Šta je novo?

Silent Hill: Homecoming

Jer ovaj novi Silent Hill izasao za ps3 ili izlazi tek?

Aha zato vidim da na asia sajtu ima da se kupi usa verzija:)

I ja sam se prilicni zezao sa njom, ali ocigledno nije sve jedno stiskati misa sporo i brzo. Naime, mnogo sam popi**** u tom delu da sam krenuo stiskati klik ko necitav i upalilo je, ali veruj mi to nije kraj borbe sa njom. Posle ce malo da skace na tebe.

Da, ovo je pomoglo da sredim pašče :-devil-:.
I sad kad konačno pređoh, nekako mi je bljutava igra, bode mi oči onaj tipični američki način razmišljanja, predvidivo je, ode sve u Rezident Ivl-ovštinu.

Ipak, bilo je pozitivnih momenata, mada u suštini... Šteta..

p.s. posle ovoga mi je THE ROOM mnogo draži :D

Izvodjenje iz treceg lica umesto iz prvog mi prvo pada na pamet :D

Imam problem sa postavkama kontrola na gamepad. Ne mogu nikako natjerat da radi okretanje... Znaci pravo,nazad e sad turn left i right ne radi. U cemu je fora? Imam Logitech Dual Action

Isti problem imam i ja ali to se desi tek nakon sto se igra snimi i prvi put se izadje iz igre pa se onda vrati nazad...Kad se igra na tastaturi i misu sve radi ok medjutim na Gamepadu ima problema sa okretanjem kao sto ti rece...Mene zanima da li zna neko da li negdje postoji patch kojim moze da se sredi ovaj problem jer bi ja stvarno vise volio da igram na Gamepad-u jer sam i sve ostale dijelove igrao tako a i smatram da je igra stvorena za gamepad...Trazio sam po netu neko rijesenje za ovaj problem ali nisam bas uspio da nadjem nesto znacajno :(

Ja imam Saitek Cyborg rumble, i igra mi radi tek kad prebacim na fps mod. Drugacije zeza.

Resenje ti je da kupis neki od Saitekovih xbox kompatibilnih gamepadova. Ako nece preko kontrolera na default , onda mora kad prebacis na FPS mod, jer onda se kontroler ponasa kao mis i tastatura. I sve kontrole mozes da isprogramiras i da ih snimis kao profile. i onda ih pozivas za svaku igru, onako kako ti odgovara. Znaci sve igre rade 100%, cak i one koje analogni kontroler uopste ne podrzavaju. Strategije na primer :p ( mada bi to bilo pakao za kontrolu )

Kada ocu da pokrenem igricu izbaci mi ovo
i488847_untitled.JPG

grafika je ASUS ATI EAX1950256MB DDR3

Problem je do tvoje graficke karte. Igra ima problema sa kartama iz serije x1000. Nadji na netu patch pomocu koga ces moci da teras igru.

испробао сам ову игру и имам да кажем све најгоре. нит личи на старе СХ, непријатељи смарају, па зар је СХ морао постати action игра, кад сам видео (на почетку) да морам да лупам леви клик да бих се ослободио од оних кајшева, смучило ми се. игра није хорор уопште, камера је благи очај. уопште то није онај стари добри осећај из двојке (и тројке). после овог, четворка ми делује феноменално.

Ja imam Saitek Cyborg rumble, i igra mi radi tek kad prebacim na fps mod. Drugacije zeza.

Resenje ti je da kupis neki od Saitekovih xbox kompatibilnih gamepadova. Ako nece preko kontrolera na default , onda mora kad prebacis na FPS mod, jer onda se kontroler ponasa kao mis i tastatura. I sve kontrole mozes da isprogramiras i da ih snimis kao profile. i onda ih pozivas za svaku igru, onako kako ti odgovara. Znaci sve igre rade 100%, cak i one koje analogni kontroler uopste ne podrzavaju. Strategije na primer :p ( mada bi to bilo pakao za kontrolu )

Kakav FPS mod?To negdje u podesavanju gamepad-a??

Kontroleri koji podrzavaju FPS mod imaju oko leve palice ispisano nesto kao "mouse look" ili slicno. Imas taster na sredini kontrolera gde pise FPS, i kad ga pritisnes , dzojstik preuzima kontrole sa misa i tastature. Mozes svaki taster da programiras i da sacuvas profile. Ovo naravno vazi za saitek dzojstike koji to podrzavaju. Na nekima mozda i ne pise FPS ali mora oko leve palice da ima ispisano ili mouse look ili precision aim. Sa ovim svaka igra mora da radi perfektno, cak i silent hill homecoming.

gp1.jpg

Poslednja izmena:
A gdje i za koliko para ima da se kupi taj Saitek?? :)

Konkretno ovaj sam ja platio 2300dinara, a neznam da li ima da se prodaje jos uvek. Mislim da su ga zamenili sad sa nekim novijim.

http://www.saitek.com/uk/prod/p3600v2.htm

Ovaj je sad zamena posto prvi model nije bio x-box kompatibilan. Po ovome i ovaj je u potpunosti programabilan sa SST softverom koji se isporucuje uz kontroler. Plus , xbox je kompatibilan i sve xbox igre ( koje postoje za PC) ce raditi sa vibracijama.

Procesljaj saitekov sajt da vidis koji ti model najvise ogovara, jer koliko vidim uz sve nove kontrolere se isporucije SST softver, tako da svi mogu da se isprogramiraju.

A imas i programcic "joy to key" sa kojim mozes svaki kontroler da isprogramiras kako hoces ,odnosno da mu dodelis funkcije sa misa i tastature. Jedini je problem sto silent hill vidi i kontroler i ovaj program pa pomesa komande. Ipak ne skodi da probas. Na kraju ces ipak da uzmes neki od saitekovih kontrolera. :)

Poslednja izmena:
Konkretno ovaj sam ja platio 2300dinara, a neznam da li ima da se prodaje jos uvek. Mislim da su ga zamenili sad sa nekim novijim.

http://www.saitek.com/uk/prod/p3600v2.htm

Ovaj je sad zamena posto prvi model nije bio x-box kompatibilan. Po ovome i ovaj je u potpunosti programabilan sa SST softverom koji se isporucuje uz kontroler. Plus , xbox je kompatibilan i sve xbox igre ( koje postoje za PC) ce raditi sa vibracijama.

Procesljaj saitekov sajt da vidis koji ti model najvise ogovara, jer koliko vidim uz sve nove kontrolere se isporucije SST softver, tako da svi mogu da se isprogramiraju.

A imas i programcic "joy to key" sa kojim mozes svaki kontroler da isprogramiras kako hoces ,odnosno da mu dodelis funkcije sa misa i tastature. Jedini je problem sto silent hill vidi i kontroler i ovaj program pa pomesa komande. Ipak ne skodi da probas. Na kraju ces ipak da uzmes neki od saitekovih kontrolera. :)

E vidio sam ovaj model u GameS-u oko 3200 dinara je ili tako nesto...Bruka dobro mi izgleda plus mozes da podesis desni analog da stoji gdje hoces (ja vise volim da je kao kod Xbox :)) Uf samo valja ustediti toliko para za Gamepad :(

Poceo sam da igram ovu igru i imam problem na samom pocetku:
zvuka ima samo kad me guraju u kolicima, posle toga nestane, ne mogu da izmem nista od stvari, ne mogu ni beleske da citam samo sam uspeo pvu da procitam jednom posle vise nisam mogao, nista se ne desava. kod za ona vrata sam video na netu otlkjucam ih i ne mogu da prodjem kroz njih i tu igrica zakuca.

ima li neko resenje neki patch.

ja sam igrao bez ikakvih problema.mora da je lek losh.

Jel vredna ova igra 25 funti ? Kontam da su kontrole ok, kakva je igra kao horor ? Jel bolja od onog njasra RE 5 ?

Jel vredna ova igra 25 funti ? Kontam da su kontrole ok, kakva je igra kao horor ? Jel bolja od onog njasra RE 5 ?

Ja volim Silent Hill 1-4, ali 5-icu nemogu preporuciti. :zgran:
Nisam igrao RE5 niti one prehodne delove, ali mislim da je bolja od SH5.

Ne samo da su je ameri pravili (odnosno od 1-4, koju su Japi radili) sto cini 5 malo manje extremno i psihologcko nego ostale delove.
Japanci ipak bolje umu tu vrstu horor nego ameri.

Igra koristi stalno 3' person i nedostaju ona slepa ugla kja u starim delovima stvaraju onu fobiju!
5 je suvise arkade i previshe malo zagonetke.

Ali ako si fan to S-Hill-a onda inako moras ta je probas:S:

Silent Hill Homecoming nije peti deo igre, vec je sesti. Peti je Silent Hill Origins. To sto je nema za PC ne znaci da igra ne postoji. Radili su je isti koji su radili i Homecoming.

Nije los Origins.

@psihoyu, ne nazivaj igre sranjima molim te. Izrazavaj se kulturnije, i nemoj da na svakoj temi spominjes da ne volis RE5. Stvarno nikoga ne zanima i iritantno je.

Radili su je isti koji su radili i Homecoming.
Nope, Origins je radio Climax, a Homecomig je radio Double Helix. Origins ima mana, ali je generalno super ispao.

jel zna neko ko peva i kako se zove pesma koja se cuje pri INSTALACIJI Silent Hill Homecoming-a?

Nope, Origins je radio Climax, a Homecomig je radio Double Helix. Origins ima mana, ali je generalno super ispao.

Jel tako bese? Sorry, moja greska.

Ima mana ali je tezi i strasniji nego Homecoming. Mislim strasniji je generalno zbog tezine. Mosteri su teski i biju dobro, random se generisu, imas malo healt pakova , a ne smes da palis lampu da te ne primete.

Poslednja izmena:
ако је игра страшнија само зато што монстери јаче бију, онда је претпостављам иста глупост као и овај најновији.
први делови нису били страшни зато што знам да ме зомби чека иза ћошка него због своје атмосфере, понекад мртве тишине, чувене камере која се мени много свиђа, јер некад неће да се окрене, и морам да корачам полако да не бих пирамиду утрчао у крило.

Nazad
Vrh Dno