Šta je novo?

Sim City 2013 - A Classic Returns

Beži bre, sad imam život, kakav crni sim city :D

eh ali nemas grad :)

treba igrati ovakve igre, pogotovo deca u razvoju. Mozda neki buduci gradonacelnik u svom CV-u navede gradove koje je uspeno vodio u SimCity-u :)

To ima smisla, kad mi klinac poraste svečano ću mu uručiti ovu igru, naravno na raspustu :)

Da ozivim malo temu :)

uglavnom, beta krece sutra. nvidia je delila kljuceve na fejsu i tviteru, plus prijave preko zvanicnog sajta.
ja imam kljuc, pa cu svakako probati. vrlo verovatno i kupiti igru :)

recimo, mali pregled kako u osnovi funkcionise multiplejer. meni se licno jako dopada.
deluje kao mesavina starog sim sitija i tropica, sto je super.

Samo sat vremena imate na raspolaganju za betu , makar tako meni piše . Pih koje gluposti.

Na prvi pogled je dosta jednostavnije od recimo sim city 4. Mikromenadzmenta u odnosu na taj deo skoro i da nema.
Svaka od bitnijih zgrada i module i to je to. Ako recimo fali policije u gradu, lakse je staviti recimo deo sa novim patrolnim kolima i tako resiti, nego opet trositi na celu zgradu.
Uglavnom, vidi se da je akcenat na tim regionima i saradjivanju izmedju dva grada. Tako ja recimo mogu da se brinem za djubre i zdravlja, komsija da provajduje fire protection i slicno.
Isto tako moji mogu da odlaze u susedni grad da rade, u skolu i slicno. Postoje i neki great works koji jebu mame kako su skupi, ali donose dosta bonusa. Gradite ih sa komsijama.

Igracu jos malo, mada je smor sto je timecap na sat vremena, taman grad dovedem u red i pljas, gotovo :( Onda novi ispocetka :(

Šta sam ja vremena izgubio igrajući prošle serijale. A kako se čini izgubiću i uz ovaj.

ne znam koji od ova dva topika je akutelniji i bitniji, ali vrlo lepa vest!
Nova beta pocinje 17.2. i traje taj vikend!

Deluje lepo, jedino dosta brine što je površina grada ograničena na kvadrat od 2x2km... Može više gradova da se poveže u region, ali nije to-to a i prelaz iz jednog u drugi grad nije trenutan.

kako se blizi datum izlaska, da pitam - ima li ko da je uzeo ili planira da uzme?
da napravimo neki nas region, da igramo zajedno :)

Ja bih rado nabavio igru, zanima me ta zajednička igra. :)
Moram da je igram, a pirat je pitanje hoće li biti.

U principu da, ako pričamo o "always online" sistemu, ali su možda koristili drugačiji tip zaštite koji se lakše može zaobići... Nemam pojma. I dalje, onlajn komponenta igre deluje zabavno i čini mi se da bi bilo šteta igrati bez toga...

vec se ljudi uveliko dogovaraju za regione i gradove i saradnju :D
moguce je da ce napraviti kao svojevremeno za ac2. mada sta znam, ja sam svejedno uzeo original, s obzirom da je bas naglasen taj regional play.
dele pozivnice za closed betu 3, ali izgleda samo za north america server. 4h sata mozes da igras, sve otkljucano.

Otkud vama ljudi u Srbiji para da kupujete igru koja kosta preko 60e...Ja i da imam kesa,ne bi je kupovao preko ucenjivackog Origina!Valjda ce izaci narodna verzija,posto je to jedina koju cu igrati...

Otkud vama ljudi u Srbiji para da kupujete igru koja kosta preko 60e...Ja i da imam kesa,ne bi je kupovao preko ucenjivackog Origina!Valjda ce izaci narodna verzija,posto je to jedina koju cu igrati...

Sumnjam da će iko od nas dati toliko.
Ja lično za duplo manje.

Da, može da se nađe za duplo manje keša, da ne reklamiram sad. Koliko originala kupujem na godišnjem nivou, može da se podnese kupovina. :D Kao što rekoh, pogotovo zbog tog multija, a i ako ne bude piraterije (nada umire poslednja :D).

Ne bih ni ja, do sad sam zaobilazio Origin ali će ovo verovatno biti prvi naslov zbog kojeg ću morati da instaliram. A trebaće mi i za DS3 coop kasnije svakako.

Gde to ima za 30€ inače?

Kad izlazi ovo njesra? Pre neki dan su izasli zadnji settlersi gold edition.. zazelio sam se opustenih igara

Da li neko zna da li je preorder sa amazona region free?

Kad izlazi ovo njesra? Pre neki dan su izasli zadnji settlersi gold edition.. zazelio sam se opustenih igara

5.3. Us, 7.3. Eu, 8.3. Uk.

Sto se amazona tiče, znam da dozvoljavaju preload. Ali ne znam da li dobijaš hardcopy ili ključ. Da skratim, ne znam da li je regioon free:-D

Dobijaš ključ, nego me interesuje da li je USA only, mada do sada to nije bio slučaj.

Vrh Dno