Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Na chromecast 4k mogu da napravim titlove kako hocu, vidi sliku ispod. Na firestikovima ne moguB30DFA9F-CAFC-47B9-8456-7810FCAD8C61.jpeg

Ko tek poceo ?????
Pa to se zali Amazonu

Svaki device koji ima Google tv ima captions podesavanja

Imam TVision hub sa Google tv i mogu se podesavati titlovi

Od podrške sam dobio info da peta epizoda Tulsa King stiže 28.12. i da će na 7 dana dodavati nove epzode. Videćemo da li oni uopšte zanju nešto. Samo baljezgaju o zabrinutosti.
Pitao sam i za seriju 1923, isto kada počinje emitovanje. Jedva smo se sporazumeli ali ne zna da mi kaže...

Молим добровољца да провери да ли има филм The Tomorrow War из 2021. године па да ми јави.

Kako vam se cine titlovi? Jesu profi kao na HBO ili su angazovali neke klince da to na brzinu sklepaju i otaljaju?

Većinom su dobri, mada sam par puta naleteo na google Translate varijantu :) Odnosi se na seriju Heroes. Ostalo još nisam ni zagrebao…

Tako, tako. Naleteo sam na profi, a naleteo sam i na onako, bukvalniji prevod, što se može prepisati neiskustvu i nepoznavanju fraza (da ne kažem google translate-u). Znači, dosta njih prevodi. Neko je dobar, neko nije. Neko to samo otalja na brzinu, a neko se potrudi. Kao što sam napisao u nekom prethodnom postu, dosta titlova je i tehnički nesređeno. ;)
Uostalom i na HBO, među žitom ima i kukolja. Recimo The Staircase je očajno preveden.:)

Novi su i normalno je da treba vreme da to bude na nekom nivou... u principu nije lose, meni se ne svidja mnogo pocetna strana zato sto smatram da je malo natrpano i ne vidim sta su novo ubacili, mislim na stare filmove i serije, znam za justwatch ali trebalo bi da ima i na sajtu. Meni je ovo prvi striming servis koji imam i ja sam ocekivao da nakon premijere epizode bude prevod posle 2, 3 dana a ne da se ovoliko ceka, titlovi prevode za dz i brze oni prevode, nego ovi sto im placas da gledas. Ili ja ne vidim ili ovih dana nisu skoro nista ubacili sto se tice filmova, znam da imaju brdo i bas zato bi trebalo malo brze da ubacuju.... glavna zamerka je sporost ali svakako cu da ostanem i dalje korisnik.

Ne znam da li je vec neko pominjao, ali meni ne dozvoljava da se idem na gledanje sadrzaja kada idem preko Brave browsera. Ako idem preko Edge, nije problem, sve radi kako treba, samo Brave nece, izbacuje mi da je greska u pitanju. Jel imao neko slicno iskustvo?

Pokušaj da uključiš Widevine (ako već nije uključeno)
nalazi se u:
brave://settings/extensions

Radi kod mene. Widewvine će Brave ponuditi da instalira sam, ukoliko je potrbno.

Ne, bio mi je ukljucen Brace Shield, i on mi je pravio problem. Ali mi je dosta pomoglo da znam da ipak radi na njemu, pa sam dosao do resenja. Hvala

Jel postoji negde download apk-a za Android TV, play store mi pokazuje Argetinski sadrzaj zbog google pay profila...

Dodaj jos jedan gmail.Ili otvori novi.

Meni se dešava povremeno da pukne aplikacija na android tv (mi stick 4k), vidi se da nije još upeglana.

Ako neko ima mesta da upadnem za deljenje neka se javi.

Na telefonu (android ) treba par minuta od puštanja filma ,da prebaci na fhd rezoluciju .Tako je bar meni ..

Nema veze jezik, radi na CC sve kako treba
0907EDAC-079E-4270-989D-425D61F19138.jpeg0BE9FCE0-CE62-4098-BBDE-495904EEAAFF.jpeg

Vrh Dno