Šta je novo?

Seckam, shmirglam...;)

:(

Ne prodajite svoja kucista ovom Locu, ovako ce da zavrse, shmrtz
:d

Loco,

Verovatno si do sada vec primetio da farba "probija" kroz novine :d i napada tepih ! I sklanjaj pirateriju iz scena koje fotkas i bacas na net ! ;)

PS. Vece te tribale napravi ! Sto tako sitno ?

Dobro si poceo bas me interesuje kako sve to na kraju ispasti ;)
Poz...

jaksa je napisao(la):
Ne prodajite svoja kucista ovom Locu, ovako ce da zavrse, shmrtz
:D
gx-x je napisao(la):
Verovatno si do sada vec primetio da farba "probija" kroz novine :d i napada tepih !
Bole me organ cula sluha, ovo je neki stari tepih u vesernici. ;)
gx-x je napisao(la):
PS. Vece te tribale napravi ! Sto tako sitno ?
Smetale mi rupice na donjoj trecini maske, inace sam hteo vece tribale.

MA ljudi to vam je pravi Tuning and Styling....jos malo (a kao sto smo videli na ovogodisnjem CeBitu) pa ce da izgledaju ko automobili iz NFS Underground-a 2 !!!

eto ideje za "makaze" vrata tj. panele. To ne bi trebalo da bude tako tesko...

Updateovao sam, dodao sam jos fotki, druga strana (phase 2).
Jos uvek me mrzi da otkucam text pa su i dalje samo fotke.
wip - phase 2

Poslednja izmena:
Sta ces da zbudzis u ono prazno flopi mesto?

Vule je napisao(la):
Sta ces da zbudzis u ono prazno flopi mesto?
Ma maskicu, samo kad je nadjem....evo nadjoh (na poslu :D)
Treba mi jos jedan grill za sa strane (fan imam) i razmisljam sta da uradim sa onim praznim prostorom ispod DVD-a gde je mrezica i lim.

loco je napisao(la):
razmisljam sta da uradim sa onim praznim prostorom ispod DVD-a gde je mrezica i lim.

Nasrafi svetleci 12cm fan i preko njega jos jedan grill?

I da da naziv kucishtu "ciganjska kolica"... shto li vole ljudi da im svetle kucishta shareno kao svemirski brodovi u SF filmovima 70-tih godina... :D

Poz

nickname je napisao(la):
I da da naziv kucishtu "ciganjska kolica"... shto li vole ljudi da im svetle kucishta shareno kao svemirski brodovi u SF filmovima 70-tih godina... :D
Poz
Mozda su neki odrasli na tim filmovima!
Shareno?????!!!!! Gde ti vidis sareno? U pitanju je jedna boja - zelena. Za sarenis je potrebno bar dve.
Da shljashti...shljashti! I to previshe! Nisam ocekivao da ce toliko (navika'o sam na UV neonku u mom prvom kompu). Mada, kad se iskljuci neonka, ostanu da svetle fanovi i to je sasvim prijatna kolicina svetlosti. U ostalom, ne smeta mi, nalazi se u drugoj prostoriji. :D

To je bilo upuceno Vuletu zbog njegove preporuke da stavish josh jednu svetlecu 12-icu... nisam ga quote-ovao jer mi je post odmah ispod njegovog. Meni se inache takodje svidja samo da ostane jednobojno. A i stajao je :D na kraju...
Keep up the good work!

:wave:

U tom sluchaju nije sarenish ali jeste da bi morao da pokrije kucishte crnom krpom da bi morao da stoji pored njega koliko bi bljeshtalo. Mada mi je ta fora malo neoriginalna, da se stavi samo 12tica sa grillom napred, ne bi bilo loshe da se stavi neshto neobichnije kad se vec ulaze trud da to izgleda kako treba. Ako se trenutno nema ideja ostavi ga postrani, neshto ce vec iskrsnuti kao varijanta.

Josh jednom :wave:

Gde si nabavio (i od cega su) ta creva kojima si oblozio kablove od napajanja?

Poslednja izmena od urednika:
Vule je napisao(la):

Buzir...? E, to je i jedino sto mi se ne svidja, lepse bi mozda bilo da je crn...

Vule je napisao(la):

Ma to ti je obican buzir (creva od savitljive plastike za izolaciju elektricnih instalacija). Imas ih svugde gde se prodaju stvari kao sto su kablovi za kucnu instalaciju,..

Ne znam sta vi mislite, ali meni se (za sada) svidja.Samo pazi da ne predje u kich.

Loco, posto je ovo tvoj tread da te pitam, kako si stavljao buzire na kablove? Jel si ih sekao po duzini ili sta?

sad sam video case
Mirise na dobro!!!
pozdrav

MaxXx je napisao(la):
Loco, posto je ovo tvoj tread da te pitam, kako si stavljao buzire na kablove? Jel si ih sekao po duzini ili sta?
Da, sekao sam ih uzduz i spajao plasticnim stegicama (vidi se na jednoj fotki krupnije).
Rado bih pazario (kad bih imao gde) set molexa (u boji ili ne) koji mogu da se skidaju.

loco je napisao(la):
Da, sekao sam ih uzduz i spajao plasticnim stegicama (vidi se na jednoj fotki krupnije).
Rado bih pazario (kad bih imao gde) set molexa (u boji ili ne) koji mogu da se skidaju.

A shto ne bi ove obichne skidao? Ja sam to radio na raznim napajanjima. Ima na netu brdo tutoriala kako da izvadish one zenske "buksnice" iz konektora. Samo ti treba fin tanak alat. Pogledaj ovde i ovde

Poslednja izmena:
nickname je napisao(la):
A shto ne bi ove obichne skidao? Ja sam to radio na raznim napajanjima. Ima na netu brdo tutoriala kako da izvadish one zenske "buksnice" iz konektora. Samo ti treba fin tanak alat. Pogledaj ovde i ovde
Ma lepo je to, samo sto ja, kada je elektrika u pitanju, i za zamenu osiguraca pitam kako se osigurac okrece ;)
Bice, bice i to...tek se zagrevam.

Meni je skidanje molexa proteklo skoro bez problema kada sam preko kablova stavljao mrezasti buzir... Moglo je i preko njih ali mi je oduzimalo mnogo vremena i zivaca pa sam ih poskidao... Jedini je problem je bio pri vracanju jer su mi pri ubacivanju molexa u HDD kablovi izlazili nazad... To je naravno resio super lepak...

Vrh Dno