Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

meni se transformersi kompenzuju - kolko god da je dvojka tresh od filma, shorka u shumi nadomesta SVE jer nikad tako nesto nije vidjeno do sad na filmu

a *** mrzelo me da pišem, ipak za terminatora imam toliko poštovanja da ga nikad ne bih pisao kao skraćenicu :D

a i za onaj fajt u šumi se slažem ali samo ako se gleda ona IMAX verzija gde je u fullscreenu. ali to je i sve što valja u tom filmu.

Da, tek ovog leta treba da izadje Terminator 3... i to 3D...

još jedan SG:U i kraj. i ova epizoda je bila dobra, verovatno samo kao uvod za sledeću

Movies based on video games have a troubled past, but what about TV movies based on video games? We don't have a ton of evidence there, but we'll have a better idea on June 4th when SyFy's Red Faction: Origins premieres.

[youtube]q7RN9dioQyo[/youtube]

Poslednja izmena:
Mogu da podnesem trash produkciju, ali ovo izgleda jeftinije od onih live action trejlera za igre. :)

još jedan SG:U i kraj. i ova epizoda je bila dobra
:wall::wall:

Meni je drago sto se taj crapfest konacno zavrsava, i sto su Wrong i Smellozi konacno shutnuti iz franshize. Ostaje da se vidi koliko je SGPoo nashkodio franshizi i da li ce ona uopste moci da se oporavi... :trust:

neće pa i filmovi su otkazani i skinuti sa imdb-a odavno. sad više onaj SGA:extinction nije ni u najavi

:wall::wall:

Meni je drago sto se taj crapfest konacno zavrsava, i sto su Wrong i Smellozi konacno shutnuti iz franshize. Ostaje da se vidi koliko je SGPoo nashkodio franshizi i da li ce ona uopste moci da se oporavi... :trust:

Ja sam prvi pljuvao SGU, ali zadnjih par epizoda mi je bilo stvarno dobro i zanimljivo, sad mi je zao sto se prekida. Voleo bi makar jedan film da snime cisto da zavrse radnju.

Inace isto se nadam da ce se nesto desiti sa celom SG francizom, bas mi zao da se zavrsi na ovome.

...zadnjih par epizoda mi je bilo stvarno dobro i zanimljivo...
Jedino ako pre gledanja izvrsis lobotomiju na sebi samom... :d

Serija ne uspeva da bude konzistentna ni u okviru same sebe... Recimo, zar nisu pre nekoliko epizoda 'rizikovali skoro sve' kako bi unistili glavni brod dronova... sada ispade da ima glavni brod kod svakog sunca... Meh... :trust:

A o konzistentnosti u okviru franshize i da ne pricham... Po kanonu, zvezdane kapije su skoro neunistive... a u prosloj epizodi dron uradi pew, pew i deo kapije se odlomi... wtf? :wall:

Da ne pricham o naucnim, vojnim i inim aspektima uopste... :laugh:

Inace isto se nadam da ce se nesto desiti sa celom SG francizom, bas mi zao da se zavrsi na ovome.
MGM je jos u prestrukturisanju posle bankrota. Trenutno, koliko znam, u produkciji su The Hobit, Bond 23 i Hansel and Gretel: Witch Hunters, a priprema se i remake Robocop-a. Ne bih bio iznenadjen ako za dve-tri godine krenu i u reboot Stargate franshize.

Ja sam takodje razocaran sa SGU , prva sezona jos i nije bila losa, ova druga je ocaj zivi, jednostavno ne volim gore pomenute wtf dogadjaje, a ima ih u svakoj epizodi po par.

Ima li neko predlog sta dalje da gledam od serija?
Do sad odgledano:
Firefly ( kud ogledah prvo ovo, posle svaku seriju poredim sa njom... )
Stargate - sve
Babylon 5
Farscape
The lost room ( ostalo mi jos dve epizode i onda vise nemam sta da gledam )

Ja sam takodje razocaran sa SGU , prva sezona jos i nije bila losa, ova druga je ocaj zivi, jednostavno ne volim gore pomenute wtf dogadjaje, a ima ih u svakoj epizodi po par.

Do sad odgledano:
Stargate - sve
Babylon 5
Farscape

Odgledao si sve što valja :)

Probaj Terminator: The Sarah Connor Chronicles, nije loša serija mada su i nju ukinuli :(

Od aktuelnih serija:

Fringe obavezno
The Event - može da se pogleda ako nema ništa drugo.

Poslednja izmena:
Zavrsih malopre The lost room i :

Prva epizoda, ajde onako, posle skapiram da sam sve odgledao u cugu, i onda na kraju onako nevidjeno glup kraj, ne mogu da verujem.

Do sad odgledano:
Stargate - sve
Babylon 5
Farscape
Пробај са Андромедом, БСГ...

Gde Andromeda... to je jedna od najlošijih serija IKADA.

Kako su upropastili tu Andromedu to je strasno, prva sezona i pocetak druge je bio ok, i posle je katastrofa krenula..

Kako su upropastili tu Andromedu to je strasno, prva sezona i pocetak druge je bio ok, i posle je katastrofa krenula..

U potpunosti se slazem...jesam odgledao do kraja ali bilo je bolno moram priznati...Npr Star Trek:Enterprise je u odnosu na to remek delo ;) (Scot Bakula :) )

jel gledao neko možda Fast Five? verovatno mislite zašto pitam to u sci fi temi.
ko je gledao znaće :D zašto pitam. ajd što je najgluplji film u serijalu sa baš imecilnom pričom nego šta likovi rade - ko da je iz SyFy produkcije.

Штета ако су тако упропастили Андромеду као што кажете, ја сам таман на крају прве сезоне, и делује ми ок за сада... Ништа епохално али може да се гледа.

Do sad odgledano:
Stargate - sve
Babylon 5
Farscape

Posle Babilona mozes da pogledas "Crusade", to je spin-of babilona
Supernatural
a za primer upropastene serije i sve vecih budalastina iz sezone u sezonu bi uzeo Zemlja - konacni obracun, ko je gledao razumece a ko nije gledao neka se smatra srecnim

Poslednja epizoda u ovoj sezoni Fringe je dobra, nije epohalna (dosta klishe momenata), a cak nema ni preterani cliffhanger na kraju (sto je pravo cudo s obzirom na sve ostale serije). Ono sto je najbitnije je da ostavlja prostora za razmisljanje. Ko nije gledao neka ne cita dalje.

Ako Peter stvarno nije postojao zasto je onda Walther presao u drugi univerzum i zapoceo sve? Sta tacno znaci da on nije postojao? Zasto su se na kraju nasli tu gde jesu, ko je taj sto je spojio oba univerzuma ako on nije postojao? Da li on NIJE POSTOJAO ili samo u njihovim UMOVIMA nije postojao (obrisana secanja)?

Observeri su ocigledno IT, ali koji je njima bio cilj? Da stvore muzu brilijantnim naucicima u oba univerzuma i "ubrzaju" napredak ljudskog znanja, svesti i nauke? Ako je to glavni cilj, a peter je "obrisan" onda ce se ljudima tadasnjice sve svesti na neverovatno otkrice o novoj dimenziji od strane walthera i walthernate-a, od kojih je svako na svojoj strani radio na istom problemu. Ali zasto se onda mrste na kraju jedan na drugoga? To znaci da i dalje postoji neki konflikt...

Bas me interesuje da li su uopste razmisljali o ovome ili su na brzinu nesto sklepali, lupili pa ostali zivi. Videcemo sledece godine, obecali su da ce ih ovo naterati da "drugacije" razmisljaju, verovatno ce se vrteti prica oko spoznaje ljudi iz jedne dimenzije za drugu :)

Dobar im je cliffhanger, nisu naduvavali ko u lostu pa onda na kraju ništa od toga nije ni objašnjeno

kad je peter nestao niko nije ni pitao gde je, pa onda i jeste čudno što se walteri ne vole :D. kao i olivie. *** *******o, i živo me interesuje šta će od ovoga napraviti.
ja sumnjam da će petera tek tako izbaciti iz serije.

Fringe je đene đene serija. Ja je nikome nešto specijalno ne preporučujem, ali nije loša za ubijanje vremena.

Pogledao 10ep Fringe i deluje mi naivno i glupavo.
Epizode su predugacke akcija predvidiva....sve se svodi da madori ludak izvali neku foru na kojoj je radio pre 30god i spasi stvar.
Hoce li se popraviti kasnije?

Vrh Dno