Колико ја знам на сајту и апликацији пише да избацују нову епизоду сваког петка. Не знам да ли је било свих 11Jel sam ja bio corav ili Poker Face imala svih 11 epizoda, pa sad ubacuju 1 po 1 svakog ponedeljka?
Колико ја знам на сајту и апликацији пише да избацују нову епизоду сваког петка. Не знам да ли је било свих 11Jel sam ja bio corav ili Poker Face imala svih 11 epizoda, pa sad ubacuju 1 po 1 svakog ponedeljka?
Nažalost, istina je. To rade sa svakom serijom iako je cela sezona odavno izašla 🙄Jel sam ja bio corav ili Poker Face imala svih 11 epizoda, pa sad ubacuju 1 po 1 svakog ponedeljka?
Da li će da poslušaju...za početak bi bilo dobro da prestanu da koriste google translateSvi smo dobili anketu.
Ja nista nisam dobio.Svi smo dobili anketu.
Probah malopre, stigao mi je email da se neko prijavio na moj nalog, ceo tekst na holandskom, ali je na sajtu sve na srpskom, kao i izbor... Incognito browser, obrisan cache i ostalo...Jel moguce nekako dobiti holandsku ponudu Skyshowtime-a? Ja probao sa holandskim VPN-om ali katalog i interfejs su mi i dalje vezani za Srbiju...
Ja ih ne nalazim, a volim te stare classic noir, pa do prvih kolor filmova, zaključno sa Hičkokom.Ubacili su horor klasike, većinom bez prevoda… Dracula i Frankestein iz tridesetih godina prošlog veka… jako dobro za ove, horor dane…
Sve to kao free ili paid content?Meni je na top shelfu Apple Tva izašla ponuda, Classic monster movies… vidim da ima i niže u ‘Lift the Lid…’ grupi, podgrupa Monsters… p.s. sad videh da su ubacili i novo od Sharidana ‘Special Ops: Lioness’ - prve dve epizode, sa prevodom…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari