Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

Pesme leda i vatre - ko koga stigne krstacu mu digne, da ne otkrivam dalje veoma brutalna knjiga nije bas kao po malo naivni LOTR

Malo filmskih noviteta

Znate šta večeras gledam :)

The Last Starfighter iz 1984 :D

xlcz1e.jpg

Totalno sam podetinjio :,,:

Ja ga skinuo pre dva i po meseca dok sam bio na odmoru i zajedno sa klincom ga odgledao.

Jedan od filmova koji sam sa uživanjem gledao kad sam bio u njegovim godinama :D

dva legendarna filma koje pamtim iz detinjstva:

the last starfighter

Navigator

:)

+1

Flight of the Navigator upravo stavljen na download.

Thanks!

Ah, Death Blossom :p

>

Kratkometrazni animirani Alien...
[YOUTUBE]Qnbijp5sQJA[/YOUTUBE]

ja jedva cekam onaj Gilenhalov Source code, da vam kazem iskreno. cenim da ce film da razbije.

Kad smo vec poceli da se prisecamo filmova , ko se seca ovo ga :D

http://www.youtube.com/watch?v=ndpV6qfQJVw

Bio je neki filmic, epska fantastika, svake godine u zimskom bioskopu, ne mogu da se setim imena pa ako ima neko ko se seca bio bih zahvalan (velika milka je u pitanju) :D
Prica je bila klasika, dva brata, princevi naravno, se pobiju oko zenske, zli bude unakazen. Posle ko zna koliko godina dobrica okuplja ekipu i secam se nekog vilenjaka koji je jako brzo izbacivao strele, ko automatska puska.

wow ovaj krull deluje fantastično. moraću da ga pogledam. nisam nikad čuo za njega

Bio je neki filmic, epska fantastika, svake godine u zimskom bioskopu, ne mogu da se setim imena pa ako ima neko ko se seca bio bih zahvalan (velika milka je u pitanju) :D
Prica je bila klasika, dva brata, princevi naravno, se pobiju oko zenske, zli bude unakazen. Posle ko zna koliko godina dobrica okuplja ekipu i secam se nekog vilenjaka koji je jako brzo izbacivao strele, ko automatska puska.

Cini mi se da je to ovaj film:
Hawk the Slayer
http://www.imdb.com/title/tt0080846/

TO JE TAJ !!!!

koja Milka i gde da saljem ? :D

Nasao i stavio sa de skida

Poslednja izmena:
ja otvorih link - kad ono Han solo na slici :)

>

Fringe dobija i 4. sezonu sa 22 epizode... ,)

>

Fringe dobija i 4. sezonu sa 22 epizode... ,)

Uh uh, imam podeljeno mišljenje o toj temi. Iako su mi poslednje dve epizode vratile želju za gledanjem, plašim se da ću želju ponovo izgubiti ukoliko krenu mnogo da razvlače. Od retro epizoda samo je prva bila podnošljiva, ako ih bude još to definitivno neću gledati. Takođe onaj fazon sa Bell-om u pretposlednjoj epozodi iako je podigao interesovanje je tako buđav i nekreativan da nemam reči. Jednako loše sam to doživeo kao finiš BSGa sa real life robotima. Već vidim četvrtu sezonu gde se JJA iz petnih žila trudi da bude što zanimljiviji ubacujući najjeftinije fazone ikada viđene po filmovima i tv serijama.

Opet sa druge strane, svakako je kvalitetnije i zanimljivije gledati Fringe nego li, recimo, V...

Poslednja izmena:
ovo cekam sa vecim uzbudjenjem, nego bilo koji visokobudzetni film :d

[youtube]cD0gm7dHKKc[/youtube]

ovo cekam sa vecim uzbudjenjem, nego bilo koji visokobudzetni film :d

[youtube]cD0gm7dHKKc[/youtube]

Ne znam da li si ozbiljan ali ovako na prvu loptu bih rekao da je ovo Horor/SF kojeg treba da se plase 12-togodisnjaci.

Ovo je comedy style film slican kao Shaun of the dead.

upravo kako rece gospodin. ovo ce da bude odlicna SF komedija, sigurno. to sto deca glume, ne znaci da je deciji film, po toj logici je onda LOTR jedna bajkica za decu .. sto nije.

Pa nije bas porediti sa LOTR, tamo ima glava nabijenih na kolac i sl. ovde toga nema ni u najavi. Svejedno, nisam skapirao da je ovo horor komedija, stoga se izvinjavam :p

I cemu sad brisanje postova? Ako je vama spam to sto sam u 3 bedna pisljiva posta objasnio decku gde je pogresio, svaka vam cast.

Ako si meni nesto objasnjavao nisam stigao da procitam :) Mozes da ponovis ako te ne mrzi ali sroci nekako da te ne obrisu...

Igoritzi sam ukazivao na gresku prilikom spominjanja Lotra u aspektu dece, u svega 2-3 posta, koji su na kraju obrisani lol

>

Zbog otezanja s pocetkom snimanja Paramount izgubio prava na Dune i Startide Rising... :mad:

Postoje glasine da ce ABC napraviti sf seriju o miroljubivom prvom kontaktu s vanzemaljcima... :trust:

Enterprise nije rimejk, što ga nažalost ne čini boljom serijom.

Vrh Dno