Prodje dve godine kod mts-a posle niza godina u SBB-u i utisci su sledeci. Opticki net je zaista odlican, za dve godine ne secam se da sam imao i jedan prekid. Sve je stabilno i sve radi kako treba. Sto se televizije tice, tu je EON kao platforma na mnogo visem nivou a i sam box koji je otkljucan pa se moze koristiti i druge aplikacije. Ne shvatljivo je da mts ne radi godinama nista po ovom pitanju. To malo unapredenje koje je bilo pre godinu dana nedovoljno za danasnje standarde. Iris platforma deluje zastarelo i dalje sa gomilom nelogicnosti. Ono sto je prednost mts-a jeste veci izbor kanala (doduse gomila i smeca) i arena na kojoj je takoreci kompletan sport, sk je ostao samo sa evroligom i to bi otprilike bilo to. Mts u srednjem box paketu davao je i power line adapter ili wifi extender sto je ok potez stim sto ne znam da li je to i dalje slucaj i ako pise na sajtu, koliko sam cuo da obicno kazu da nema na stanju. Kako je mts ove godine imao dva veca poskupljenja i sa cenom paketa koja je bila u mom slucaju 3850 dinara a sada je 5000 mts je doveo sebe u situaciju kada su do pre godinu dana svi prelazili iz sbb-a u mts da sada bude obrnuto (i sam se razmisljam o ovom potezu), pod uslovom da i sbb ne poveca cene uskoro sto nije iskljuceno. Bilo kako bilo, nazalost mi korisnici smo osudjeni da biramo ne bolje vec manje zlo.
Poslednja izmena: