... (&all)
Možemo li bar oko nečega da se dogovorimo? Na prvom mestu i jako je važno da pročitaš sve postove na temi!
Evo, ja procitao bas celu temu, sve postove. I?!
... Jer je na temi pružen dokaz da je usluga unifi bila oročena samo za ne-SBB korisnike dok je za SBB korisnike prikazana u sklopu paketa, kao potpuno besplatna i bez ikakvog ograničenja,
Jok. Usluga je oko godinu dana bila (ti si naveo rec "bila" pa prema tome i odgovor za "bila") za svakoga, i korisnike SBB usluga i one koji nisu korisnici SBB usluga. I svima je bila besplatna. I bilo je objavljivano, stalno i redovno, da je tako u periodu akcije/promotivnom periodu sa naznakom dokle to traje. Sad je istekao taj period, sada.
... Da niko od mislećih ljudi ne spominje količinu struje koju koristi dodatna WiFi kartica već sam SBB-ov bezobrazluk da korisnicima, kao kukavičje jaje, NASILNO i uz pretnju odmazdom ( 8)) nakači bilo kakav potrošač bez njihovog PRETHODNOG pristanka da ga hrane strujom, neguju i paze,
Potpuno nebulozno projektovanje svog nezadovoljstva!!! Kao sto se vec zna i da ponovim - vec godinu dana je usluga pustena u rad, vec godinu dana se pise o tome, objavljuje. Nikakvog iznenadjenja nema - onima koji su pismeni, zainteresovani i normalni.
Znaci, nikakav pristanak nije potreban da bi SBB nesto pustio u rad na svojim uredjajima. Kako je pustena varijanta 72h unazad bez pitanja tako je i UniFi. Nikakve razlike nema.
... Da je šering BESPLATNO DELJENJE a ne biznis, te da niko pod milim bogom sem SBB-a ne može imati korist od interneta čija je cena tako projektovana da korporaciji omogućava mesečnu zaradu po jednom HG od oko 3000 €... A ne zaboravimo, neko je napisao da SBB ima preko 800.000 korisnika
Pa nije sering nego usluga kablovskog operatera koja je godinu dana bila besplatna. Kakav, bre, sering? O cemu ti pricas? I ko si ti da ulazis u poslovne odluke, plan i razvoj neke firme? Pobogu!!!
SBB je firma => sto znaci da postoji da bi zaradila => sto znaci da nema nista dzabe jer je glupo => ko ovo ne razume...
... Da je svim, BAS SVIM korisnicima sa važećim ugovorom ova usluga donela ograničenje i to OGROMNO! Svi, BAS SVI korisnici sada imaju samo 5GB besplatnog interneta po neograničenoj brzini što je, moraš priznati i ti a i obični programeri OGROMNA razlika u odnosu na potpuno neograničeno i potpuno besplatno.

Znaci tu je problem. Pa sto ne kazes odmah nego posle toliko vremena. Znaci, ti mislis da bi SBB trebalo da daje za dzabe uslugu? Eee, blago tebi...

A kakva ogranicenja (jedino na ovo ocekujem odgovor!)?
... I da, jesu DO NEBA podigli cene i to svim korisnicima i već samo to je dovoljno za raskid ugovora UZ OBESTECENJE do kraja UO! A najbezocniji su upravo prema svojim korisnicima JER SU NAS I PREVARILI. Evo zamislimo da sam ja na poslu, u svom taksiju, da preko unifija (koji je {zamislićemo samo} uz d3go bio jedini razlog zbog koga sam sa njima potpisao ugovor) gledam d3go svih 12 radnih sati svakodnevno... I koliko su mi onda podigli cenu usluge koja je po ugovoru fiksna po svim kategorijama sem vezano za Telefoniju? Približno za 1.500 €! ... Ej bre, pa to je poskupljenje od preko 4.000%... Ili više od 40x JEDINA DOGOVORENA CENA!!!
A ko te tera da budes SBB korisnik? Ne svidja ti se, raskini ugovor i predji kod nekog drugog provajdera. Prosto.
... Zašto je dobro biti u SBB "botnetu" ako znamo da tako samo gajimo masnu gusku? Što se nas korisnika tiče mi smo oduvek mogli da svoj net besplatno ili uz deljenje troškova delimo... ali, zamislite, kada delimo besplatno ili uz deljenje troškova onda smo mi loši momci... Dok kada to isto radimo u SBB-ovu korist onda nas maze po glavi (u sebi verovatno misleći "samo tako OVCE, svakim danom me sve više bogatite") - i ko je bre onda ovde lud?
Daj bre spasite nas i ako nećete da pomognete ljudima koji iznose argumentaciju za zajednički boljitak, barem nemojte biti kočnica.
Ka te tera da budes SBB korisnik... Prosto neverovatno. Pri tom zapenio kao da je zivot u pitanju. A garantovano se pred nekim ko je kod nekog drugog provajdera hvali kako je njemu mnogo bolje...

Ma uzas...
Pozdrav!