Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Nema potrebe za negativnim komentarima jer jedino HBO Max i oni imaju lokalizovan sadržaj dok ostali nemaju.Drugo,setite se da i na HBO u početku nije bilo puno sadržaja pa se dodavalo.

Ја сам га узео 14 сада у децембру, чиними се да се тада и појавио или који дан раније, имају коректну понуду за сада и хвала им што су мислили на нас и ставили нас на тржишту од самог почетка, док са другим апликацијама то није случај ни дан данас и ако су дуже на тржишту код нас, ја ћу им дати своју подршку због тога, уз то мени лично имају бољи садржај од нетфликса, такође све њихове производње оно што је изашло из кућа који они заступају већ полако се склањају са других платформи што је свакако за похвалу, истина има ту још доста да се ради на апликацији, али треба времена, мени је више битније да имају превод на 90 посто ствари тренутно, уз то још ће превести садржај који није тренутно преведен него да има 4к а да нема превод и да су нас заобишли као друге платформе, то је моје мишљење!!!

ја сам овако на овај начин инсталирао апликацију на мом Амазон стику, пробај тако друже!!!

Hvala, sve probao, ali uvek dobijam dve greske: Brando screen ili info - "nesto je pogresno".

Све се слажем за квалитет, али...
Боље да су убацили 10 серија и 200 филмова, него овако за серије. Убациш 10 серија и за сваку постоје све сезоне и све епизоде. Превод се подразумева и свака им част на локализацији. Овако имају гомиле серија где ем што нису убачене све сезоне, него и ове где има једна немају све епизоде. Одгледах синоћ Краља Тулзе шесту епизоду - на шоутајму стали на трећој и изгледа затегли ручну.

@Hurricane
Ja sam takve greske imao dok nisam promenio rezoluciju na FHD 1080.
Promeni rezoluciju, ocisti cache aplikacije i reboot Firesticka.

Ako je za utehu, krenuo je u Nemackoj Pramount+ koji je kod nas deo Skyshowtime i takodje nemaju 4K samo FHD ali kazu da ce krenuti 2023 sa 4K.
Do duse imaju sve te serije za kojima kukate ali je i cena veca 7.99 mada sad daju 59,99 za godinu kao promociju.
Tako da nije sto smo malo trziste nego tako oni rade, ima nade i za nas u sledecoj godini.

Prilozi

• Screenshot at 2022-12-21 17-08-06.png
    Screenshot at 2022-12-21 17-08-06.png
    96.8 KB · Pregleda: 59
O 1923:
"Due to an unexpected change in programming and scheduling, 1923 will not be available to stream on SkyShowtime from Monday, December 19. The new release date will be confirmed in due course." - SkyShowtime spokesperson.

Sa holandskog sajta:

Da li neko moze da mi kaze koliko korisnika moze da koristi jedan nalog,tj koliko razlicitih IP adresa moze da pristupi jednom nalogu u istom trenutku?

O 1923:

Sa holandskog sajta:
Hvala bogu pa je ima na netu. Odgledah je kao i nove epizode druge dve serije. A opet kupio zbog njih.Nije neka kinta ali iskreno toliko i vredi trenutno. Appolon je sto se filmova tice premium servis za ovo. Imam ga u paketu od letos a tek ga sad otkrivam.

^ imaš tri profila. Jedan je na tv, drugi za tablet i treći na telefonu. Možeš pustiti sva tri u istom trenutku. Samo primer dajem, nema veze sa ip adresom

Tri kreirana profila u aplikaciji ili tri razlicite ip adrese?
Moze da se napravi 5 profila, ali samo 3 streama istovremeno moze da se pusti. A sva podesavanja su globalna, nisu vezana za profile kao recimo kod netfliksa.
Ako neko podesi font za titl i velicinu, to vazi za sve profile, sto je bezveze. Nadam se da ce to da isprave.

Vidim svi pričaju kako je sve prevedeno a ja prvo što sam hteo da pogledam (back to the future) aj što nema srpski nego nema ni engleski titl. Kao onaj vic sa džakom punim... :D

Nisam bas ocaran katalogom filmova sto nude,cak ni crtanih filmova nema bas neki veliki izbor. Zato je i cena ta koja je. Ipak su tek novi pa valjda ce vec lagano sve poboljsati.

I ja sam hteo Back to future, i nema prevod, posle hteo Vrisak, nema ni tamo...
A kako sto kolega gore rece uzeo sam zbog serija Yellowstone, 1923 najvise, a tamo kasne debelo.

Pa rekli su ovde da je 90% prevedeno znači nije sve. Valjda će da popune i tih 10% za ionako mršav katalog.

Da li se zna koja ce biti cena u buducnosti,da li ce ova cena od 3 evra ostati?

Kako se kreću ostali stream servisi verovatno će ići na gore. Sigurno neće biti jeftiniji.

Mene najviše nervira sto kad ulazim u app dan za danom nista novo nema dodato. Kao ikod disney+. Netflix je tu zakon, svaki dan ima po 10ak novih naslova. Amazon malo manje frekventan. Hbo max neka sredina.
Meni je loš sadrzaj na Sky, ali za 1e je super. Vise bih voleo da ima starijih naslova, recimo od Hičkoka samo 2 filma. Generalno to je slucaj sa svim platformama kada su klasici u pitanju. Ne znam postoji li neki stream za clasike.

Mene najviše nervira sto kad ulazim u app dan za danom nista novo nema dodato. Kao ikod disney+. Netflix je tu zakon, svaki dan ima po 10ak novih naslova. Amazon malo manje frekventan. Hbo max neka sredina.
Meni je loš sadrzaj na Sky, ali za 1e je super. Vise bih voleo da ima starijih naslova, recimo od Hičkoka samo 2 filma. Generalno to je slucaj sa svim platformama kada su klasici u pitanju. Ne znam postoji li neki stream za clasike.
Ako ne budu dodavali nove naslove tesko da ce opstati i da ce imati korisnika

Kod nas ne. Inače The Criterion Channel mi prvi pada na pamet.
Criterion Channel sam koristio regularno kod nas pre godinu-dve. Fora je samo da se preko kompa prvi put koristi VPN za pravljenje naloga. Nakon toga radi normalno. I bez VPN-a.

Super je katalog, kome ne smetaju engleski titlovi.

Takođe i MUBI ima solidne klasike.

Vidim svi pričaju kako je sve prevedeno a ja prvo što sam hteo da pogledam (back to the future) aj što nema srpski nego nema ni engleski titl. Kao onaj vic sa džakom punim... :D
Treći deo ima, pa možeš da počneš od pozadi. :)

Pa za ovaj novac sasvim solidno, posebno ce to biti primjetno sa dodavanjem novog sadržaja i poboljsavanjem istog. Meni trenutno 4k i ostale tehničke stvari ne igraju ulogu. Ako ostane cijena ista, a budu ispoštovali sa dodavnjem novih stvari i našom lokalizacijom do kraja treba i njih ispoštovati.
Ne znam kako je na aplikacijama ali ja gledam na pretraživaču i imam više monitora/tv povezanih pa sam primjetio par stvari, npr prvo treba neko vrijeme da pokrene film/seriju, što nije slučaj na netflixu ili HBO, zatim zna se desiti da prekine i izbaci u sred epoizode, što takođe se nije dešavalo na ostalim servisima i ono što me najviše iritira, a ne znam u čemu je problem (možda nije ni do SKY), ako želim da gledam na drugom monitoru ili na tv onda drugi monitor počne da se gasi i pali nekontrolisano prvih par minuta i posle toga kreće normalno.
Ako neko želi da se pridruži familiji PP.

Uspeo sam da namestim velike titlove na EON Box-u, ima opcija u setovanju.
Opcija se nalazi pod stavkom podesavanje, podesavanje uredjaja, pa onda pristupacnost. Sad je titl dobar.
Samo sto slika stalno trza na EON Box-u.

Ja gledam preko eon boksa i slika mi ne trza, jedino što mi se titlovi ne sviđaju. Mnogo bolje izgledaju preko webOS-a.

Pokušao sam registraciju i odustao od plaćanja dok promislim još jednom dobro i kad sam pokušao ponovo za dan-dva ponovo cena pretplate je bila 5.99E. Rekoše da će vratiti pare samo da se registrujemo i platimo. Reko ajde da probamo. Uradio regitraciju, platio tih 5.99E i kontaktorao odmah putem ChatBot-a. U roku od par minuta su promenili pretplatu na 2.99E a u roku od dva dana mi vratili 2.99E na račun. Ispoštovali sve.

Nazad
Vrh Dno