Šta je novo?

Skoro savršeno kućište....

Nije on kriv što su napravili rljava vratanca i ona pixla unutra landara...

Nije on kriv što su napravili rljava vratanca i ona pixla unutra landara...
Pa otvor se drzi na magnete, ne razumem sta je polomio kad se skida veoma lako. :D
Odgledao par testova, svi su vidim zadovoljni, temperature su dobre, cena ok, kvalitet na mestu. Mozda vizuelno ne daje neke nade, ali sasvim pristojno kuciste.

Pa otvor se drzi na magnete, ne razumem sta je polomio kad se skida veoma lako. :D
Nije polomio nista, nego je toliko jeftin magnet, da cim se pipne rukom i pokusa da se podigne kuciste za taj deo, on otpadne, kuciste isklizne iz ruke i ide ostecenje stola, poda, povreda tela, noge, noznih prstiju, mosnica xD

Šalio sam se, naravno. Za to i služe oni smajliji na kraju.

I na mom BQ 802 na dnu (slično kao i na ovom kućištu) se nalazi plastična "drška" za donje filtere i od kada jednom nisam umalo ispustio kućište zbog toga, sada obavezno prvo poskidam sve pomične delove, pa tek onda uzimam kućište u ruke.

Kolege može li neki predlog za microATX kućište, što svedenijeg izgleda u smislu ništa nabudženo, uvrnuto 100 RGB-ova i slično,
znači što manje ali da staje microATX ploča i da može da se nađe u domaćim radnjama. U zadnjoj opciji može i KP.

Hvala.

@boris.ilic

Ne samo da je jedno od najmanjih u Srbiji, nego jedno od najmanjih i na svetu - gore pomenuto FSP CST350 Plus xD

@jurodivi
@Dogzilla

Hvala na predlogu 👌 kućište izgleda veoma korektno, plašim se jedino što mi ga izlistava samo u Atomu i to pod statusom proveriti raspoloživost.

Ima li još neka ideja, može i malo veće od ovog, meni se sviđa H400i ali ga nema ni na KP a kamoli u redovnim radnjama.

Pa proveri raspoloživost :)

Cooler Master NR400 ili MB311L

Poslednja izmena:
Je l' ovaj FSP kvalitetan? Posto vidim da pise ogromnim slovima Made In China, pa mi taj naziv ne ide sa kvalitetom u istoj recenici.

"Bog je stvorio nebo i zemlju, sve ostalo je Made in China" - narodna izreka

Lian Li predstavlja nova kućišta
Hmm meni kod ovog LC216 nekako mana sto su prednji ventilatori razmaknuti.. A i ovaj dole iza ventilator mi je nekako, odbojan, ne znam koliko bi u praksi doprinosio necemu. Fina ideja je ovaj gornji poklopac da vazduh ne bezi odma napolje sa prednjih ventilatora, to se uvek pitam ("sta ce biti s vazduhom"), a vidim da neki postave prvi gornji ventilator kao intake bas zbog toga, mada ja to ne bih radila. :)

Je l' ovaj FSP kvalitetan?
0.8mm SPCC. solidno je.
Posto vidim da pise ogromnim slovima Made In China, pa mi taj naziv ne ide sa kvalitetom u istoj recenici.
U Kini imas sve nivoe kvaliteta, samo je pitanje da li se radi danju u prvoj smeni, I firma koja lupila nalepnicu dovoljno proverava nivo kvaliteta posle, ili se radi nocu u trecoj smeni (i kopira sta je prva odradila xD). Na kraju dana sve izlazi iz istih fabrika.

Lian Li Lancool III. Jedva da sam čuo najavu, a lik već sklapa mašinu. :)

Konačno su na belom kućištu uklonili sve crne delove, ali čemu sivi gumeni zaptitnici to mi nije jasno. Sistem otvaranja stranica je unikatan.

Poslednja izmena:
Cooler Master HAF 700 EVO, težina 30kg, cena od 500 evra pa naviše.

pa to i treba odlično kućište sa mogućnošću upotrebe u vojne svrhe :)

Cooler Master HAF 700 EVO, težina 30kg, cena od 500 evra pa naviše.
PO MENI (mom ličnom ukusu) jezivo ružno, RGB zadnji cirkuski kičeraj, jedino za šta je praktično je za dvostruki custom loop za sve drugo previše veliko kao, na primer TT Tower 900, a o ceni je suvišno raspravljati. 75000???? H A !
Ni najmanje se ne slažem sa Božom.

Nazad
Vrh Dno