Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Isti problem sa titlovima i kod mene, jedino kad castujem sa mobilnog telefona na tv ne učitava titlove...

Force stop i clear cache nista, na mobilnom moze da se ugasi, pa je cast isto bez titla, jedino detetu da instaliram na mobilni, pa da cast-uje ;)

Ја изгледа могу да угасим титл. У ствари није изгледа него могу. Пробао сад на Хело да угасим титл и ради. Такође пробао на Грозан Ја да угасим титл а пустим само српски звук и то исто ради. Једино ако има нешто специфично где не може? :unsure:

Uspelo je kada sam u podešavanjima tv-a isključio display captions, izgleda da kad se ugasi titl iz aplikacije, sistem preuzme i pusti default titl. Sad kad u aplikaciji isključim, ne pali se engleski

Ako neko ima jedan slobodan slot da udeli bio bi zahvalan, naravno uz nadoknadu.
A može i razmena slotova, šta god.

Znam da postoji, ovo sam usput pomenuo da može i ta varijanta iako bi najradije da upadnem u neku familiju i nadoknadim novčano.
Ako tražim slot i želim da ga platim, onda to valjda nije razmena slotova?

Ne znam koja im fora da ima opis serije na srpskom a nema prevod za istu(under the dome)

Zna li neko kako da aktiviram skyshowtime preko yettela?
Aktivirao sam ga u yettelovoj aplikaciji i onda sam otisao na skyshowtime da se registrujem i nigde ne pise registrovanje preko partnera

Zna li neko kako da aktiviram skyshowtime preko yettela?
Aktivirao sam ga u yettelovoj aplikaciji i onda sam otisao na skyshowtime da se registrujem i nigde ne pise registrovanje preko partnera
Imas u yettel aplikaciji, kad udjes u skyshowtime pise nesto tipa nastavi registraciju, tu kliknes i vodi te na sajt da napravis nalog

После стандардне месечне замене филмова овог пута имају 380 филмова. Ја управо избројао када се оде тамо на сви филмови.

Па брате... Универзал, Парамаунт, Дримворкс и Фокус Фичрс... ја бих рекао да је то мало зар не? :confused:

Čini mi se da je ranije bilo mnogo više filmova.
Па сад не знам баш да ли много, али свакако као да смањују сваки месец по 10. Ја имам такав неки субјективни осећај. :D

Не знам као да им је простор проблем. Оно ајде не морају као Нетфликс, али Макс нпр. има преко 1000 филмова.

Надам се да ће бити боље и са овима. Избор филмова ми је одличан на Скајшотајму, увек има нешто да се погледа, само нек дигну мало ту границу са библиотеком :)

Имам Skyshowtime преко Yettel-a али не могу да добијем 5.1 звук. Апликација је инсталирана на TCL C635 телевизору, такође имам и Max и Netflix који шаљу 5.1 звук у рисивер сасвим нормално. Да ли је то нешто до њих, или је можда до оператера преко кога имам Skyshowtime? Да ли неко има сличан проблем?

preko provajdera je standardni paket, što znači Full HD i stereo zvuk. ispraviće me neko ako grešim

reših da natenane gledam TNG kad ono
1000007448.png

Ма вратиће то сигурно. Они имају ексклузивно право за Стар Трек серијале и филмове. Они избаце нешто на крају месеца па прође месец, два па врате. То сам ухватио да раде са филмовима. Ја сам сигурно видео једно 20ак филмова да су избацали па недего затим враћали и тако све у круг. Верујем да је и за серије исто.

Vratiće ko zna kad. Ima sigurno skoro godinu dana otkako su izbacili DS9 i Voyager.

Опа сад тек видим да тв апликација добила ажурирање и не могу да верујем али сад топ 10 филмова и серија заправо и има неког смисла. :ROFLMAO: Додуше чисто сумњам да се Гладијатор 2 не налази ту иако је реално смеће од филма. Ајд видећемо да ли ће се мењати с времена на време овог пута као на Нетфликсу и "ХБО" Максу. :)

Da li je neko nasao informaciju kada ce izbaciti drugu sezonu Poker facea?Nerviraju bas sa tim kasnjenjem i Mobland se polako zavrsava a oni je izbacuju tek za dve nedelje i to vrlo verovatno na svakih nedelju dana po epizoda

Ovog meseca su izbacili previše filmova. Sad imaju 365 filmova, a prošlog meseca 420.

Ma prsli su nacisto. Imao sam ih od pocetka do pre 2 meseca, otkazao, nisam ni malo pogresio. Nisu bile neke pare ali vala i ponuda je bila sve gora.

I ja sam ih otkačio pre mesec dana. Nisu se mnogo potresli niti pitali, makar u nekoj anketi, zašto odlazim ili šta bih voleo da bude bolje.
Umesto njih, plaćaću Tidal kome je istekao višegodišnji besplatni plan preko UG.

Ovog meseca su izbacili previše filmova. Sad imaju 365 filmova, a prošlog meseca 420.
Исто једном се десило ово овако, мислим један месец па су током тог месеца онда убацивали по више филмова него обично. Углавном има негде око 410 филмова када се све сабере и одузме. Али стварно се надам да ће једног дана прескочити ту баријеру. Безвезе је да такав сервис не држи у библиотеци макар 1000 филмова.

Исто једном се десило ово овако, мислим један месец па су током тог месеца онда убацивали по више филмова него обично. Углавном има негде око 410 филмова када се све сабере и одузме. Али стварно се надам да ће једног дана прескочити ту баријеру. Безвезе је да такав сервис не држи у библиотеци макар 1000 филмова.
373

Prilozi

• Screenshot_2025-06-06-14-25-56-505_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-06-06-14-25-56-505_com.android.chrome.jpg
    104.2 KB · Pregleda: 54
Nazad
Vrh Dno