome trebao ovde, ali ajde. Free je verzija, ali radi kao paid, ali na satu zbog toga ne mogu da koristim..

Mislim da neće, nema ga na store-u više ;)
Nije problem jedno mesečno odraditi ono i apdejtovati ga ;)

Ne bih da vam rusim sneska ali Spotify app za watch je mnoooogo dugo bila app koja sisa bateriju na satu, to se znalo mesecima, možda i godinu dana, i prvi update uprkos svemu tome je bio pre mesec dva.. Tako da, ne očekujte jednom mesečno da će biti update

EKG i fall detection na active 2, biće to sigurno i na GW

Nisam bas siguran.. Mozda za pad eventualno.. Ne znam jel drugačiji hardver za čitanje ekg ili sta već

Pozdrav, da li neko ima iskustva sa Amazfit Pace-om koji ne reaguje uopste? Kupljen zimus u Rusiji nov iz prodavnice, radio najnormalnije sve vreme, puni se kako treba, baterija drzi 6-7 dana nikad ga nisam pustio da padne ispod 5%. Do danas.

Zaboravim da ga stavim na punjac sinoc, verovatno se u toku noci ugasio (ispraznio skroz), jutros pokusam da ga upalim, trepne ekran na 3 sekunde i ugasi se. Stavim na punjac probam opet - isto. Ostavim ga na punjacu skoro 2 sata (kolko mu inace treba da se napuni na 100%) sve isto. Ne reaguje, ne pokazuje procente onako da se puni itd. Da li je moguce da je precvikao skroz ili je mozda nesto drugo u pitanju? Ne verujem da mi je njegov punjac crkao bas (probao sam sa drugim kablom i kutijicom koja ide u uticnicu).

Svaka pomoc je dobrodosla.

S3 frontier - izluđuje me od zadnjeg update-a što se alarm sinhronizuje sa telefonom.

Uputio bih jedan predlog moderatorima foruma ako nije problem da se tema "Smartwatch uređaji" dokuje i bude stalno vidljiva. Hvala i veliki pozdrav

Amazfit Bip, sve živo uključeno. Ne skidam ga sa ruke sem kad se tuširam. Stavljeno da automatski detektuje spavanje i meri puls na 10 minuta.
c439775a3947a8111cd604e3c2fb299a.jpg

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Uputio bih jedan predlog moderatorima foruma ako nije problem da se tema "Smartwatch uređaji" dokuje i bude stalno vidljiva. Hvala i veliki pozdrav

Jos bolja varijanta je podforum za wearables, jer jedna tema je malo odavno...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Razmatran je dodatni podforum, ali za sada još uvek nema mnogo modela. U jednom trenutku će se i to desiti.

tema jeste natrpana...mene recimo ne zanimaju "pravi" smart satovi s baterijama od dan-dva već više sprave tipa amazfit bip, koji i nosim...ovo je postala tema uglavnom za samsung i u poslednje vreme nešto malo huawei gt...nisam hteo da otvaram posebnu temu za bip, a ne znam ni da li je dozvoljeno jer postoji ova tema, ali u svakom slučaju ovde bih morao baš da kopam ako hoću da nađem nešto o bip satu...isto tako kad pitam nešto to ode u bunar jer pitanje proguta 10 postova o već nekom samsungu :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno