Movies based on video games have a troubled past, but what about TV movies based on video games? We don't have a ton of evidence there, but we'll have a better idea on June 4th when SyFy's Red Faction: Origins premieres.
Mogu da podnesem trash produkciju, ali ovo izgleda jeftinije od onih live action trejlera za igre.![]()
:wall::wall:još jedan SG:U i kraj. i ova epizoda je bila dobra
:wall::wall:
Meni je drago sto se taj crapfest konacno zavrsava, i sto su Wrong i Smellozi konacno shutnuti iz franshize. Ostaje da se vidi koliko je SGPoo nashkodio franshizi i da li ce ona uopste moci da se oporavi... :trust:
Jedino ako pre gledanja izvrsis lobotomiju na sebi samom... :d...zadnjih par epizoda mi je bilo stvarno dobro i zanimljivo...
MGM je jos u prestrukturisanju posle bankrota. Trenutno, koliko znam, u produkciji su The Hobit, Bond 23 i Hansel and Gretel: Witch Hunters, a priprema se i remake Robocop-a. Ne bih bio iznenadjen ako za dve-tri godine krenu i u reboot Stargate franshize.Inace isto se nadam da ce se nesto desiti sa celom SG francizom, bas mi zao da se zavrsi na ovome.
Ja sam takodje razocaran sa SGU , prva sezona jos i nije bila losa, ova druga je ocaj zivi, jednostavno ne volim gore pomenute wtf dogadjaje, a ima ih u svakoj epizodi po par.
Ima li neko predlog sta dalje da gledam od serija?
Do sad odgledano:
Firefly ( kud ogledah prvo ovo, posle svaku seriju poredim sa njom... )
Stargate - sve
Babylon 5
Farscape
The lost room ( ostalo mi jos dve epizode i onda vise nemam sta da gledam )
Пробај са Андромедом, БСГ...Ja sam takodje razocaran sa SGU , prva sezona jos i nije bila losa, ova druga je ocaj zivi, jednostavno ne volim gore pomenute wtf dogadjaje, a ima ih u svakoj epizodi po par.
Do sad odgledano:
Stargate - sve
Babylon 5
Farscape
Kako su upropastili tu Andromedu to je strasno, prva sezona i pocetak druge je bio ok, i posle je katastrofa krenula..
Ja sam takodje razocaran sa SGU , prva sezona jos i nije bila losa, ova druga je ocaj zivi, jednostavno ne volim gore pomenute wtf dogadjaje, a ima ih u svakoj epizodi po par.
Do sad odgledano:
Stargate - sve
Babylon 5
Farscape
E super,ja stao na trecoj,ako je kasnije bolje,nastavicu.meni su prvih 4-5 bile dosadne a kasnije je postalo odlično
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari