Šta je novo?

Silent Hill: Homecoming

Kako ubiti one bube koje se zalepe na lice? U pitanju je miš i tastatura

Stiskas dodge (default: Space taster), i skidaju se ko masnoca sa fairy-em :d

Inace meni bi trebala mala pomoc...

Dogurao sam do dela kada se Dr. Fitch malo secka skalpelom, i onda njegova cera Scarlet izadje iz krvi u vidu porcelanske lutke. Naime ne mogu provaliti kako da je porazim. Ispraznim ono malo sacme i metkova sto mi ostade u nju. Ona kao padne na kolena i trebao bi je zavrsiti pajserom, ali cura nesto nece da umre. Jedno desetak puta ja njoj zabodem pajser u ledja, ali nikako da odapne. Nadam se samo da nije bug :S

Poslednja izmena:
resio sam problem,problem su bili drajveri za graficku,sa 178.24 radi bez problema.
Inace igra je brutalna samo glavni nedostatak je izostavljanje quick save-a.

Meni GTI verzija igre radi bez problema sa FW 178.13 na Visti. I ja bih kao jedini 'manu" igre naveo izostavljanje Quick Save-a, ali sam to resio tako sto kada moram da prekinem sa igrom posaljem komp u hibernaciju i kad ga opet ukljucim, nastavljam da igram odande gde sam prekinuo. ;)

Ne bi bilo lose da izadje neki fix za quick save...

Ja nemogu ovo igrat imam slabo srce:(
A onaj siljati gore sa sikirom je bas strasan!

Pyramidhead je i u dvojci bio zaheban + je bio u dva primerka ;)

Poslednja izmena:
Kolege, da li neko ima problema sa grafikom? Zali mi se drugar da mu igra stalno postavlja, po njegovim recima, "filmsku sliku", i da svaki put to mora da iskljucuje kad startuje igru... Grafika je 9600GSO.

Gti verzija igre, nema grama zvuka, cuje se samo u cutscene-ima.

Ja igram GTI verziju i sve radi savrseno.

Takodje. Bar sto se tice ingame. Pri ALT+TAB-ovanju mi puca na desktop. Jednom prilikom sam snimio poziciju na groblju i presao taj deo i pre sledeceg save-a alt tabovao. Jako sam se smorio i cekam novu priliku da smognem strpljenja da to ponovo prelazim :)

Zavrsih i ovu igretinu. Dobih good ending. Kakva sam dobrica. :)

Ok, popio sam treci BSOD za vreme igranja fakin americkog silent hilla. Uninstall.

Genericki Silent, doduse bolji od The room. Ali, ipak creepy.

@qazqaz
Ja npr. nisam imao ni jedan problem sa BSOD-om, tako da je problem verovatno do tvog sistema.

Ja sam imao do kraja igre jedan veoma iritantan problem. U pocetku je sve radilo super do otprilike polovine. Tada je pocelo gubljenje zivaca. Igra je znala iz bez nekog preteranog razloga da se sama od sebe ukoci pre ili posle neke scene, ili npr. kad hocu da snimim igru na nekih 10-15 sec. Doduse to me nije sprecilo da je zavrsim, pa posle ocajnog the room-a koji nisam imao volje da igram, igra predstavlja duhovnog naslednika prethodnih delova.

Ja sam The Room igrao na PS2 i bas mi je OK igra, mnogo bolja od americkog Originsa. Neznam samo da li je Konami nesposoban da napravi igru pa su morali da angazuju amere. Samo da su poboljasali kontrole i to je to.

Jos nisam poceo da igram Homecoming ( igrao sam TRU ), ali danas krecem, pa ce da vidim kakva je igra.

@kenny

Naravno, problem je do mog sistema, i resen je uklanjanjem igre sa istog... ali nema veze, ionako je igra dzabe.

Najvise me je od igre odbio "moj" glupi americki naglasak, kao da sam teksaski farmer ***. To nisam ocekivao u ovoj igri, ali uopste!:p

razmisljam da li da uzmem NFS novi ili silent hill. znam da su razlicitog zanra ali koja ce me igra vise zabavit???

Silent Hill naravno. Citajuci reakcije za novi NFS bolje je da ga preskocis.

Edit: Sad skontah. Ovo mi jubilarni stoti post. :)

Poslednja izmena:
Kada pokrenem igru izlazi mi ovo:
ABORTING build [FINAL] v6.34 Changelist: #663064 Silent Hill: Failes to create pixel shader because we ran out of video memory. Try descreasing the quality settings.
[no game crash info]

A nemogu nikako promijenit settings vec samo kad udjem u igru. Zna li neko kako rijesit ovaj problem jer ne vjerujem da je do graficke i slicno. A driveri su najnoviji. Plz HELP!

^Igra ne radi na ATi kartama X serije.

pa ocel biti kakvog patcha ili kakve nade da se zaigra osim da promenim graficku :)?

Prokleti zvuk nece da radi i bog.
Apdejtovao sam i directx, i openal, i kodeke, i ne vredi. Je li neko nasao resenje?

A jel ima neko sačuvan save posle borbe sa Skarlet?

Cepao sam je 3h, prvo pucao u noge, pa ruke, i obrnuto i sve, ali uvek se delimično sljušti porcelan, i kad treba da je dokusurim sa pajserom (pokazuje ikonica u desnom ćošku), Aleks je 'razvali', ona se podigne i opet tako do besvesti. Probao 6564169685926 puta sve i svašta i neće gadura da crkne. :mad:

I meni je poceo na pocetku da izlece u windows prijavljujuci error graphics accelerator .. please lower your settings.. bla bla bla...

To radi na delu kada treba da izadjem iz groblja i kada treba da ucita onaj deo gde su one 2 ploce koje sam spojio...

Cepao sam je 3h, prvo pucao u noge, pa ruke, i obrnuto i sve, ali uvek se delimično sljušti porcelan, i kad treba da je dokusurim sa pajserom (pokazuje ikonica u desnom ćošku), Aleks je 'razvali', ona se podigne i opet tako do besvesti. Probao 6564169685926 puta sve i svašta i neće gadura da crkne. :mad:

I ja sam se prilicni zezao sa njom, ali ocigledno nije sve jedno stiskati misa sporo i brzo. Naime, mnogo sam popi**** u tom delu da sam krenuo stiskati klik ko necitav i upalilo je, ali veruj mi to nije kraj borbe sa njom. Posle ce malo da skace na tebe.

Prvo je cepas sa sekirom dok ne pocne da puzi na sve cetiri a onda sa cevkom, mislim neznam sto ti je toliko teska, ja sam je cas posla razbio. Trik je da koristis sekiru da joj razbijes porcelan.

Poslednja izmena:
Prvo je cepas sa sekirom dok ne pocne da puzi na sve cetiri a onda sa cevkom, mislim neznam sto ti je toliko teska, ja sam je cas posla razbio. Trik je da koristis sekiru da joj razbijes porcelan.

pretesko, mislim sta? tebi stoji u mestu i dozvoljava da je cepas dok ne rikne? kod mene juri divljackom brzinom ko pomahnitala i skace na plafon pa se obrusava i poliva nekom kiselinom pride, jedva da je stignem i zveknem koji put, mora da je neki bug kod tebe :D

Pa ubila me dvaput. Mislim, prvi put sam pokusavao sa nozem da je bijem i nista. Drugi put sam provalio foru i treci put sam je roknuo skroz. Mislim , nemam razloga da lazem.

Moras na vreme da izbegavas napade, inace nema sanse da se pobedi. Mada je to vise manje taktika za sve protivnike.

Ja inace sve obicne protivnika napadam sa nozem, jer je najbrzi i ne stignu da me napadnu. Sekira je spora katastrofa.

Nazad
Vrh Dno