Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Uspeo napokon da pokrenem na Firesticku 4k i Max.
Instalirao aplikaciju Skyshowtime na telefon pa onda prebacio na Firestick , onda update uradio pomocu Aurorastore.
Jako bitno rezolucija mora da se smanji na 1080 na Firesticku, ako ostane na auto ili 4k nece raditi.(sto je neko vec spomenuo)
Jeste verzija 1.8.37 tako da i ona varijanta verovatno radi (SAI) meni nije htelo, samo rezolucija da bude na FHD.
Mozda nekom pomogne.
Nadam se da ce uskoro oficijalna aplikacija za FireStick jer nijesam dao pare za 4K TV i 4K Max da bi onda spustao rezoluciju na 1080p

To je donekle logično, jer nema 4k sadržaja🤣

Jeste bezveze ali nije bas tako. Drzis na 4K svo vreme samo kad hoces da koristis/gledas Skyshowtime promenis na FHD.
Meni sad radi i kad je na 4K samo odsece delove ekrana, ocigledan propust programera aplikacije koji nije predvideo da se koristi na 4K uredjaju.
Sto nije slucaj sa aplikacijama za WebOS i ATV, sto bi moglo i da znaci da FireOS ima neki konflikt sa aplikacijom.
Cekamo da izbace novu app ili update OS.

Poslednja izmena:
Jel se isplati uzimati i ovo pored HBO max i netflix? Mislim nisu neke pare ali toliko providera za filmove i serije je mnogo, dok prelistas sva tri proslo 2h.

da li se isplati je isključivo do (potencijalnog) korisnika. npr., meni se isplati HBO Max + SkyShowtime pošto za oba imam popust. no, da ne idemo u off-topic

Jel se isplati uzimati i ovo pored HBO max i netflix? Mislim nisu neke pare ali toliko providera za filmove i serije je mnogo, dok prelistas sva tri proslo 2h.
Za ove novce se isplati. Kvalitetniji sadrzaj od netflix-a. Ja sam najvise uzeo zbog crtaca za klince.

^ posto imam dvoje dece da uzmem, jel ima sistem na nekoliko uređaja kao HBO i netflix?

Није вредно ни куповине Google Chromecast, ни претплате с' попустом. Филмови су излизани, серије отегљене и улудо троше време на велико, емитовање је технички превазиђено...
Ал' важно да су они нама доступни, па ћемо их ми радо омасовљено микро-финансирати да употпуне и унапреде понуду и услугу, јер су, ето, на почетку и немају средстава за R&D, а ми смо познати по startup-пословној емпатији.
Деца свакако неће замерити - нит' плаћају, не смета им одсуство "Just/Recently added", не знају за 4K, Atmos, Vision...

Hvala na informacijama, do kada traje ta akcija doživotno za 2.99€?
Traje do 25.1.2023. i nije dozivotno 2.99€ vec imas dozivotno 50% od trenutne redovne cene ako se do tog datuma registrujes. Mozda za par meseci redovna cena bude 10€ umesto danasnjih 6€ pa ti umesto 2.99 bude 5€ pretplata. Sto se mene tice platforma je solidna, 4k mi nije bitan tako da je full HD ok, naslovi.. Pa ko sta voli, neko voli samo najaktuelnije stvari da gleda, neko voli da pogleda neke stare naslove...

^ hvala na informacijama, uzecu ga sigurno

Za ove novce se isplati. Kvalitetniji sadrzaj od netflix-a. Ja sam najvise uzeo zbog crtaca za klince.

Sinoć sam se nakačio na showtime. Meni je nadrealno da neko ovo napiše. Sadržaja ima jako malo, čini mi se da više ima filmova nego serija. Pored Šeridanovih i još par serija, nisam siguran da ima 10% kvalitetnih serija koliko na netflixu (što NIJE do netflixa, već je ova ponuda jako slaba a netflix ima ogroman kvantitet koji povremeno ipak da i neki kvalitet).

Nedostatak 4K je velika mana kao i bilo kakav podatak o kvalitetnu slike i zvuka kada se uđe u seriju ili film.

3e taman i vredi.

Kome je zao 3e sada, nece platiti ni 6e kad bude vise sadrzaja pa ce da ganja Bugarske naloge, takav je sklop ljudi ovde. Ne mogu da verujem da je nekome zao 18e za 6 meseci recimo, da vidi da li ce se za tih 6m sta promeniti, ako se ne promeni lepo se odjavis. Pretplatiti se sada za smesnih 3e je "zalog za buducnost" jer ce servis za nekih 6meseci biti mnogo bolji i ozbiljniji nego sada. Ali ce tada zato pretplata umesto 3e ili 5e, biti 6e ili 10e (zavisi dal ce da poskupe). Ko god pita dal se isplati, neka jos jednom cita ovaj post.

zamolio sam da se ne ide u off-topic. stvarno nema potrebe da se ubeđujemo je li nešto isplativo.
takođe, ne bi bilo loše da se ne ponavljaju pitanja

Da ne citiram kolegu @Gargamel83, apsolutno se slažem sa njim.
Ne vidim razlog zašto toliki negativni komentari.
Kome se ne sviđa može odmah da se odjavi, bacio je 3e. Ko je svestan da je ovo početak servisa i da ako misle da opstanu moraju da poprave i katalog i uslugu, on će im dati neko vreme da to i urade.
Meni lično se sviđa to što su nas uvrstili od samog početka i rešen sam da im dam šansu.
Ko neće, ne mora.
Svesni smo svi koji smo se pretplatili da je trenutno slaba ponuda, kritikovaćemo tamo za jedno 6 meseci do godinu dana ako se ne poprave.

Ja sam kritikovao ponudu ali ljudi, 3e je jedno pakovanje cigara (za one što ih koriste), burek i jogurt, jedna pljeska od 200 grama.

Bez obzira na sve, toliko svakako vredi.

na apple tv aplikacija radi dobro, prvi par dana nije lepo radila sinhronizacija izmedju uredjaja, ali sada radi kako treba.
ponuda je za mene korektna, dosta nekih serija koje sam pratio povremeno pa evo sada sanse da lepo ispratim od pocetka, nadam se da ce vremenom kompletirati sve sezone serija.
sto se tice 4k rez, dolby atmos,vision..., znaju i oni na koje trziste su usli, ljudima ovde su bitniji prevodi nego druge stvari, sigurno da postoji razlog zasto je fokus bio na lokalizaciji umesto na stvarima koje ima 20% populacije, a 5% mozda zna sta je, sta donosi i kako se koristi..

Kao da ce civilizacija nestati ako nema 4k. Do juce se gledao Brus Li u 480p a sad ako nesto nije 4k kao da cemo oslepeti.
Servis poceo pre neki dan a samo pljuste negativni komentari. Pobogu pa tek su krenuli, ispeglace se sve vremenom. Sadrzaj ce se dopunjavati, aplikacije poboljsati. Naravno da vredi 3$ i za ovo sto sad nudi. Pa i cipele nove nisu udobne odmah vec nakon nekog vremena kad se razgaze.

Većina nas na forumu deli nalog, pa nam pretplata izlazi 1€. Većina ljudi (ne samo u Srbiji) ne vidi bitniju razliku između 4K i 1080p. Citiraću jednog mog prijatelja: "Što se mene tiče, ništa bolje od VHS kaseta nisu trebali da izmisle". Za neke kolege sa foruma ovaj servis ne vredi, za prosečnog gledaoca mislim da je pun pogodak. Slika je i više nego prihvatljiva. Sadržaja ima dosta, mada je i to relativno. Ja odgledam sa suprugom uveče jednu epizodu neke serije, za vikend eventualno neki film i to je to. Klinci pogledaju takođe nešto kada imaju vremena. Ko gleda dve sezone neke serije dnevno, brzo će potrošiti biblioteku.

Uspeo napokon da pokrenem na Firesticku 4k i Max.
Instalirao aplikaciju Skyshowtime na telefon pa onda prebacio na Firestick , onda update uradio pomocu Aurorastore.
Jako bitno rezolucija mora da se smanji na 1080 na Firesticku, ako ostane na auto ili 4k nece raditi.(sto je neko vec spomenuo)
Jeste verzija 1.8.37 tako da i ona varijanta verovatno radi (SAI) meni nije htelo, samo rezolucija da bude na FHD.
Mozda nekom pomogne.
Probao sam ovako i kod mene i dalje nece...zaglavi na pocetnom screen-u sa Brando-om i ne mrda.
Inace, aplikacija je radila (SAI) par dana pa je doslo do problema...zato sam i probao ovaj novi metod ali bez uspeha.
U pitanju je FS 4K Max.
Nadam se da cemo imati neko normalno resenje uskoro.

Može mnogo bolje, mada za tu lovu ne žalim se. Žena pogleda ponešto, ja imam druge striming opcije koje mi više odgovaraju... 😊 Na proleće treba dati konačan sud, rano je još uvek.

Ја сам га узео 14 сада у децембру, чиними се да се тада и појавио или који дан раније, имају коректну понуду за сада и хвала им што су мислили на нас и ставили нас на тржишту од самог почетка, док са другим апликацијама то није случај ни дан данас и ако су дуже на тржишту код нас, ја ћу им дати своју подршку због тога, уз то мени лично имају бољи садржај од нетфликса, такође све њихове производње оно што је изашло из кућа који они заступају већ полако се склањају са других платформи што је свакако за похвалу, истина има ту још доста да се ради на апликацији, али треба времена, мени је више битније да имају превод на 90 посто ствари тренутно, уз то још ће превести садржај који није тренутно преведен него да има 4к а да нема превод и да су нас заобишли као друге платформе, то је моје мишљење!!!
Probao sam ovako i kod mene i dalje nece...zaglavi na pocetnom screen-u sa Brando-om i ne mrda.
Inace, aplikacija je radila (SAI) par dana pa je doslo do problema...zato sam i probao ovaj novi metod ali bez uspeha.
U pitanju je FS 4K Max.
Nadam se da cemo imati neko normalno resenje uskoro.
ја сам овако на овај начин инсталирао апликацију на мом Амазон стику, пробај тако друже!!!

Poslednja izmena:
Vrh Dno