Zasto na pm ?Molim za PM za Madjare.
#bojkot :d
Molim za PM za Madjare.
#bojkot :d
Odes na KP i nadjes ih lako...cim vidis Samsung 840 EVO 250GB za ~100€,to je to.![]()
Samo sto ce ti reci da nemaju na stanju, treba da naruce, kad ti naruce, onda je druga cena...
Jesam dobro razumeo... "obicna" graficka 1100e???A popuste gledam na edigital. :d U decembru su Asus referentne GTX980 kod nas bile 134k a u madjarskoj 450e.![]()
^ Druze,imas vise "distributera"..neka proba kod coveka iz NS.
edit:
I u Madjarskoj su cene otisle par % gore zbog odnosa EUR/USD
Jesam dobro razumeo... "obicna" graficka 1100e???
Bas kod toga "fantasticnog" je gledao da pazari, al nije ni bitno, nije poenta price dal on ima ili nema na stanju, vec da ce i oni ubrati deblji kajmak.![]()
Bojkot je tu jedino razumno rešenje,a oni nek dižu cene...
Vec vidim kako se pozivaju rodjaci iz inostranstva da donesu komponente![]()
Dok god ima madjara i dok ne budu alavi na pare bice super.
Ja evo sada necu iz principa da uzmem dell monitor kod nas jer mu je cena besno skocila. Sve cekam da se razresi nesto i da se cene vrate u normalu... Medjutim tesko
Prvo, SSD diskovi ni ovde nisu poskupeli, i dalje se 120GB krece 60-65e, znaci primer ti je los.
Moje vidjenje ovih cena je da tu ima predvidjene inflacije plus malo bahatosti uvoznika i eto ti.
Izgleda da je u ipak u pitanju ono što sam ja pretpostavio, čim je online toliko jeftinije nego u prodavnicama.
1. PDV - izgleda da je krenula kampanja gde se strožije kontroliše
2. Dažbine na zaposlene - isto strožija kontrola + kazne
Pa rešili da sve te troškove svale na krajnjeg kupca. Iliti, ko hoće da kupuje u prodavnici ima da plati sve ono što vlasnika maloprodaje košta + (ne)planirani trošak.
@ Radicci Nisi jedini sto kuka. Obracanje je bilo u mnozini.
Ja imam samo jedno nenormalno resenje a to je razmisljanje novcanikom. Dokle god drze lopovske cene taljigacu ovo sto imam i cedicu ga do krajnjih granica. Cigarete sam ostavio pre 12 godina, preterivanje sa hranom pre 2, pa mogu i ove droge da se resim bar na neko vreme.
Madjari ne gledaju cene. Uzmu sebi razliku u AFI u to je to. A mozete sami do Segedina.
Ja sam recimo u proteklih nekoliko godina narucivao MT i Ubnt iz madjarske jer su do 50% a nekada i vece razlike od glavne Bg firme Net*** koja valja opremu. Posebno za CCR rutere.
A popuste gledam na edigital. :d U decembru su Asus referentne GTX980 kod nas bile 134k a u madjarskoj 450e.![]()
I edigital segedin imate coveka sto prica Srpski bolje od 90% foruma cisto da ne paranoisete![]()
Nek se lepo otvori tema gde ce se organizovati put za MadjarskuOvo sa povećanjem cena je stvarno uvreda za zdrav razum.
Da je i u okruženju slično, pa da može nekako i da se opravda...
Ovako...Ima sam da idem do Segedina kada mi bude nešto trebalo od tehnike + natrpam u gepek hrane za 100-200 eura, pa ću i tu da uštedim parice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari