Pa šta si ti očekivao od Snydera? Posle onog ingenioznog i neshvaćenog (os svih osim ljubitelja stripa) Watchmena ja zaista ne očekujem ništa od njegovih filmova. Dok se držao čiste muške akcije, hektolitara prolivene krvi i superiornih efekata a la 300 bio je dobar. Ovi pokušaji intelektualnog fazona, kojekakve skrivene poruke u inače tupavim filmovima su katastrofa. Gotovo da je loše kao Kristofer Nolan i njegovi filmovi posle Mementa a posebno Inception.
A i taj girl power fazon koji je koliko vidim aktuelan mi strašno ide na q. Ali opet to sam samo ja, meni je Monsters jedan od boljih SF filmova u poslednje dve-tri godine a većina će reći da je smor i glupost. Plus je tu oponašanje Burtona koji je i sam izgubio kompas posle Betmena i Makazića. Džabe se oni ugledaju na njega ako je to što pokušavaju da iskopiraju Čarli Fabrika Čokolade...
Dobrog SF filma velikog budžeta neće biti dok Cameron ne završi Battle Angel a i onda će većina pljuvati jer će film biti popularan zbog toga što je Cameron-ov.