Šta je novo?

Sim City 2013 - A Classic Returns

Bože... neću da diskutujem o tome, nije ni mesto ni vreme.

I sa kodom ispada preko 50 dolara, sto je apsurdno visoka cena...cekacu ipak akciju neku, ~20 evra je koliko vredi igra

Realno isto imam osećaj da je 60e preskupo, 4000din, možda malo skuplje... 3000din. bi mi već bio instabuy za ovakvu igru.
Ja ipak obožavam ovakav žanr, pa možda nisam realan.

Dal' ima neko na forumu ko misli da DRM nije ubačen samo u borbi protiv piraterije? Didn't thinks so.

Pitanje: da li key sa US Amazona može regularno da se aktivira na EU Originu?

Da, bez problema :)

Izbacili su patch. Još uvek ostaje nemoguće igrati SimCity "van mreže" :/

Pre ili kasnije igra ne bi radila na ovaj ili onaj nacin da Maxis nije ostavio debug mode u retail verziji igre. Niko pametan se nije nasao da emulira Blizzard servere kako treba, tesko da bi emulirali i Simcity da nije Maxis uradio to sto jeste. Kad kazem pametan, mislim na to da niko nije lud da ulozi toliko posla u stvaranje servera za zajednicu koja zeli te stvari besplatno. Inace, ne bi me cudilo da Maxis mora neki penal platiti EA-u do kraja.

Poslednja izmena:
Tek sam instalirao, nisam jos stigao da pokrenem... Samo me interesuje posto ce hteti igrati i moja ćera i sin, da li ja mogu svoj grad neovisno od njihovog da gradim? Ono, da li ima vise "save pozicija" posto sam ukapirao da je igra strogo vezana za online igranje.

Tek sam instalirao, nisam jos stigao da pokrenem... Samo me interesuje posto ce hteti igrati i moja ćera i sin, da li ja mogu svoj grad neovisno od njihovog da gradim? Ono, da li ima vise "save pozicija" posto sam ukapirao da je igra strogo vezana za online igranje.

Ti gradiš na jednom serveru, oni na drugom. Ili izabereš veći region pa neka grade dalje od tebe:)

U ponudi je i Plants vs. Zombies, igra koja se delila besplatno tokom proslog Halloween-a... Svaka im cast. :)

Pošteno sa njihove strane, ponudili su i novije igre poput DS3, ME3, MOHW...nema nekog razloga za nezadovoljstvo. Neke kompanije ne bi ni toliko izašle u susret, poput Blizzarda i Ubisofta, koje kada su imali takve probleme nisu se ni osvrnule.

dobio sam mejl sa obavestenjem, ali jos uvek ne vidim igre.

Koju igru preporucujete da uzmem od ovih free? Samo ne battlefield 3, to imam.

Nisam dobio nikakav mail. :D cekam 21.

I ja čekam, čekam, čekam...... A uzeću DS3 najverovatnije, ovo ostalo me preterano i ne interesuje, a ME3 već posedujem.

Ili manje, ako znaš gde da kupiš. :)

Nazad
Vrh Dno