Ma znam da ima bolje ali za nove korisnike. Ja sam pre dva dana dobio ponudu od yettela 14m dzabe pa sam zvao SBB da im kazem da prelazim u yettel osim ako mi ne ponude bar neku olaksicu za produzenje ugovora. Posto sam generalno zadovoljan sbbom prihvatio sam ponudu. A sto se tice yettela jos uvek im televizija ne sljaka dobro i ne svidja mi se sto su korisnici iza CG NATA osim ako ne plate fixnu ip daresu.Bas i nije ok ponuda, jer mts nudi 12 meseci dzabe (ili cak i 18 ako se potrudis ili imas srece), a Yettel daje 14 meseci free regularno. Drug je bas danas prihvatio ponudu kod Yettela, 250/150mbps, 2 TV uredjaja, 120eur popust na kupovinu telefona.
Било некад. Сада са новијим уређајима и 2.0 платформом су ту негде са еон и то најозбиљније. Не знам за старије моделе али НР4024 даје одличну тв слику. Недостатак је непостојање могућности сортирања канала. Додуше и премотавање на свим каналима али и сбб то нуди на једном тв а на друга два сам имао препотопски д3.Ja sam bio na SBB-u do novembra prosle godine i presao u mts. Da se ne bih ponavljao.
Miljama su udaljeni od SBB-a i eon platforme. Sto se mene tice ni 24 meseca za 1 dinar ne vrede kada pricamo o tv usluzi.![]()
pa stavi na papir i videces da samo u poslesnjih 18 meseci od Prwmijer lige broj novih klijenata cc 250 000 -300 000 u portfoliju MTS a . Tacno je da vecina ima 12 meseci po 1.rsd ali to nije trajno .Samo od ovog rasta portfolija to mu je cc 10 miliona eura novog prihoda mesecno .Na godisnjem nivou cc120 miliona eura samo od ovog rasta fakticki mogu da Imaju rast portfolija i da servisiraju Premijer ligu ako je uopste 600 miliona .Pokazuje se kao dobar porez MTS a po ovim ciframa koje su dostupne ..Tih 70% se odnosi na "fiksni" telefon, dok je odnos za uslugu "interneta" 56,8 MTS a 30,2 SBB.
Odnos "medijskih sadržaja - TV" 52,6 MTS, a 43,7 SBB.
Tačno je da raste broj korisnika MTS, ali ne tako brzo.
Moj je život Švicarska...pa stavi na papir i videces da samo u poslesnjih 18 meseci od Prwmijer lige broj novih klijenata cc 250 000 -300 000 u portfoliju MTS a . Tacno je da vecina ima 12 meseci po 1.rsd ali to nije trajno .Samo od ovog rasta portfolija to mu je cc 10 miliona eura novog prihoda mesecno .Na godisnjem nivou cc120 miliona eura samo od ovog rasta fakticki mogu da Imaju rast portfolija i da servisiraju Premijer ligu ako je uopste 600 miliona .Pokazuje se kao dobar porez MTS a po ovim ciframa koje su dostupne ..
Mene pre otprilike 3 nedelje zvali iz mtsa i nudili mi da uvedem box prvih godinu dana po 1 dinar mesecno, kada sam im rekao da sam kod drugog operatera pod ugovornom obavezom pitali su me gde, nisam hteo da im odgovorim na sta su mi rekli da ako sam u sbb-u mogu raskinuti ugovor zato pitaju. Otud verovatno i taj porast.
Moj je život Švicarska...
Kažem ja, Švica.MTS
- Broj korisnika interneta preko optike povećan sa 355 hiljada na blizu 482 hiljade. Povećanje od 127.160 za godinu dana.
- Broj korisnika koji imaju brzine preko 100 Mb/s povećan sa 660 hiljada na blizu 893 hiljada. Povećanje od 232.150 za godinu dana. Dakle, 46,5 posto korisnika ima protok veći od 100 Mb/s.
, jedino sto je sbb pozitivno korisnicka podrska, za cas rese, dok u mts sam cekao po dva-tri dana
Znači nemoj uzeti MTS TV uslugu, nemoj uzeti Arene i sav mogući sport. Kako pametan savjet ***.Ukratko: ako prelaziš na MTS nemoj da uzmeš TV uslugu kod njihUzmi ostale usluge u MTS i dž mesece a za TV uslugu ostavi Eon, tj uzmi "Eon van mreže" uslugu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari