Šta je novo?

Seckam, shmirglam...;)

Loco, kakva ti je ono crna farba (airbrush predpostavljam), gde si je nabavio, koja kojlicina je u pitanju i po kojoj ceni?

MurDock je napisao(la):
Jedini je problem je bio pri vracanju jer su mi pri ubacivanju molexa u HDD kablovi izlazili nazad... To je naravno resio super lepak...

Cek, cek... jesi li lepo namestio one "zubice" na svakom od konektora tj. stubica? Ako nisu polomljeni, ne bi smeo kabl da ispada ni pod razno. Sledeci put ih slobodno "raskrechi" ;) nekim siljatim i tankim alatom (shilo ili veoma tanak srafciger), nece nista da im fali.

Ima dole u attachmentu na sta mislim (ono prvo ne valja, a ono drugo je kako bi trebalo da bude pre vracanja stubica u konektor).

Prilozi

• molex.jpg
    molex.jpg
    2.2 KB · Pregleda: 138
freeman je napisao(la):
Loco, kakva ti je ono crna farba (airbrush predpostavljam), gde si je nabavio, koja kojlicina je u pitanju i po kojoj ceni?
Autolak/sprej od 250 din po boci (2kom), ali se nije pokazalo kao srecno resenje, imao sam dosta problema, losa farba. Sledeci put cu lepo airbrushom.

Ostoja je napisao(la):
Cek, cek... jesi li lepo namestio one "zubice" na svakom od konektora tj. stubica?
Pazi kad nisam ni obratio paznju na te "zubice"... Za sada ih drzi Bizon ali kada budem menjao buzire ponovo definitivno cu se vise potruditi. Hvala za savet.
Poz...

Loco reci mi da bi stavio ova creva na kablove za napajanje morao si da otvoris napajanje??? Kako si ih navukao???
Pozdrav

Vidi ga ovaj? :zgran:

Ispostuj sve nas i procitaj thread od pocetka, odgovor ce ti se sam pojaviti.

Loco, a ono Chieftec kuciste si stvarno majstorski uradio, svaka cast.

A sta kazete da stavi mali akvarijum napred sa ribicama i pozadinskim svetlom? :D:D:D
Salim se, odlicno je ispalo kuciste, svaka cast na zivcima potrebnim da se to sve uradi.

Svaka cast loco, kucista izgledaju odlicno :) Imas smisla za ravnotezu i kolicinu :) Pretpostavljam da si mrezicu nabavio kod Fandja :) I ja sam stavljao mrezice, ali ne na kuciste nego na auto ;) Nemam vremna da se zezam sa budzenjem kucista, mada planiram jednog dana kada mi bude bilo bas dosadno i kad budem imao vremena da mi bude dosadno :) A ti bi ovo mogao lepo i da unovcis :) Samo nastavi care!!!

Svaka cast za trud, sjajno kuciste :wave:

A sta mislite da se kablovi sjedine termo buzirom?Crni, crveni...?/?

DR.TIRISTOR je napisao(la):
A sta mislite da se kablovi sjedine termo buzirom?Crni, crveni...?/?

To sam i ja planirao da uradim i mislim da bi ispalo ultra-dobro, ali morao bih da rasturam sve molexe a to mi se bas ne radi... A zamisli da rasturas 20-pinski konektor koji ide u plocu ;) Njemu bi najvise i prijao taj buzir, pogotovo kada bi ga odradio zajedno sa dodatnim 4-pinskim P4 konektorom.

U svakom slucaju, strava bi ispalo, ali nek proba neko drugi kome rasturanje molexa predstavlja neko zadovoljstvo :D

Ja vas ljudi uopste ne kontam!???!Razbijate te racunare klokujete kako ko stigne prckate satima sedite za racunarom a posle 5 sati nemate pojma sta ste radili {kao ja npr,vreme leti} a mrzi vas da rasturate dzekove.Ne, ne mislim nista lose nego nije mi jasno!Pa to je 5-10 min posla!A termo je 30 din metar.
Pozdrav
:wave:

Poslednja izmena:
Ja sam pre neki dan rasturao molexe i budzio buzire i nije nesto tesko samo da udjes u stos. Sto se tice 20pin konektora nek ti ne pada na pamet da ga skidas jer je *******o ubi boze. Na njega ides onu foru da preseces buzit po duzini i da ga izolirkom pricvrstis.

Loco, mogao bi da otvoris servis za vizuelni stajling racunara.

Kad postoji za automobile, zasto ne bi i za racunare ;)

Ostoja je napisao(la):
Loco, mogao bi da otvoris servis za vizuelni stajling racunara.

Kad postoji za automobile, zasto ne bi i za racunare ;)
Bilo je nekih razmisljanja i varijanti, ali, na zalost, imam previse obaveza, a premalo vremena da se ozbiljnije bavim ovim. Moze samo ponekad kao hobi. Mada, nista nije iskljuceno.

Loko.odlican posao imam male sugestije. buziri su mnogo kruti, ima boljih resenja dok ne dodju sleev kablovi.Recicu ti kasnije neke ideje
mrezica ok ali ti lim zatvara protok vazduha. Dole dva fana beskorisna.Odlicno si provalio za BIJAKS,stravicna alatka.Puno pozdrava!

nije lose. deluje onako toksicno (to mi se u stvari ne svidja... - ali svako ima svoj ukus)

jel si se raspitivao za airbrush?
koliko kosta? i koliko je boja za njega?

(ja planiram da uradim nesto slicno... ali nikako da pocnem :)

i gde si nabavio tu - modelarsku ceonu slajfericu :) (bem ti ime)
jel se moze sa njom seci lim? (onaj debeli chiftecov)
ako ne moze, cime moze (treba bash precizno da ga isecem, jer hocu da stavim ovaj znak iz avatara na bocnu stranicu, a iznad da se potpisem (neonka bi svetlela kroz to...)

loco
Sve cestitke!
Uzgred da li neko zna `de ima da se kupi plexiglas i po kojoj ceni(1m2)?

Pozdrav

Vrh Dno