Šta je novo?

Silent Hill: Homecoming

Published by: Konami
Developed by: The Collective
Release Date: December 30, 2008
Genre: Adventure

Nešto se pojavilo za PC, neki kažu da je fake neki da nije

Izaslo ljudi. Vec ima po prodavnicama za siroke narodne mase. :)

Za XBOX da ali ne i za PC a pregledao sam sve apoteke :D

^Nisi gledao u pravim apotekama ;)

silent.jpg

Kakva je što se tiče hardverske zahtevnosti, vi što ste probali?

Dajte malo utiske?! :cigar:

Poslednja izmena:
Najzad stiglo i u moju apoteku :p
ali kazu "Doesn't work with Radeon X**** series" srecom imam NVidiu :D:D

probao sam do prvog save pointa, znači nema quick save.Upravljanje nije loše kao i kamera, grafika je dobra to je sve igrao sam samo 10 min. Framerate je zakucani na 30fps-a.

Poslednja izmena:
Gde ima da se nabavi?
Ja od juce pokusavam na piratski baj :d al' slabo curi.

Pa i sam znas da od drzavnih apoteka nema nista. Treba ti recept i onda da cekas u redu. Zato su uvek bile bolje usluge privatnih apoteka. :)

jel valja GTI verzija?

Evo igrah malo igru. Za sada deluje zanimljivo. Cak sam se i strecno malo. Sto se tice grafike, nije se bitnije menjala od prethodnog dela. Teksture okoline mi i dalje deluju dosta mutno. Inace odmah u startu sam naleteo na prvi bug. Naime, pokupio sam redgenski snimak, ali njega u inventaru (i zurnalu) nije bilo, ili sam ja glup da koristim inventar :d
Par shotki:

Prilozi

• SilentHill 2008-11-14 10-14-44-51.jpg
    SilentHill 2008-11-14 10-14-44-51.jpg
    97.7 KB · Pregleda: 74
  • SilentHill 2008-11-14 10-17-20-49.jpg
    SilentHill 2008-11-14 10-17-20-49.jpg
    160.5 KB · Pregleda: 87
  • SilentHill 2008-11-14 10-17-45-66.jpg
    SilentHill 2008-11-14 10-17-45-66.jpg
    64.9 KB · Pregleda: 78
Ne mogu edit sad, pa da se nadovezem.

Ipak nije bug. Inventar mi je u pocetku dosta ne pregledan, a sada sam skontao kako funkcionise. Vise mi se svidjao onaj spartanski inventar koji je npr. u SH2.
Sto se tice muzike, Akira Yamaoka je opet ispunio ocekivanja. Zvuk je isto odlican. Plac beba, skripa metala radi posao.
Inace ne svidja mi se ovaj konzolaski stil snimanja. Jes da utice na atmosferu, ali nekad treba ici i skoro sat vremena do sl. check pointa. Nadam se da ce ubaciti quick save sa prvim patch-om.

Ja sam došao do Hotela i stvarno na svakom levelu jedan save point.Treba i preko jedan sat igrati da bi došao do save-a.To me još ne smeta toliko jer ako pogineš vrati te na to isto mjesto, nego kad mi se neda više igrati nemeš gdje napraviti save.

stavio sam da se skida GTI verzija pa sta mi bog da :)

Probao sam bukvalno 5 minuta i prvi utisak je odlican, kontrole bas kakve treba da budu, pozicija kamere isto odlicna dakle lik ne zauzima pola ekrana, kamera je na sredini i sl. (sto me je posebno obradovalo), grafika prosek ali zadovoljava neke osnovne kriterijume i to je bitno, nisam jos stigao da ubijem nekog ali rekao bih da je SH vracen na pravi put sto mi je izuzetno drago, vise utisaka sutra...

Ja sam došao do Hotela i stvarno na svakom levelu jedan save point.Treba i preko jedan sat igrati da bi došao do save-a.To me još ne smeta toliko jer ako pogineš vrati te na to isto mjesto, nego kad mi se neda više igrati nemeš gdje napraviti save.

Na prvom levelu naletio sam na 2 ili 3 save-pointa. Inace igra je stvarno ok, mislio sam da ce biti krsh port :)

Poslednja izmena:
Znači valja igra. Još samo da izađe PAL za Xbox, ne bih da se smaram sa PC verzijom.

30 eura košta žičani M$ kontroler koji perfektno radi u ovakvim igrama tako da realno nije neka investicija pogotovo uzimajući u obzir kvalitet istog

Kontrole su odlične, probao sam. Smaraćeš se samo sa joypadom ovde.

30 eura košta žičani M$ kontroler koji perfektno radi u ovakvim igrama tako da realno nije neka investicija pogotovo uzimajući u obzir kvalitet istog

offtopic:
OMG pa gde ti zivis? Zasto da baci 30 evra za brendirani gamepad kad postoje odlicne kopije sony gamepada? Evo ja kupio topway (sa slike)
TOPWAY-DUAL-SHOCK-BOX-R9104.jpg

za 540 dinara u Virtikomu (Nis). Krstic nije kao kod najjeftinijih kineza spojen, vec su to 4 razdvojena tastera. Cak i analog radi, a i garanciju ima:p
Dakle zasto bacati tolike pare kad mozes da kupis 5 ovakvih?

Mozda zato sto sam promijenio dva ovakva, oba su pala malo jache jednom i otisla u vjecna lovista... Zato Logitech Dual Action je pretrpio svakakve torture i radi ko prvog dana :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno