@rovello reče da knjiže SWIFT prilive. Ako je tako, ne vidim što ne bi i SEPA.
Ja sam rekao za Aik, a poruka pre tvoje se odnosi na BPŠ, konkretno račun vezan za Visa internet deviznu karticu. On je namenski, a zato se i pominje Homeb@nking.
Mozes li nekako to da testiras ako imas stedni devizni racun i Aik Start dinarski?
Ja trenutno imam probleme sa Aikom (detalji u temi), pa zasad imam samo sveže onlajn otvoren dinarski. Informacija o SWIFT prilivima nije lična, a rade i bez paketa zapravo.
Štedni i račun za internet karticu su dva različita tipa, ali dobro je znati da na avista deviznom mogu da se knjiže prilivi.
Koliko vidim, mešamo Aik i BPŠ. Ja pišem isključivo za Aik, dok sa BPŠ ne znam kakva je situacija.
Može još uvek da se otvori avista devizni i bez drugih računa, skoro sam to isto pitao, pošto je povučen pregled usluga i naknada iz tarifa.
Da, ovo htedoh i ja da kažem kad sam rekao da se devizni može svakako otvoriti. Što se tiče toga što ga više nema u tarifniku, sve i kad bi prestali samostalno da ga otvaraju, uvek bi otvaranje moglo da se "isforsira" otvaranjem oročene štednje, jer je račun po viđenju tu neophodan međukorak.
E, non-stop štednja je već treća stvar, za nju ne mogu ništa da tvrdim. Zakomplikovali su situaciju time što se sad samo ona može otvoriti preko aplikacije, ali postoji i klasičan
a vista račun bez ikakve kamate. Na njega se odnosi to da SWIFT prolazi (vidim da je to u međuvremenu još neko potvrdio) i on se uživo može otvoriti u bilo kom trenutku.
Ako ne budeš imao drugi tip računa, doplaćuje se 70 dinara mesečno.
Tako je na papiru, ali na temi o banci su javljali neki da imaju digitalne servise samo sa štednjom i da im se ne naplaćuju. Ili se to možda odnosi samo na stare klijente, pre uvođenja novog tarifnika početkom prošle godine, sve je moguće.