Da bi ustedeli, kupili su nedovrsen proizvod. Mislili su da imaju znalce - strucnjake koji ce to vrlo brzo da srede, da odrade kako treba, i...precenili su se.Ne može biti bolji jer je sam koncept IrisTV od početka loše zamišljen i urađen.
Vodili su se nekim besmislenim pravilima koje je verovatno tražilo rukovodstvo MTS-a nego što su pazili na to da bude intuitivno i jednostavno korisničko iskustvo.
Posle su prepravljali to loše početničko rešenje (budžili narodski rečeno), ali džaba loše postavljeno rešenje je loše postavljeno rešenje.
Probajte i Yettel app da vidite kakva je to razlika.
Zato postoji narodna izreka:" Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari."Da bi ustedeli, kupili su nedovrsen proizvod. Mislili su da imaju znalce - strucnjake koji ce to vrlo brzo da srede, da odrade kako treba, i...precenili su se.
pogledah Yettel app i komentare za app ovde .Vizuelno nisam video neku razliku .Ima zalbi da nema fejv lista i da kvalitet slike nije sjajan ..Vidim po slilama da nema neke razlike sa Irisem 2.0 .Vidim da moze da slozi Numeracija ne znam za cuveno bek dugmeNe može biti bolji jer je sam koncept IrisTV od početka loše zamišljen i urađen.
Vodili su se nekim besmislenim pravilima koje je verovatno tražilo rukovodstvo MTS-a nego što su pazili na to da bude intuitivno i jednostavno korisničko iskustvo.
Posle su prepravljali to loše početničko rešenje (budžili narodski rečeno), ali džaba loše postavljeno rešenje je loše postavljeno rešenje.
Navodno 790mil€ UM za ova prava dok je mts sa povezanim licima nudio 150 za 3 godine za prava u Srbiji. Mislim da je ovaj ugovor pre svega zbog Grka koji su suvlasnici EL. Svakako najbolji izbor za gledanje EL i EC je da se kupi godišnja pretplata za ELtv koja je planiranja za narednu sezonu od 4.800din za Srbiju.bilo je pitanja gde ce EL .Na SBB narednih godina...
![]()
Evroliga ostaje na Sport klubu!
Kompanija “Junajted medija”, član “Junajted grupe”, sa ponosom objavljuje da je produžila saradnju sa Evroligom i da će u narednom periodu na kanalima Sport kluba gledaoci u regionu moći ekskluzivno da uživaju u mečevima Evrolige i Evrokupa.sportklub.rs
Ja sam izgleda neki genije, ali meni je Iris interfejs vrlo intuitivan i jednostavan, i vrlo lako se snalazim i pronalazim sta mi treba.Ne može biti bolji jer je sam koncept IrisTV od početka loše zamišljen i urađen.
Nije ni postojala mogucnost ponude to necemo procitati naravno .Nit je dozvoljen tender .Niti je Arena mogla da ponudi bilo sta .Ali ta Premijer liga i sta je stajalo na stolu Lučiča kako da unisti SBB to smo feljtone čitali ..):Navodno 790mil€ UM za ova prava dok je mts sa povezanim licima nudio 150 za 3 godine za prava u Srbiji. Mislim da je ovaj ugovor pre svega zbog Grka koji su suvlasnici EL. Svakako najbolji izbor za gledanje EL i EC je da se kupi godišnja pretplata za ELtv koja je planiranja za narednu sezonu od 4.800din za Srbiju.
Vlasnici EL je 11 klubova sa A licencama Takodje od sledeće se menja vlasnicka struktura ...Isti model je i ABA liga pa nije tako .Bice da je vlasnik prava blizak sa nekim pa i po cenu veće cene za prava nije hteo da rizikuje ponude .Van svakog trzsinog rezona .Euroleague je privatno društvo i nema obavezu da raspisuje tender već se sve zainteresovane strane mogle poslati pismo o namerama. Premijer liga je isto privatno društvo ali je budući da mora da poštuje neke zakone u UK morala javno da objavi način i sl.vrzano za TV prava. Budući da je vlasništvo nad Premijer ligom primenjivo jer se menjaju klubovi vlasnici svake sezone time doprinose većoj transparentnosti poslovanja nego u EL koja je firma koja je "limitirana javna kompanija".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari