Možda će oko 12h da bude promena.Раде још увек обадва канала.
Možda će oko 12h da bude promena.Раде још увек обадва канала.
Nešto si ti druže pomešao javni servis i nacionalnu frekfenciju.Da je ovo normalna država, svi kanali sa nacionalnom frekvencom bi MORALI da budu dostupni svima, nevezano da li je u pitanju etar ili kabl, jer je nacionalna frekvenca nacionalno dobro i programi koji se emituju preko nacionalne frekvence ne bi smeli da budu nedostupni po bilo kom osnovu.
Princip po kome se dobija nacionalna frekvenca nije tržišni, već arbitralni, pa bi shodno tome morala da bude i odluka države da ko želi nacionalnu frekvencu mora sve kanale da učini dostupnim svim korisnicima. Pravi kablovski kanali su drugi par rukavica, tu ne treba država da se meša ič, samo mora da kontroliše da li se emituju shodno pravilniku o radiodifuziji. Bilo bi dobro i primer dobre prakse kada bi npr. informativni program SBB-a bio dostupan i korisnicima MTS-a, ali ovde nema nekog osnova da neko tera SBB da pod bilo kojim uslovima to i omogući.
Zamisli, danas pred ukidanje kanala je osvežen program za Prva, B92 i ostale njihove kanale, nestalo je to "No Information". Treba li ovo da shvatimo kao nastavak saradnje i da je ovo sve bila šarada za masu da se malo narod nervira ili ja nešto propuštam? 🤔 🙃EON pokazuje program za Prvu i B92 do subote 29.10 ujutro (oko 5-6 sati), posle toga samo No Information.
Za RTS, Happy i Pink pokazuje normalno za celu subotu.
na sajtu SBB-a nema obaveštenja o izbacivanju kanala Happy iz ponudeProšla ponoć i još rade B92, PRVA i HAPPY. Zanima me u koliko sati će biti izmene?
Prelistaj listu programa, tu su negde. Ja imam TOTAL TV pa ne znam na kojim pozicijama su novi programi na kablu.I gde su sada novi kanali?? 7 i 8 su zauzeti
Jel može na osnovu ovoga da se podnese zahtev za raskid ugovora?
Što sad? Osim ako nisi poželio da se ti kanali izbace?Jel može na osnovu ovoga da se podnese zahtev za raskid ugovora?
Glavni argument je bio promena programske šeme bez pravovremenog obaveštenja, tako da možeJel može na osnovu ovoga da se podnese zahtev za raskid ugovora?
Baš zato. Drugo, ako izbacivanje kanala iz ponude nije dovoljan razlog za raskid ugovora kako su tvrdili, onda bi neizbacivanje trebao da bude 🙂Što sad? Osim ako nisi poželio da se ti kanali izbace?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari