MurDock je napisao(la):Jedini je problem je bio pri vracanju jer su mi pri ubacivanju molexa u HDD kablovi izlazili nazad... To je naravno resio super lepak...
Autolak/sprej od 250 din po boci (2kom), ali se nije pokazalo kao srecno resenje, imao sam dosta problema, losa farba. Sledeci put cu lepo airbrushom.freeman je napisao(la):Loco, kakva ti je ono crna farba (airbrush predpostavljam), gde si je nabavio, koja kojlicina je u pitanju i po kojoj ceni?
Pazi kad nisam ni obratio paznju na te "zubice"... Za sada ih drzi Bizon ali kada budem menjao buzire ponovo definitivno cu se vise potruditi. Hvala za savet.Ostoja je napisao(la):Cek, cek... jesi li lepo namestio one "zubice" na svakom od konektora tj. stubica?
DR.TIRISTOR je napisao(la):A sta mislite da se kablovi sjedine termo buzirom?Crni, crveni...?/?
Bilo je nekih razmisljanja i varijanti, ali, na zalost, imam previse obaveza, a premalo vremena da se ozbiljnije bavim ovim. Moze samo ponekad kao hobi. Mada, nista nije iskljuceno.Ostoja je napisao(la):Loco, mogao bi da otvoris servis za vizuelni stajling racunara.
Kad postoji za automobile, zasto ne bi i za racunare![]()
CRNI89 je napisao(la):loco
Sve cestitke!
Uzgred da li neko zna `de ima da se kupi plexiglas i po kojoj ceni(1m2)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari