Kako ces to da izvedes kad su novi D3Cam-ovi cardless = nije moguce.Dali je neko stavljao karticu iz D3 box-a u Conax CAM modul i dali je uopste moguce da se upari sobzirom da je u originalnom SBB CAM modulu integrisana kartica..
Jel ti izbacivao grešku na tv tipa "No CI Module"? Imaš li u Meniju od tv a gde možeš da vidiš status Modula i koja je verzija?Jel uspeo neko da natera ovo cudo da radi na LG televizoru (webos) novije generacije?
Skenirao sam kanale nalazi ih ali nece da ih "otvori" ili pise skremblovano ili izbacuje crnu sliku. Kartica je ova sa slike, uredno je prepoznaje (moze da se udje u nju kroz meni) ali nece da baci sliku. Bio je serviser probao 2 cam i nije umeo da napravi da radi ..
Kontradiktorni su. Ovdje vjerovatno se može zadržati modul uz insistiranje prilikom produženja ugovora i to ako zaprijetiš raskidom. Inače insistiraju na zamjeni i tu ti nude beskorisni EON box (koji će mi vrag na Android TV-u) ili još gore D3 mini, koji radi na DVB-C tehnologiji, identičan kao i modul samo što tad imaš daljinski viška, lošiju sliku, više kablova i uređaja.Sbb smatra da su cam moduli zastareli i nove ne nabavljaju, a i ne nude ih novim korisnicima. Ko baš želi d3 cam može da ga dobije samo ako insistira i ako ih imaju na stanju, tj. ako ih je neko razdužio. Tako mi je agent preko kojeg sam ugovarao uslugu rekao.
@mfa_secure - delim tvoje mišljenje, d3 cam je zakon.
To upravo pričam. Insistiraju na zamjeni za uređaj koji će drastično pokvariti iskustvo korištenja usluge. Module imam od 2018. i nikad ni jedan problem nisam imao. TV radi nevezano za internet, titlovi uredni, jedan daljinski, i sad da moram uzeti taj d3 mini? Ma raskid odmah ako ne ostave.Meni su menjali cam modul za d3 mini i to je ubedljivo najlosiji uredjaj za d3 dvb-c, redovno se izgube titlovi na pojedinim kanalima, i tome slicno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari