Uriel
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 06.12.2009
- Poena
- 1,215
Jel ima dosta poteznog u igri? To mrzim!
Preskoci ti soguna.
Jel ima dosta poteznog u igri? To mrzim!
A onda kada dodje, nadam se, njen velicanstveni nastavak i pocne nova era Shoguna samo se nadam da necemo morati cekati 11g na novu verziju Shoguna... 5-6 bi bilo vise nego dovoljno ...
![]()
The Creative Assembly have just announced the release date for Shogun 2: Total War: March 15th 2011. So there’s only four month to wait until we can take control of armies of samurai and run riot through feudal Japan. Can’t wait that long? Have a look at the latest Shogun 2 screens, and the latest trailer. Alternatively, check out our campaign preview. It all looks pretty damn exciting.
I meni je licno Shogun bio najinteresantniji deo Total War serijala, posle njega su bile one ekspanzije na britanskom ostrvu. Nego, kako si mogao da igras sa Srbijom kada u nijednom delu nije postojala kao zasebna frakcija.
Igra sasvim lepo radi na mojoj masini sa svim stavkama nasviranim na max (bez AA), tako da nije strasno kao sto deluje.Uf al dere sa Recommended Specs![]()
Ko ce da doceka jos 36 dana do zvanicnog izlaska i nekih 40-ak i nesto dana do narodne verzije ...
Igra sasvim lepo radi na mojoj masini sa svim stavkama nasviranim na max (bez AA), tako da nije strasno kao sto deluje.![]()
Kako to mislis radi, valjda ce raditi ?![]()
Ја сам био поприлично загрејан да одиграм први део и скинем, покренем и убијем се да пређем онај први туторијал где стрелцима треба да убијеш трупе са мачевима, али никако ми није успевало, у чему је фора?
Pa ako mi se svidi kao Shogun 1 onda cu je sigurno kupiti.A možeš i da, you know, kupiš igru...
Па сунце им зарко што мало не појаснише ко ти у две реченице, ја се вијао са њима 50 пута по брдима, само ме стигну и посаде у траву, нисам уопште знао да је умор фактор и да стрелци имају мачеве :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari