Kakvi ludaci...@S.K.Y.R.A. Bez VPN sa neblokiranom IP neće da može. I sam login zahtev jw geoblocked 🤣🤣
Neka traži kopiju potpisanog ugovora , ako oni ne nađu ugovor po automatizmu prekidaju ugovornu obavezu ako ga pronađu mora da utvrdi da to nije njegov potpis.Drugar ima problem... Podstanari (stranci) su potpisali ugovor sa SBB-om na njegovo ime, bez njegovog prisustva i odobrenja... Sad izlaze iz stana i neće da plate penale za raskid ugovora, a on ne želi da zadrži taj ugovor... Ugovor je potpisan najverovatnije u novembru prošle godine, verovatno 12 meseci po dinar. Da li ima osnova da se plate 40.000 penali, ili ima mogućnosti da plati samo punu cenu za tih 6 meseci koliko se koristilo?
Samo uz VPN neki ili ako imas mobilni broj kod telekoma pa preko mobilnog( ne troši ti internet za iris tad)Vratih se na SBB sa MTS optike...sad me zanima, imam Iris nalog ali pri logovanju mi traži MTS mrežu za pristupanje preko browser-a. Da li je moguće preko SBB mreže gledati IRIS ili je komplet blok?
samo sto nista nije dzabe.Nema jeftinije od džabe...
Kako si uspeo da zadržiš Iris nalog?Vratih se na SBB sa MTS optike...sad me zanima, imam Iris nalog ali pri logovanju mi traži MTS mrežu za pristupanje preko browser-a. Da li je moguće preko SBB mreže gledati IRIS ili je komplet blok?
Sa bratovljevog naloga...MTS dozvoljava EON samo uz zabranu određenih kanala a SBB ovo radi, nisam stručan ali nekako mi ovo izgleda kao neka vrsta diskriminacijeKako si uspeo da zadržiš Iris nalog?
Ne postoji Iris nalog. Logovanje na Iris se uspostavlja preko MTS naloga. Iris je samo TV usluga. Dokle god si korisnik bilo koje usluge MTS-a imaš nalog.Kako si uspeo da zadržiš Iris nalog?
Koji deo ti nije jasan da ti pojasnim...mora da je ludilo sa tvoje strane.Ne postoji Iris nalog. Logovanje na Iris se uspostavlja preko MTS naloga. Iris je samo TV usluga. Dokle god si korisnik bilo koje usluge MTS-a imaš nalog.
@ S.K.Y.R.A.
Šta ko dozvoljava ili ne , meni iz tvog posta ništa nije jasno? Ali znaš da je to diskriminacija?
Ludilo svuda!
Geo block na eon platformi nema veze sa mts-om, block radi UM i to samo na njihovim kanalima. Obrnuta je situacija sa Iris go nalozima, njih je mts zakljucao i mozes pristupiti samo ako si na mts ili supernova internetu.MTS dozvoljava EON samo uz zabranu određenih kanala a SBB ovo radi, nisam stručan ali nekako mi ovo izgleda kao neka vrsta diskriminacije
Kada postoji ugovor, u tvom slučaju do 5.7.2023, najviše 30 dana ranije može da se najavi raskid, tako da su dobro rekli, 6.6. najranije.Jedno pitanje u vezi raskida ...Naime znam da treba mesec dana ranije da se najavi raskid u poslovnici ,ali jel mora tačno da se ode taj dan ,tj.mesec pre ili može i naprimer mesec i po ranije ?Razlog što pitam je što je otac danas bio da najavi raskid (ugovor ističe 5.7.2023 )i rekli mu da dodje dan kasnije ,tj.6.6.2023. Jel to tako svima Il idu na neku foru da izboksuju još jedan mesec ..
pa sve ostalo prakticno ima na telekomu.Iz mog iskustva kada se poveze eon na mts internet isti radi samo od kanala nema n1, nova i sk
Koji deo NS? Posto ja na Bul.Oslobodjenja sve full radi.U ns secka slika svakih 10 sekundi, skoro da je negledljivo. Ne znam da li je do neta ili eona.
pa sve ostalo prakticno ima na telekomu.
siguran si da radi HBO, cinestar, history, eurosport i slicni?
Futoska ulica. Poslednja 2 dana je tako, od jutros mi se cini da se vratilo u normalu.Koji deo NS? Posto ja na Bul.Oslobodjenja sve full radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari