Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Има ли негде назнаке шта ће од непотпуног садржаја попуњавати?
Мислим на серије где су од од нпр 14 сезона ставили насумичних пар.

Poslednja izmena:
a prozor (window)? radi na samrtfonu sa "našim' titlovima

Može prozor ali onda "zacrni" ceo donji deo slike (ne samo deo gde su titlovi).
Ja sam podesio žute titlove. Nije neko najsrećnije rešenje ali opet je bolje od belih bez pozadine koji se i ne vide na nekim svetlijim scenama.

"zacrni" i bočno i dole, sve do kraja :( ja stavio tamno plavo 25% providno, ne može manje. tekst čist (bez ivica i senki jer to katastrofa prikazuje) bele boje (žutu ne prepoznaje). ovo se odnosi za "naše" jezike. engleski prepoznaje pozadinu i ivicu i boju

ovaj tamnoplavi 25% "prozor" baš ide uz plavu notu serije "Heroes" 🙄

Evo kako je kod mene - podeseni zuti.
Beli ponekad odu levo/desno, a zuti rade normalno. Negde rade zuti, negde bele pusti...
20230414_163047 (Medium).jpg
20230414_163148 (Medium).jpg
20230414_163258 (Medium).jpg

Jel to pojeftnio skyshowtime? Do sada placao 360 din. 50% lifetime. Pre neki dan skinuli sa racuna 118 din. 😂
meni je malopre uredno skinuto 2,99€ (u dinarima). proveri, ako već nisi, stanje na toj kartici

Nisu uskaldili promjenu sata. Danas naplata stigla sat vremena kasnije.. :D

Ozbiljno razmisljam otkazati pretplatu od sledeceg meseca, bukvalno ne vidim nista novo, vredno vremena da odvojim da pogledam.. evo skoro 6m od servisa, koliko sam rekao da cu da im dam i polako sve vise gubim interesovanje za istim..

Ozbiljno razmisljam otkazati pretplatu od sledeceg meseca, bukvalno ne vidim nista novo, vredno vremena da odvojim da pogledam.. evo skoro 6m od servisa, koliko sam rekao da cu da im dam i polako sve vise gubim interesovanje za istim..
Si gledao 1883, 1923, Yellowston, Rabbit Hole?

Ja sam ponovo pogledao stari i novi Twin Peaks. Nedostaje im film iz 1992. ali to sam našao na onoj strani.
Možda sam u manjini ali 1883 i 1923 mi se ne sviđaju.

Ja sam ponovo pogledao stari i novi Twin Peaks. Nedostaje im film iz 1992. ali to sam našao na onoj strani.
Možda sam u manjini ali 1883 i 1923 mi se ne sviđaju.
1883 je malo spora radnja ali takav je život tad i bio.
1923 mu ga je dao malo po gasu i dinamičnija je serija.
Ali zato Yellowstone ubija od brzine i haosa.

Ja sam zbog tih serija i uzeo pretplatu. Medjutim posto kasne sa objavljivanjem kod nas a svakako placam RD po istoj mesecnoj ceni odjavio sam ih. Ako moram da cekam dve nedelje epizodu koja je vec izasla na netu,noje to to vise.

Nazad
Vrh Dno