Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

Kako sam se zeznuo, nemojte gledati Battle:LA osim ako se ne lozite na Americke marince and shit. To uopste nije Sf film, pojavljuju se neki vanzemaljci nejasnih oblika ali oni su tu samo da bi marinci imali koga da pucaju. Akcija je solidno izrezirana ali to je sve, rupa kol'ko hoces, da ne davim mnogo, nije tema, ljubitelji Sf-a slobodno zaobidjite.

Smejurija od filma. Pucanje, eksplozije, ne znaš ko koga roka, skroz je konfuzno odrađen, na trenutke te zabole oči od gomile kao neke akcije. Muzika je fazon skroz nevezana za scene i totalno je neprikladna, tipa neka samo nešto svira u pozadini. Gledali ja i ortak pre par nedelja, složili se da je ovo jedan od glupljih filmova koje smo odgledali. Od SF-a nema ni S, "vanzemljaci" se pojavljuju samo jednom valjda u celom filmu gde se kao nešto bolje vidi o čemu se radi, a kroz ceo film su negde u pozadini i puckaju na marince, glupost :)

Chuck je bio extra, gotov ili ne, ja sam uzivao...:)

Moze i s05, ali ne mora, mada je kraj definitivno najjaci..

Mislim, Morgan?!? :d

Edit : Bice s05, sa 13 epizoda, i izgleda da ce to biti kraj serije..:)

Poslednja izmena:
naravno da će biti samo što će biti puna sezona od 24 epizode. oni uvek u startu ugovore 13 epizoda i onda kad sezona krene sa emitovanjem ugovore i ostale. Jedino je prva sezona ostala na tih 13 epizoda što se moglo i videti pošto nije bilo nekog cliffhanger-a.

>

Rush, posto je izvadjen iz SGPoo-ovog stasis pod-a...

carlyleonceuponatime.jpg

... postaje Rumplestiltskin (u novoj fantasy seriji Once Upon a Time).

sudeci po 3d trejleru, koji sam gledao veceras na premijeri pirata 4, transformeri 3 ce izgledati do jebnih jaja. veci utisak mi je ostavio trejler od gore navedenog filma koji je bio stravicno dosadan ali da ne off-ujem.

Na stranu to što mi nije jasno da neko u današnje vreme uopšte gleda film na TV-u :p, al' po meni Soldier nije uopšte loš film.

Hm ako je to ono sa Kurtom Raselom, i meni je taj film ok. Zapravo jedan od dva filma Paul WS Andersona koje mogu da gledam (drugi je Event Horizon)...a ne da povracam ili da se smejem ko blesav:p

I Supernatural S06 je gotov, bice S07... Nije los preokret, no nekako mi dosadili ovi cliffhangeri... Ali opet, da njih nema, ko bi iscekivao sledecu sezonu? :)

Heh pogledao kraj Smallville....Ooooo Boze...Upropastise seriju skroz...Ono ko da je kraj neke spanske sapunice (ili turske)...Izvinjavam se ako ovo lici na spojler :)

šta uradiše sa EVENT-om na kraju *** :hair::hair::hair:
onako šta nisam očekivao, baš sam pozitivno iznenađen. šteta što su ukinuli seriju

^ & ^^

Al' su vam... niski standardi... :trust:

Po glupostima The Event je na ravnoj nozi sa SGPoo... :mad:
Izgleda niko vihe ne angazuje naucne savetnike za neki sci fi show...

Anyway... what's cooking for late 2011/2012:

ABC
The River (monsters & shaky cam again, but could be cool)
Poe [fatasy]
Once Upon a Time [fantasy]

FOX
Alcatraz [4400 but with prisoners] midseason 2011/2012
Touch [looks like proper sf but FOX will ruin it] midseason 2011/2012

NBC
17th Precinct [Ron Moore's; Jamie Bamber, Tricia Helfer, James Callis, ...]
Wonder Woman [should I comment it...]
Grimm [fantasy]
Awake [paralel reality]

The CW
Secret Circle [witches etc]

FX
Alabama [comedy in space (US Red Dwarf?)]
Powers [cops hunts 'special' people]

Meh... :sceptic:

Terra Nova krece na jesen.
Falling Skies ce imati premijeru 19.06.2011.

Samo ova dva na kraju :) Aaaa za Wonder Woman cini mi se da je canceled ali nisam siguran tj mislim da se nece ni snimati :)

Inace poceo da gledam The Cape (naravno znate zbog koga ;) ) kad ono i to canceled...na midseason...Inace draga nam Terminatorka je u toj seriji even hotter :)

^ & ^^

Izgleda niko vihe ne angazuje naucne savetnike za neki sci fi show...

+1
Niko da napravi dobar, kvalitetan i ozbiljan SF. ne moraju da imaju ideje- toliko SF knjiga je napisano.
Sto moraju da izmisljaju scenarija kad sve vec postoji. Nikad brojnija i nikad gora ponuda SF filmova i serija.
Daj boze da od ove nove ponude nesto bude interesantno.

Odgledao sam event do pola, svidele su mi se prve 2-3 epizode a posle postaje meh... Da li vredi da pogledam do kraja, tjs da li su zavrsili sve sa zadnjom sezonom ili su planirali da nastave seriju? Mislim glupo bi bilo da su ostavili cliffhanger, a serija ukinuta :D

^

Cliffhanger je. Otprilike ovakav:

200910190087cliffhanger.png

:d

Odgledao sam event do pola, svidele su mi se prve 2-3 epizode a posle postaje meh... Da li vredi da pogledam do kraja, tjs da li su zavrsili sve sa zadnjom sezonom ili su planirali da nastave seriju? Mislim glupo bi bilo da su ostavili cliffhanger, a serija ukinuta :D

Ukinuše kad je postalo zanimljivo.

A cliffhanger je ovaj:

j1349k.jpg

^ & ^^

Al' su vam... niski standardi... :trust:

hmm prvo napišeš da su nam niski standardi a onda dodaš te neke serije koje će se tek emitovati. trenutno niko nema luksuz visokog standarda kad nema nikakvih serija uopšte. a ja lično gledam sve sci fi serije, nekako mi to bolje od naših 200x repriziranih krševa i isprdaka. neću ja sad da čekam neku giga mega seriju pritom ne gledajući nijednu krš sci fi koja ide. *** mora se nešto gledati. trudim se da mi se svidi sve što imam na raspolaganju. ko ima visoke standarde taj se u sve razočara jer ništa nije savršeno.

event ce, sada vec 90% da se prebaci na drugu mrezu i da nastavi.

Nisam komentarisao tvoje gledanje ove serije vec tvoj izraz "prijatno iznenadjen".
Sve sto sam u zavrsnim scenama video bilo je ili za :laugh: ili za :wall:.

ko ima visoke standarde taj se u sve razočara jer ništa nije savršeno.
Sa ovim se apsolutno slazem. Problem je sto su cak i uobicajeni standardi (npr, da show ne vredja inteligenciju gledaoca) postali u zadnjoj deceniji imaginarna stavka cak i za big budget tv shows. Sto je, uostalom, evidentno i po konstantnom opadanju gledanosti...

Siguran sam da bi 99% prosecnih sf fanova smislilo intrigantnije i konzistentnije skripte od ovoga sto nam se servira u novim tv serijama kao 'sf'...

Ma problem je sto sve serije traju koliko su gledane, a ne koliko prica treba da ima smisla.Onda dodju do 5-9 sezona i zavrsi se katastrofalno.

^

A sta sa serijama koje od pocetka nemaju nikakvog smisla, kao sto je bio slucaj sa SGPoo ?

Da si ti exec tv mrezhe, da li bi dao $50 miliona Krivini i Smrdi za S03 ?

Poslednja izmena:
mnogo hejtujes SG franzhizu bezveze, pa ni SG-1 nije bukvalno do 3ce sezone krenuo dobro, a zavrsio se po mom mishljenju fenomenalno. (uz izbacivanje ORI-ja)

Hate-ujem samo SGPoo. :trust:
Fan sam i SG1 i SGA.

Vrh Dno