Odgledao The Offer, prvu sezonu Fraiser-a, i dalje secka samo tako (EON box). Već poćinje da me nervira![]()
pojavila se SkyShowtime aplikacija za Tizen? 😱 ovde je neki čekaju k'o ozeb'o ☀️Ja sam instalirao na Samsungu app za Tizen koja odlično radi za razliku od app na EON boxu.
Pojavila se 14.02. i ovde je pisano o tome.pojavila se SkyShowtime aplikacija za Tizen? 😱 ovde je neki čekaju k'o ozeb'o ☀️
Mislim da nisu nigde okačili, prošlih meseci se moglo videti na njihovoj fb stranici, i na redditu. Ovog meseca tamo mrka kapa.Ako može neko da postavi spisak naslova koji stižu u martu.Hvala
Odgledao The Offer, prvu sezonu Fraiser-a, i dalje secka samo tako (EON box). Već poćinje da me nervira![]()
Nadjoh na netu da stizu Black phone i Smile od filmova, i jos neke serije, recimo Rabbit HoleMislim da nisu nigde okačili, prošlih meseci se moglo videti na njihovoj fb stranici, i na redditu. Ovog meseca tamo mrka kapa.
Obzirom da nisam imao nalog, nisam mogao da proverim nikako, tako da sam napravio probni nalog od 7 dana, trebalo mi je sat vremena da utvrdim da je đubre i da otkažem pretplatu.Nisam nigde našao šta ima u ponudi od sadržaja na španskom, da li ima neki filter gde može da se pregleda sadržaj po originalnom jeziku?
Sva sreća pa održivost SkyShowtime servisa ne zavisi od tvoje pretplate.Obzirom da nisam imao nalog, nisam mogao da proverim nikako, tako da sam napravio probni nalog od 7 dana, trebalo mi je sat vremena da utvrdim da je đubre i da otkažem pretplatu.
Uopšteno sav sadržaj je očajan, više ga nema, nego što ga ima, a sadržaj koji nije na ENG jeziku praktično nepostoji, nisam našao ni jedan španski naslov. Zatim sam kontakirao podršku da pitam, jer nema nigde filter za jezik, dobio sam odgovor da španskog sadržaja "trenutno" nema na drugim regionima, kao rade na adaptaciji....
Nema načina da se se izabere drugi jezik za "User Interface", što je meni posebno iritantno, i definitivno spada u najgore UI/UE rešenje, mogu samo boju i veličinu titla da podesim, drugo nema ništa.
Kvalitet snimka na kompu je užasan, player iz browsera nije u stanju da razvuče sliku 21:9 sliku do ivica, nema nikakvih opcija za podešavanje, užaš živi.
Na TV-u je malo bolja situacija, tj kvalitet je bolji, ali opet ispod proseka, "kuvanje pixela" je prisutno svuda u velikim količinama.
Na kraju sam pitao da li mogu da dobijem kod za 50% popusta, kaže da ne može, odma posle toga sam prekinuo pretplatu, mislim da je i 3e previše za ovaj servis,
Nije mi jasno da mogu da izbace tako loš proizvod, bar dobar UI/UE može da se iskopira, ne moraš da izvišljaš ništa novo...
Obzirom da nisam imao nalog, nisam mogao da proverim nikako, tako da sam napravio probni nalog od 7 dana, trebalo mi je sat vremena da utvrdim da je đubre i da otkažem pretplatu.
Uopšteno sav sadržaj je očajan, više ga nema, nego što ga ima, a sadržaj koji nije na ENG jeziku praktično nepostoji, nisam našao ni jedan španski naslov. Zatim sam kontakirao podršku da pitam, jer nema nigde filter za jezik, dobio sam odgovor da španskog sadržaja "trenutno" nema na drugim regionima, kao rade na adaptaciji....
Nema načina da se se izabere drugi jezik za "User Interface", što je meni posebno iritantno, i definitivno spada u najgore UI/UE rešenje, mogu samo boju i veličinu titla da podesim, drugo nema ništa.
Kvalitet snimka na kompu je užasan, player iz browsera nije u stanju da razvuče sliku 21:9 sliku do ivica, nema nikakvih opcija za podešavanje, užaš živi.
Na TV-u je malo bolja situacija, tj kvalitet je bolji, ali opet ispod proseka, "kuvanje pixela" je prisutno svuda u velikim količinama.
Na kraju sam pitao da li mogu da dobijem kod za 50% popusta, kaže da ne može, odma posle toga sam prekinuo pretplatu, mislim da je i 3e previše za ovaj servis,
Nije mi jasno da mogu da izbace tako loš proizvod, bar dobar UI/UE može da se iskopira, ne moraš da izvišljaš ništa novo...
Širenje sadržaja svakako je u toku.Da li imaju mana? Pa imaju. Ali i svaki drugi striming servis ih ima.
Moja nada sa SST jeste 4k, i širenje sadržaja. Ako nastavi da taljiga ovako kao sada... ”izljubimo se” i svako svojim putem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari