Ја сам га узео 14 сада у децембру, чиними се да се тада и појавио или који дан раније, имају коректну понуду за сада и хвала им што су мислили на нас и ставили нас на тржишту од самог почетка, док са другим апликацијама то није случај ни дан данас и ако су дуже на тржишту код нас, ја ћу им дати своју подршку због тога, уз то мени лично имају бољи садржај од нетфликса, такође све њихове производње оно што је изашло из кућа који они заступају већ полако се склањају са других платформи што је свакако за похвалу, истина има ту још доста да се ради на апликацији, али треба времена, мени је више битније да имају превод на 90 посто ствари тренутно, уз то још ће превести садржај који није тренутно преведен него да има 4к а да нема превод и да су нас заобишли као друге платформе, то је моје мишљење!!!
ја сам овако на овај начин инсталирао апликацију на мом Амазон стику, пробај тако друже!!!
"Due to an unexpected change in programming and scheduling, 1923 will not be available to stream on SkyShowtime from Monday, December 19. The new release date will be confirmed in due course." - SkyShowtime spokesperson.
Hvala bogu pa je ima na netu. Odgledah je kao i nove epizode druge dve serije. A opet kupio zbog njih.Nije neka kinta ali iskreno toliko i vredi trenutno. Appolon je sto se filmova tice premium servis za ovo. Imam ga u paketu od letos a tek ga sad otkrivam.O 1923:
Sa holandskog sajta:
![]()
Uitgestelde Yellowstone-prequelserie '1923' is eindelijk begonnen op SkyShowtime
Streamingdienst SkyShowtime heeft de releasedatum van '1923' uitgesteld van december 2022 naar 16 januari 2023. Vanaf nu dus te zien.www.streamwijzer.nl
Ako sam ja dobro razumeo tri profila jednog naloga mogu istovremeno gledati.Da li neko moze da mi kaze koliko korisnika moze da koristi jedan nalog,tj koliko razlicitih IP adresa moze da pristupi jednom nalogu u istom trenutku?
Tri kreirana profila u aplikaciji ili tri razlicite ip adrese?Ako sam ja dobro razumeo tri profila jednog naloga mogu istovremeno gledati.
Moze da se napravi 5 profila, ali samo 3 streama istovremeno moze da se pusti. A sva podesavanja su globalna, nisu vezana za profile kao recimo kod netfliksa.Tri kreirana profila u aplikaciji ili tri razlicite ip adrese?
Nisam probao ali mislim da svaki od ta tri istovremeno aktivna profila može da bude na različitoj IP adresi.Tri kreirana profila u aplikaciji ili tri razlicite ip adrese?
Ako ne budu dodavali nove naslove tesko da ce opstati i da ce imati korisnikaMene najviše nervira sto kad ulazim u app dan za danom nista novo nema dodato. Kao ikod disney+. Netflix je tu zakon, svaki dan ima po 10ak novih naslova. Amazon malo manje frekventan. Hbo max neka sredina.
Meni je loš sadrzaj na Sky, ali za 1e je super. Vise bih voleo da ima starijih naslova, recimo od Hičkoka samo 2 filma. Generalno to je slucaj sa svim platformama kada su klasici u pitanju. Ne znam postoji li neki stream za clasike.
Kod nas ne. Inače The Criterion Channel mi prvi pada na pamet.Ne znam postoji li neki stream za clasike.
Tesko da ce neko placati za ovako siromasnu ponudu sto sada imaju@rseke
Neće biti 3 evra, to je promotivno do 25.1. Posle toga 6 evra.
Criterion Channel sam koristio regularno kod nas pre godinu-dve. Fora je samo da se preko kompa prvi put koristi VPN za pravljenje naloga. Nakon toga radi normalno. I bez VPN-a.Kod nas ne. Inače The Criterion Channel mi prvi pada na pamet.
Treći deo ima, pa možeš da počneš od pozadi.Vidim svi pričaju kako je sve prevedeno a ja prvo što sam hteo da pogledam (back to the future) aj što nema srpski nego nema ni engleski titl. Kao onaj vic sa džakom punim...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari