loco
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.02.2003
- Poena
- 619
Work In Progress (zasad samo prva strana i fotke bez texta)
jaksa je napisao(la):Ne prodajite svoja kucista ovom Locu, ovako ce da zavrse, shmrtz
Bole me organ cula sluha, ovo je neki stari tepih u vesernici.gx-x je napisao(la):Verovatno si do sada vec primetio da farba "probija" kroz novine :d i napada tepih !
Smetale mi rupice na donjoj trecini maske, inace sam hteo vece tribale.gx-x je napisao(la):PS. Vece te tribale napravi ! Sto tako sitno ?
Ma maskicu, samo kad je nadjem....evo nadjoh (na posluVule je napisao(la):Sta ces da zbudzis u ono prazno flopi mesto?
loco je napisao(la):razmisljam sta da uradim sa onim praznim prostorom ispod DVD-a gde je mrezica i lim.
Mozda su neki odrasli na tim filmovima!nickname je napisao(la):I da da naziv kucishtu "ciganjska kolica"... shto li vole ljudi da im svetle kucishta shareno kao svemirski brodovi u SF filmovima 70-tih godina...
Poz
Vule je napisao(la):Gde si nabavio (i od cega su) ta creva kojima si oblozio kablove od napajanja?
Vule je napisao(la):Gde si nabavio (i od cega su) ta creva kojima si oblozio kablove od napajanja?
Da, sekao sam ih uzduz i spajao plasticnim stegicama (vidi se na jednoj fotki krupnije).MaxXx je napisao(la):Loco, posto je ovo tvoj tread da te pitam, kako si stavljao buzire na kablove? Jel si ih sekao po duzini ili sta?
loco je napisao(la):Da, sekao sam ih uzduz i spajao plasticnim stegicama (vidi se na jednoj fotki krupnije).
Rado bih pazario (kad bih imao gde) set molexa (u boji ili ne) koji mogu da se skidaju.
Ma lepo je to, samo sto ja, kada je elektrika u pitanju, i za zamenu osiguraca pitam kako se osigurac okrecenickname je napisao(la):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari