Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

Igoritza, molim te reci mi da su ovo linkovi samo za trejler :d

ne, film je u pitanju, ja sam josh jedan part od kompletnog DL-a, a torrenti su uzasno slabi zbog zilion leecher-a, tako da sam morao da aktiviram rapidshare account za ovo ;)

***, bolje to makni na vreme, jer ako neki mod nabasa na ovo...:zgran:

Nesto dobro izgleda stize sa neocekivanog mesta. Obratite paznju na ocenu i broj glasaca.

http://www.imdb.com/title/tt0910970/

09350_wl_122_501lo.jpg

Pozajmili su premisu iz Vectormana.

Poslednja izmena:
au da, zaboravio sam, oh noes!!!

zamolio bih moderatore da ulkone linkove sa file sharing sajtova, jer je autor posta (ja) na trenutak prevideo pravila o pirateriji, i iskreo se nada da se nece vishe ponoviti ...

Ban, ban, ban, ban, ban, ban, ban, ban, ban, ban, ban, ban! :D

Meni dovoljno govori o 'rangu' filma to sto je pravo na DVD. Blah... Moracu i to da pogledam.

Hvala za linkove.

^vec sam to rekao. :) Ne pratis. :)

Nije to losa serija, ali smatram da je pogresno izvedena. Kurt Rasel i Dzejms Spejder su mogli komotno da igraju u seriji. Ali posto je serija medium budget, dzaba...

^vec sam to rekao. :) Ne pratis. :)

Nije to losa serija, ali smatram da je pogresno izvedena. Kurt Rasel i Dzejms Spejder su mogli komotno da igraju u seriji. Ali posto je serija medium budget, dzaba...

ti nisi svesan kolko je RDA bolji glumac od kurt rasela, a kako je Michael shanks neponovljiv u ulozi Daniel Jackson-a ...

au da, zaboravio sam, oh noes!!!

zamolio bih moderatore da ulkone linkove sa file sharing sajtova, jer je autor posta (ja) na trenutak prevideo pravila o pirateriji, i iskreo se nada da se nece vishe ponoviti ...

hahaha zaboravio si smajli da stavis na kraju :p
igoritza-bb :D

Poslednja izmena:
Odgledah film. Ništa spektakularno, ali sasvim ok.
Verujem da će fanovima SG-1 fino da legne :)

Jel zna neko ime epizode koja je zadnja emitovana na pinku? taman sam poceo da gledam seriju, kad ono nema vise:mad:

kako nema ? zakuni se da su ukinlui, oloshi!

imash na OBN, svako veche radnim danima od 10, do 11, a oni su samo maaalo ispred pink-a.

poslednja epizoda na OBN je bila kada Daniel Jackson skapira da Goauld-i nisu kreatori Kapije, jer su doshli na planetu koja nije bila upisana na karti sa Abydos-a, i kada tamo pronadju Ernest-a Littlefield-a (lik koji je 1950 otishao kroz kapiju, u prvom eksperimentu). ujedno, tada se sazna za 4 velike rase, koje ce tokom serije biti otkrivene ;) (u stvari, ako si gledao na pinku, jednu si video - Nox-i)

nije bilo juce, nema danas... a tv program kaze da nema ni sutra...

***, nemam kablovsku... tako da nista od OBN-a, sad sam pustio torrent ~67 GB :smash:

Jel prikazana na pinku barem prva sezona? poslednja epizoda je kad su oni na onom brodu koji ide ka zemlji...

opishi mi malo tu poslednju epizodu koju si gledao, da ti kazem gde si stao.

pronaso sam, ako nekog zanima na pinku je poslednja prikzana S1e21Within the Serpent's Grasp, kao da sam znao da ce da prikazu samo prvu sezonu...

kako se zavrsila ta 21 epizoda posto sam imao prijemni na faksu pa nisam stigao da odgledam posto je 20 bila TO BE CONTINUED

Kuku, sinoć sam valjda na Pinku uhvation "Babylon 5" - nisam 100% siguran da je to,
ali su pomenuli neke Minbare, a kreator serije je J.Michael Straczynski.

Pa ono užasno izgleda... gluma je katastrofalna, scenario je naiva,
efekti mi gore izgledaju nego "Star Trek: The Next Generation", a kad je bila ona scena gde
neka ženetina lebdi u simulatoru i kontroliše brod tako što se vrti unaokolo, vrišti i puca brodskim topovima tako što izvodi karate udarce rukama i nogama... pa ja se ne sećam kad sam se poslednji put onoliko smejao.

Svi hvale ovu seriju zbog dobre epske priče koja prožima čitave sezone,
ali bre ono ne mogu da gledam, tipična serija iz 90'ih.

E dobro, pošto je ono bilo stvarno nepodnošljivo za gledanje.

izashao Mutant Chronicles dvdrip, rough cut verzija za Con u san diego-u, ali vredi pogledati.

takodje spada u SF -

Metal Gear Solid je zapocheo rad, Kojima se dogovorio sa Kurt Wimmer-om da preuzme scenario u saradnji sa njim (lik koji je radio Equilibrium), i sve za sada ide po planu :)

eto, ja sam sada na pola Guns of the patriots (ovo ne valja igrati ni na chemu osim na Wide montioru, ili Full HD teve-u) i opako me smara, shto izgleda da zaista hoce da ubiju solid-a ... nece se podmladiti izgleda, oh noes!

Kakav je Stargate atlantis u odnosu na SG-1? Dal vredi da se gleda?

U proseku je bolji od SG-1, tako da ako ti se sviđao SG-1 dopašće ti se i Atlantis.

da gledam od pocetka ili preskocim prvu sezonu? Kod SG-1 je prva sezona uzasno dosadna...

Nazad
Vrh Dno