Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Jel sam ja bio corav ili Poker Face imala svih 11 epizoda, pa sad ubacuju 1 po 1 svakog ponedeljka?
Колико ја знам на сајту и апликацији пише да избацују нову епизоду сваког петка. Не знам да ли је било свих 11

Svi smo dobili anketu.

^ to zavisi. Isto kao što kod gazde uđeš sa svojom idejom a izađeš sa gazdinom 🤣. Ajde da popunimo pa možda i bude nekih promena.

^ meni je jutros stiglo na e-mail.

Pogledajte da li vam je u promocija delu? Meni je tu stigao na Gmail

Ni ja nisam dobio

Dugačka je anketa. Uglavnom o ličnim afinitetima, koje serije i filmove voliš i slično. Zatim, gde si čuo za njih, šta te je privuklo na njihov servis, pitaju za titlove itd, itd

Mislim da to neće ni malo promeniti sistem prevođenja preko Google translate

stigla i meni anketa :) od zdravo 🐒 email skyshowtime com

Sinoc u mobilnoj aplikaciji pokrenem skidanje serije. Nije uspela da se sekine za vece i celu noc preko wifi-ja. To je bug, cim se ugasi ekran ili pokrene druga aplikacija, nece da skida u pozadini.
Jutros pokrecem aplikaciju preko mobilne mreze i pored oznacene opcije da moze da se koristi samo preko Wifi mreze, nastavlja da skida seriju. Cepio me za nekih 3,5gb. Imam neta nije frka ali nekome moze napraviti problem.
Obratite paznju na ovo da se posle ne iznenadite.

Jel moguce nekako dobiti holandsku ponudu Skyshowtime-a? Ja probao sa holandskim VPN-om ali katalog i interfejs su mi i dalje vezani za Srbiju...

Jel moguce nekako dobiti holandsku ponudu Skyshowtime-a? Ja probao sa holandskim VPN-om ali katalog i interfejs su mi i dalje vezani za Srbiju...
Probah malopre, stigao mi je email da se neko prijavio na moj nalog, ceo tekst na holandskom, ali je na sajtu sve na srpskom, kao i izbor... Incognito browser, obrisan cache i ostalo...

Meni je na top shelfu Apple Tva izašla ponuda, Classic monster movies… vidim da ima i niže u ‘Lift the Lid…’ grupi, podgrupa Monsters… p.s. sad videh da su ubacili i novo od Sharidana ‘Special Ops: Lioness’ - prve dve epizode, sa prevodom…

Meni je na top shelfu Apple Tva izašla ponuda, Classic monster movies… vidim da ima i niže u ‘Lift the Lid…’ grupi, podgrupa Monsters… p.s. sad videh da su ubacili i novo od Sharidana ‘Special Ops: Lioness’ - prve dve epizode, sa prevodom…
Sve to kao free ili paid content?

Lep izbor, još da prevod ubace… nekako prija ona tišina u filmovima iz ovog perioda, sa preterano pojačanim pozadinskim šumom… :) da neki od servisa sumira, na jednom mestu, opus Vincenta Pricea… i to je to… :)

Ti filmovi su neverovatno retki, nema ih ni na jednoj platformi od ovih koje su kod nas popularne. Možda kod Apolona.

Da, na žalost teško da će ih biti bilo gde i na jednom mesto, pošto su ih izdavale različite kuće… SkyShowtime uglavnom blista na polju tih retro filmova Universala…

Jel se dešava nekom da mu se prestane pojavljivati Currently watching opcija? I na kompu i na tv-u? Kad pronađem to šta gledam, zapamćeno je gde sam stao, ali smara što moram svaki put da kopam gde je...

Upravo ovih dana nema, od kad su nagurali horor liste naviše… njihovo čuveno, da kad nešto dodaju novo, staro pokvare… do sledećeg updatea…

Vrh Dno