plivajuci_zamorac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.11.2006
- Poena
- 415
Jasno mi je to, ali da li može da se koristi na dva TV-a? To me interesuje najviše.
Tv iskljucivo gledam preko cam i koristim daljinski od tv.obicno ljudi ne koriste i stb i cam na istom tv-u
Stavi u podešavanjima TV na Nemačku.Jel uspeo neko da natera ovo cudo da radi na LG televizoru (webos) novije generacije?
Skenirao sam kanale nalazi ih ali nece da ih "otvori" ili pise skremblovano ili izbacuje crnu sliku. Kartica je ova sa slike, uredno je prepoznaje (moze da se udje u nju kroz meni) ali nece da baci sliku. Bio je serviser probao 2 cam i nije umeo da napravi da radi ..
pa mozes da iskljucis hdmi-cec, ali ne mozes podesiti settopbox da se pali na kanalu na kom je tv ugasen.Tv iskljucivo gledam preko cam i koristim daljinski od tv.
Eon smart box ili ti ott uredjaj (nek ga zove ko kako hoce), korsitim samo za vracanje tv programa, mada sasvim dobro radi da bi bio vrlo dobra zamena za cam.
A i ja nisam čovek.![]()
Nece ni Nemacka ni Finska, isto izbacuje..Stavi u podešavanjima TV na Nemačku.
Još veruješ u ta čuda 🤣🤣🤣Zna li se ko su dobitinici nagradne igre? Nisu me zvali![]()
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣počela je juče i nova nagradna, tako da ima još nade (not)![]()
Čekaj bre, a rezultati prethodne?počela je juče i nova nagradna, tako da ima još nade (not)![]()
kakve kutije druzeZnaćeš ako postoje kutije na spratovima sa oznakom SBB.![]()
Ako nema infrastrukture na novoj adresi, onda ide "automatski" raskid bez penala, njihov problem...Cisto da napisem svoje iskustvo, posto sam davno napisao kakva je situacija oko preseljenja ugovora na drugu lokaciju.
Dakle, preselio sam se samo u drugu zgradu u istoj ulici... u prethodnom sam imao optiku, sto znaci da postoji infrastruktura u ulici. Medjutim u novoj zgradi postoji samo Telekomov prikljucak, tako da se iscimam ja oko dobijanja prikljucka u novoj zgradi.
Da bi to bilo moguce treba skupiti potpise stanara, sto je trajalo nekih 10-14 dana. Na kraju je decko iz SBBa pokupio to i rekao da ce se javiti neko od tehnicara da dodju da provere sta i kako oko prikljucka samog i onda do stana.
Evo proslo dve nedelje, niko se javio nije... iscimao istog decka iz SBB, kaze proverice sta se desava pa javlja.
Tako da vrlo neozbiljno, vec mesec i po dana gledam da to resim a radim iz home office-a... sreca pa imam NEO NEO Max paket u A1 pa koristim to kao hotspot mada i to nije idealno resenje s obzirom da signal nije najjaci u stanu.
A meni ugovor tece, ajde jos uvek je 1RSD mesecno ali ovo vec postaje bezobrazluk. Po ovom tempu, cini mi se da cu dobiti prikljucak tek za jedno mesec dana.
Ne znam kakva prava imam, ali se vec lagano razmisljam da se raspitam oko raskida ugovora jer je doslo dotle da ja njih moram da jurim, a pritom sam se i sam "iscimao" da dobiju novu zgradu gde mogu da pruze svoje usluge.
Nisam detaljno proucio to, isto sam izjavio to kada sam bio u poslovnici da trazim preseljenje. Isto sam bio u fazonu, ako ne postoji i ne mozete da mi isporucite uslugu ide raskid, radnica je izjavila da to ne ide tako i da onda mogu da mi ponude neku drugu vrstu usluge preko Total TVa i sl... nisam ni obracao paznju.Ako nema infrastrukture na novoj adresi, onda ide "automatski" raskid bez penala, njihov problem...
Mrka kapa i ođe
Čika Kure izdućkao za bilo kakvu nagradu...
Možda je neko drugi sa foruma imao više sreće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari