Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

treba gledati od pochetka, a zashto -

SG-1 jeste zaista dosadan, u prvoj. vec u trecoj sezoni postaje gledaocu omiljena serija, a da ne govorim za 6tu i sedmu, kada su centar serije anubis i replikatori.

ali - tokom gledanja, mnoooogooo stvari se referira na prvu sezonu, kao na primer:

Nox-i - alieni koji su usavrshili bioenergiju (Ki, chi, chakru, whatever suites you) i deo su alijanse 4 velike rase

Tollan-i: jedina civilizacija koja je pretekla zemlju, nakon "drugog zivota" koji su ancienti podarili mlechnom putu.

----------------------------

Eureka - pochetak trece sezone FTW! odlichna serija, svima preporuka, mega fun!

hehe, kako su dobro odradili theme crossover iz BSG-a u epizodi 2, odushevili su me ;0

ZOMG! stargate atlantis pokidao u zadnjoj epizodi, midseason finale je haos. za dve nedelje nas ochekuje nastavak, a koga zanima mega spoiler, ko su u stvari metalni ljudi, nek se javi ovde, ja cu da mu shibnem na priv ;)

Kako bre za dve nedelje kada pise 3. oktobar.

Slažem se da je ova poslednja epizoda bila dobra, ali zato su sve prethodne u ovoj sezoni bile tandara broć.

Ja sam gledao sa ovog linka.

http://www.scifi.com/atlantis/episodes/index.php

3octry6.jpg

Mada su oni nesto zeznuli. Na ovoj strani stoji 3. oktobar a kada se ode na link za kratki video preview epizode stoji 10. oktobar.
Evo i tog linka.

http://video.scifi.com/player/?id=701901

Ko ce sacekati dve nedelje. :S:

Poslednja izmena:
Evo posle pet dana prepravili su i na sajtu tremin epizode na 10.oktobar.
Nista, taman terminator do tada, mada su najavili mogucnost otkazivanja dodatnih epizoda zbog slabe gledanosti druge sezone. :mad:

Vechni kralj SF-a Artur Klark vs Stenli Kjubrik "Odiseja 2001" GROUND ZERO!!!!....pa onda sve ostalo!!!!

P.S. I naravno Asimov!!!!

^ E, ako si nam rekao...

Sto se tice Terminator-a (Sarah Connor Chronicles), za vas koji gledate, vredi li cemu ta serija?
Kakva je prica?

^ E, ako si nam rekao...

Sto se tice Terminator-a (Sarah Connor Chronicles), za vas koji gledate, vredi li cemu ta serija?
Kakva je prica?

Nisam gledao, ali na jednom drugom forumu, koji redovno prati sve serije, kazu ljudi - sezona jedan nije neshto, ume chak da bude i shi*, a sezona dva pochela daleko ozbiljnije i bolje.

Upravo tako. Na početku prve sezone su napravili par totalnih gluposti koje su u suprotnosti sa Terminator kanonom i zamalo da prestanem tada potpuno da gledam, ali kasnije se popravlja.
I dalje je u pitanju samo ok serija, ništa spektakularno.

Vecerasnja epizoda bi trebalo da bude malo zanimljivija.

^ E, ako si nam rekao...

Kakva je prica?

Vredi , vredi ( ako ni zbog čega drugog - vredi zbog Sare i Alison tj. Kamerun ;) )

Poslednja izmena:
A kako se čita Summer Glau aka. Cameron Phillips/Allison Young ? :d

Cenim da je tu Kamero(u)n spominjao neskica...

To je sve KamerOn... njihovo ime/prezime,
jedini KamerUn je država u Africi.

Jes, hi direktd Trmnejtr tu, dždžmnt dej

Znachi, Indiana Jones se oduvek vodio kao Action/SF ali ovaj 4ti deo planiram da ugasim na 15tom minutu -

scena sa friziderom nam otkriva nove zakone fizike:

1. frizideri prezivljavaju nuklearne eksplozije.

2. testiranje nuklearnih eksplozija se 57e vrshilo bez nadzora

3. kada se desi nuklearna eksplozija, frizideri se jedini razlete na obod eksplozije

4. olovo je do sada bilo korisceno kao smanjivach radijacije, od 57 se vodi kao apsolutni shtit.

5. radijacija ne ubija indijanu dzonsa, a ni veverice u okolini.

6. ako si u frizideru, i frizider se tumba minimum 10 kilometara, nisi u opasnosti. frizideri imaju inertial dampers, direktno preuzeti iz Goa'uld tehnologije. (ipak je to area 51)

ekstra.

Znachi, Indiana Jones se oduvek vodio kao Action/SF ali ovaj 4ti deo planiram da ugasim na 15tom minutu -

scena sa friziderom nam otkriva nove zakone fizike:

1. frizideri prezivljavaju nuklearne eksplozije.

2. testiranje nuklearnih eksplozija se 57e vrshilo bez nadzora

3. kada se desi nuklearna eksplozija, frizideri se jedini razlete na obod eksplozije

4. olovo je do sada bilo korisceno kao smanjivach radijacije, od 57 se vodi kao apsolutni shtit.

5. radijacija ne ubija indijanu dzonsa, a ni veverice u okolini.

6. ako si u frizideru, i frizider se tumba minimum 10 kilometara, nisi u opasnosti. frizideri imaju inertial dampers, direktno preuzeti iz Goa'uld tehnologije. (ipak je to area 51)

ekstra.

Nisi jedini koji to misli... hahaah

http://www.youtube.com/watch?v=_iARRcEj5sE

Sto li su stavili vanzemaljce bash se pitam... jednostavno indiana i alieni ne idu zajedno...

Obavezno odgledajte novu epizodu South Parka...:D

Jos mu samo fali gorenje sa Ipod-om da slusa muziku dok leti. :D

Poslednja izmena:
Ne kapirate. Indy je poginuo u frižideru. Ono što vidimo "posle" te scene su u stvari njegove halucinacije izazvane strahom i radijacijom.

U stvari je Indy 4 psihodelično remek-delo na sličnu foru kao Star Wars episode I, II i III.

Deluje jako dobro tehnički i lagao bih ako bih rekao da me akcija nije ponela, ali problem je što Star Trek zapravo u osnovi svoje filozofije nije akcija, a i ko je još video da se Constitution klasa svemirskog broda pravi na površini planete?!

Ja mislim da ce ovaj deo ipak biti vise nabijen akcijom od prethodnih. Takvi su trendovi i zahtevi trzista pa mislim da ce malo da odstupe od stare filozofije.

A ono sto me je odusevilo je trejler u kome sastavljaju brod. Ne znam zasto to i ranije nisu ubacili u film.
Mislim da mi je najbolja sekvenca u svim filmovima upravo deo u prvom kada u satlu obilaze oko broda, a u serijama se sve nekako zbrazano. Mislim znam da je najobicnija maketa u pitanju ali eto to mi je najbolji deo od svega u Star Treku.
Zato mi ne bi smetalo kada bi i punih 5 minuta u filmu posvetili samo tome kako se pravi bord.

A sto se tice pravljenja na zemlji sta znam mogli su da stave da se odvija u svemiru, ali i ovako je ok.

Poslednja izmena:
Vrh Dno