Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

Pa slicno je s Skyline-om, samo sto je vise ljudi upleteno u Iron Sky, a kudikamo vise entuzijasta za 3D, efekte...donacije i ulaganja su dosli kasnije, tih 7 miliona je samo neka okvirna cifra (posto se na projektu radi bas dugo vremena)...Kad su poceli, verovatno nisu ni sanjali da ce na kraju raditi film jednom od onih RED kamera oko kojih se sad otimaju Kameron, Dzekson i ostali...

...i nasi kreatori spotova za pevaljke (Za Dunju Ilic :d ) .

Poslednja izmena:
^

Takodje otkazan i The Event.

Nema nade za ekranizovani SF. :S:

Ostade nam samo Fringe.

Odnos hit / miss za tv shows je u zadnjoj deceniji katastrofalan....
Sto ce reci, nesto debelo ne stima u follywood-u... :trust:

Krajnji efekat, ljudi se sve teze odlucuju da pocnu uopste i da prate neki novi tv show...

Meh. Imacu vishe vremena za chitanje knjiga.

Dakle jos jedan alien invasion sou bites the dust. Ocigledno da niko nema pojma sta da radi, pogotovo ti TV studiji koji su jednako prsli kao i filmski kad je scenario u pitanju.

Ostade jedino HBO lol...a Fringe ne verujem da ce poziveti dalje od ove izboksovane sezone. Sta god da urade, nece moci da povezu sve rupcage u prici i preskoce sve corsokake koje su napravili.

moje mishljenje -

flash forward - rasplinuo se, krenuo sa gomilom nelogicnih stvari, onaj LOST je bar imao neki smisao, do pred sam kraj (kad je fail-ovao heavy veight), a FF je bio previse .. glup zapravo.

Event - pa kako da ne fail-uje kad su 2-3 epizode pojedinachni story arc, u necemu sto bi trebalo da bude konstantno. i pritom - sve vreme neki thread-ovi u seriji koji ne dobiju nikakvu konkluziju niti povezivanje

V - uber shit. ja sam cuo da se neki poodushevljavali, ja sam prestao da gledam kada sam video da banda od 30 ljudi u nekom warehouse-u organizuje resistance protiv alijena, koji ih u medjuvremenu napadnu sa letecim kuglama sto bljuju zrake, i imaju kameru VGA rezolucije. a ovi iz resistance-a na sve to odgovaraju - motkama.

SGU - meni bio dobar. ja nisam imao nista protiv koncepta serije, i svidelo mi se zparavo, odlicno je meni bilo, jer volim taj "BSG" efekat, pa jos ukomponovan sa Stargate lore-om. steta, jer smo mogli da vidimo jos neki space shit od te serije koji bi valjao.

Fringe - odushevljenje, SVE do ove zadnje sezone. meni MNOGO stvari smeta u ovome sto su ubacili:

1. obzerveri su pre ove epizode opasno brinuli o Butterfly effect-u. izbaciti peter-a iz univerzuma, i istorije uopste je toliko glupo, i nekonsistentno sa svom naukom, da ne postoji ni fiktivan teoretski nacin kako da se sve objasni da ima smisla bez njega
2. peter rece da je soba u kojoj je mashina sada spojena u jednu. izbaciti petera pretpostavlja onda da su oba univerzuma ponishtena, jer da bi sve imalo smisla - mora da postoji treci, tek stvoren, u kome peter nije promenljiva
3. ispred njih stoji mashina. iz koje je upravo izasao peter. KAKO ce oni da pohvataju, i da srede misli, bez peter-a, kakvu zapravo viziju i misli o proshlosti imaju svi u prostoriji bez peter-a u mislima ??, i sto ce uopste valter da shalje delove u proshlost, za kog, i ko ce da nacrta peter-a kad on ni ne postoji ?
4. ako su prvi ljudi zapravo sami bishop-i, onda dodjosmo do onog paradoksa - ko je izmislio mashinu, konkretno ? ako je mashina deo time loop-a, koju neko iz buducnosti posalje u proslost, da bi stigla ponovo do onog u buducnosti, znaci da mashinu nije dizajnirao niko, odnosno - sudbina, vreme, sama od sebe, itd .. ?
5. Ko su obzerveri, ako nisu prvi ljudi, za koje smo svi do sad mislili da jesu ? kako uopste postoje takvi likovi, koji pritom nisu pod efektom nijednog od univerzuma niti time loop-ova niti bilo kakvih uzrok/posledica dogadjaja ?

lots of fail in fringe, sa ovim finalom, ja da se pitam.

Poslednja izmena:
Bogami SMallville izgurao 10 sezona...Mogli bi neku Justice League seriju posle ali....A da ako je neko gledao otisao i No Ordinary Family u zaborav :) (steta sto necu gledati onu matorku vise ;) )

@ Igoritza

Upravo je poenta u multiverzum pristupu, pretpostavljam da su zbog toga i dobili dozvolu za 4. sezonu. Ne samo da postoji 3. paralelni univerzum, već beskonačno mnogo njih. Moja pretpostavka je da su dva postojeća koja smo pratili u seriji uništena, jer mi to ima najviše smisla za sada. Fora sa slanjem mašine u prošlost kroz vreme je što u trenutku kad ona stigne tamo ona postaje deo beskonačnog niza događaja paralelnih svetova koji se, kako vreme odmiče, sve više granaju (i prave te "paralelne realnosti"). Ali slati nešto takvo u prošlost je najgluplje moguće rešenje imho. :D Treći serijal mi je najlošiji jer je cheesy, al' mi se serija svidela u globalu.

nije skoro bilo onih otkačenih epizoda sa walterom i njegovim starim eksperimentima. u prvoj i drugoj sezoni ih je bilo jako puno i te su mi uvek odlične. u trećoj su više otišli u drugi universe i pratili šta se tamo dešava.

Ma Fringe pati od Lost sindroma, sada i provereno.
Zvučaće blesavo, ali trenutno se maksimalno zabavljam gledajući Star Wars: The Clone Wars animiranu seriju :p
Umeju ponekada da ubodu stvarno dobre epizode, a generalno je produkcija na visokom nivou, pa i kada je priča truba ima lepih bitaka i eksplozija :D

Ja posle ovoga, ne mogu vise ni da zamislim Star Wars (osim prve trilogije) :d

Najtužnije je to što ova animirana serija ispade bolja od prequel trilogije, iako vuče na nešto što je pravljeno primarno za decu.

odgledao sam zadnjeg smallville-a, c c c
najgluplji završetak serije ikada, mislim na celokupnu epizodu. strašno dosadna epizoda.
jedini plus povratak Rosenbauma kao Lex-a. serija je imala 4 sezone više nego što je trebala, to je izgleda i on skontao pa ih je otkačio posle sedme koja je isto bila baš loša.

Ne znam gde da pitam pa cu ovde. Ima li u zemlji Srbiji (NS pozeljno) da se kupi lightsaber? Al' onaj ''pravi'', ne oni kinezi :)

Jos samo kad bi se i u BG-u negde prikazivalo bilo bi super...

off ***

arena ti je isto što i roda cineplex. stvarno moram da ih pohvalim što se NS-a tiče, trude se da nam nadoknade to što nismo imali bioskop tako što svaki malo jači film ima NS pretpremijeru dan pre BG-a. Takođe kad je Tron: Legacy bio aktuelan, pitam ih mailom da li će prodavati postere za film kad ga skinu sa repertoara. Javila mi se "šefica" iz BG-a (iz Rode) i rekla samo da se javim na šalter sledećeg dana i gle čuda dobio poster :D.
Jedino me sad sramota da tražim opet neki novi, pošto znam da mi neće naplatiti.

Ti im kupis kafu, cokoladu i picence... i nemas problema sa sramotom. :p

Iron Sky je zakazan za 04.04.2012.

[YOUTUBE]kNDaOFQ6g2I[/YOUTUBE]

Zelim pucacinu i strategiju (u RA2 fazonu) bazirane na ovom filmu! :D
+1

Udo Kier je savršen za ulogu u ovakvom wacky scenariju, blesavo kol'ko priča iz RA2, nije parodija, a opet može biti bolje od gomile "blockbustera".
Zvučaće blesavo, ali trenutno se maksimalno zabavljam gledajući Star Wars: The Clone Wars animiranu seriju :p
Umeju ponekada da ubodu stvarno dobre epizode, a generalno je produkcija na visokom nivou, pa i kada je priča truba ima lepih bitaka i eksplozija :D
+1

Strašno zavisi od epizode do epizode. Ima užasnih poput onih koje su pune Amidalinih političko korektnih, čak i za holivud potpuno nerealnih tirada koje uvek spasu stvar (a onda se čude što je republika tako lako propala :d ) ali ima i jako dobrih. Pogotovo mi se sviđa daleko humaniji pristup trooperima.

Poslednja izmena:
chuck su baš dobro završili, sledeća sezona će biti super.
Skupljao sam poslednjih 6 epizoda,nisam hteo da gledam,razbicu se za vikend...:d
Pitanje,kupio sam knjigu Igra Prestola,da je citam pa da gledam seriju ili da samo gledam seriju? Mrzim da gledam nesto sto sam u mogucnosti da procitam ali ovde sam vec odgledao 4 epizode pa zato pitam.

citaj, ja sam isto uzeo pre manje od 10ak dana da citam i knjiga je 10x bolja u odnosu na seriju, iako je serija dobra.

citaj, ja sam isto uzeo pre manje od 10ak dana da citam i knjiga je 10x bolja u odnosu na seriju, iako je serija dobra.

Ja sam stigao do treće knjige serijala i zakuvalo se samo tako! :D
I knjige su mnogo bolje od serije, serija dosta toga preskače.

Knjiga jeste bolja od serije ali je zato serija jedno 100x bolja od svih sci-fi crapshow-a što su nam servirali u prethodnih nekoliko godina. Greota je što nema sci-fi serije a da je dobro odrađena kao Game of Thrones.

Knjiga jeste bolja od serije ali je zato serija jedno 100x bolja od svih sci-fi crapshow-a što su nam servirali u prethodnih nekoliko godina. Greota je što nema sci-fi serije a da je dobro odrađena kao Game of Thrones.

+1

Vrh Dno