Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

Pa i Duke Nukem prica svasta dok tamani :D

Inace super su se setili za crno-belu sliku dok se gleda kroz naocare, tad bih sigurno ponavljao "ma daaaj" ko papagaj :d

Poslednja izmena:
Hehe, kad kazem remake ne mora obavezno da se uradi neki ovovremenski trash. Voleo bih da ga vidim sa istom idejom ali u takvom formatu da i sadasnja deca poljance prelaze u strahu. Ovako je vremenom izgubio jednu komponentu.

Mada na sta sad lice ova nova cuda, bolje da ostane gde jeste. U legendi SF-a!

Reptillians They Live on youtube. Al ne prezivljavaju u 1080p. :D

Upravo odgledao They Live. Niti je loša gluma, niti sam ijednu rupu u specijalnim efektima video. Film je proročki. :)

Realno, film je bio proročki zaista, raritet za to doba, možda i za ovo:)
Lik koji je glumio je kralj:)

+1 za odlicni korejski Wonderful Days.
A ako si slucajno propustio, kultni Ghost in the Shell pogledaj oba dela.
Nedavno sam ponovo gledao remasterizovani prvi deo - masterpiece.

Ako mislis na mene, gledo sam odavno. Mogao bih da potrazim remasterizovane verzije pa da obnovim gradivo.

Hajmo sad, da li se neko osim mene oduševio ovom serijom:

Earth: Final Conflict

Da%27an.jpg

Zo%27or.jpg

Taelon.jpg

earth.jpg

DTE.jpg

Išla je na Studiju B pre 10-15 godina, i to prva sezona, ostale mislim da nisu išle kod nas..

U suštini, radi se o jednom od mogućih scenarija prvog kontakta sa vanzemaljskom rasom.

Možda naiđem na kritike, ali opet ću reći.. Očajna gluma, efekti još gori, ali priča i nije loša... ,) :d

Sto se tice prve sezone prica i nije tako losa ali kasnije kad krenu sa "silovanjem" serije ...
sto se efekata tice mislim da je radjeno u lightwave-u
nego da li neko ima 3. i 4. sezonu dvd rip :D

+1 za odlicni korejski Wonderful Days.
A ako si slucajno propustio, kultni Ghost in the Shell pogledaj oba dela.
Nedavno sam ponovo gledao remasterizovani prvi deo - masterpiece.

Remaster prvog dela je skrnavljenje sa sve onim piss filterom, totalno omašen ton...bolje odgledaj original, možda animacija nije savršena, ali ima dušu, ima nešto nedokučivo.
Appleseed kec je odličan, dvojka je adaptirana za skrnave amere, ločija priča, lošiji soundtrack, nije ni do kolena.

@ socom naravno da je originalni GTS bolji a gledao sam ga nekoliko puta :)

Sto se tice Final Conflict-a, secam se da kad sam bio mali stalno gledao tu seriju, doduse nisam odgledao poslednje epizode (koje su isle ja mislim isto na Studio B), ali znam da mi je bila veoma zanimljiva. Odlicno se secam i glavne numere iz introa.

Poslednja izmena od urednika:
Sto se tice prve sezone prica i nije tako losa ali kasnije kad krenu sa "silovanjem" serije ...
sto se efekata tice mislim da je radjeno u lightwave-u
nego da li neko ima 3. i 4. sezonu dvd rip :D

Skroz se slažem.. Prva sezona je bila ekstra, 2. 3. 4. sve gore, ali podnošljivo. 5. sam pogledao samo intro i video da to više nije moj cup of tea, i odustao..

@Gdin_M daaa, ekstra je! :D

Ma imao sam 3. i 4. sezonu neki tv rip velicina ko postanske markice, nasao sam nocas normalne dvd ripove.

Moguće da mi se sviđa serija zato što su vanzemaljci u njoj napravljeni baš onako kao što bih voleo da budu... Dobronamerni (bar na prvi pogled), humanoidni i voljni da nam ustupe saznanja i tehnologiju... A i augur je ekstra lik :D

^

Samo sto je verovatnoca da u RL-u budu takvi bliska nuli... :trust:

Pre će biti kao u filmu Monsters, jednom retko realnom filmu o invaziji izvanzemaljaca.

A da budu humanoidni pa još i dobroćudni to nikako ne ide, nisu ni ljudi dobroćudni.

i povrh svega, ekstra su govorili engleski :d
Kad smo već kod realne invazije, šta vi kažete na The War of the Worlds [1953] vs. remake?

Što se mene tiče sreća pa sam pročitao knjigu pre nego što sam pogledao film... A odlučiću se za remake iz više razloga. Osim Toma, koga organski ne podnosim, film je bolje ispratio knjigu nego njegov prethodnik. Najviše me pogađa što su pri snimanju (oba) filma bili totalno nekonzistentni što se tiče tehnike koju je onesposobio EMP. Npr, ništa živo ne radi osim kamere koja nastavlja da snima bez problema... Itd..

@ G@W

Pre sam mislio na nesto drugo: da sto je neko stariji, to je oprezniji u postupanjima (sto mislim da vazi i za cele civilizacije). [Ne zelis da ti se na imanju pojavi neka opasna zivotinja.... :trust:]. Dakle, onog trenutka kad bilo koja civilizacija postane zaista spacefaring, za ocekivati je da posalje istrazivacke sonde najpre u okolne zvezdane sistema a zatim i dalje. Za Von Noyman-ove sonde, mogli bi se istraziti svi zvezdani sistemi jedne galaksije za svega nekoliko miliona godina. I tamo gde se otkrije nesto interesantno (planeta na kojoj vec postoji ili bi potencijalno mogao da se razvije inteligentan zivot), sonde bi ostale i vrsile nadziranje, bez uplitanja... sve dok ne budu prindudjene da se upletu... :trust:

@ nenad_l

Ako je neki el. aparat bio u trenuku EMP-a iskljucen i zasticen (u necemu sto ima odlike faradejevog kaveza [npr. kolima]) sva je prilika da bi ostao neostecen...

Ne znam da li je bilo..
Pojavio se dugo ocekivani nastavak Song of Ice and Fire - Dance with Dragons.

Poslednja izmena:
Ih... ja ga imam u mobilnom već mesec dana barem. Samo nemam kada da ga čitam :(

Meni su rekli da ipak prvo odgledam seriju, pa onda da uzmem knjigu da se nauživam...

Nazad
Vrh Dno