Pozdrav svima, izludeo me SBB nakon ponude za prelazak sa EON Full u Premium, pisao sam po savetu SBB podrsci na Twitteru. Da li neko ima sličan problem:
Poštovanje, Vaš sam korisnik 12 godina, ponudjeno mi je da predjem sa Eon Full na Premium pre 20-tak dana, nakon 2-3 dana nazvao me je montazer opreme da mi zameni ruter zato sto kao Cisco EPC3925 nema protok za 500Mbita, inače koristim ga bar 9-10 godina i gotovo nikada nije bilo problema sa njim. Potpisao sam novi ugovor, modem zamenjen za 3 min. sa Tehnicolor CGA2121, serviser zaboravi da ponese stari modem, nazovem ga, kaže doći ce malo kasnije da preuzme, nije dosao ... Uglavnom, od momenta kada je CGA2121 instaliran imam konstantno prekide i zaglupljivanja modema, 2 puta sam zvao tehnicku podrsku, rekli su mi da će da urade sinhrnonizaciju modema, internet nakon toga radi normalno sat, dva i opet problemi, za parametre mi govore da su u redu, poslacu vam Screenshot parametara. Serviser je dosao 17.2.2022, utvrdio je da je sve u redu iako TV signal nije radio i morao je da resetuje modem, pogledao paramtere i rekao mi je da sve radi kako treba. Nakon toga mi je rekao da ne kacimo previse uredjaja jer CGA2121 hoce da zabaguje ako se puno uredjaja zakaci odjednom. Objasnite mi da li je Eon Box preko kabla, Desktop racunar preko kabla i 3 telefona mnogo za 5000 din. mesecno. Da li trebamo na smenu da se kačimo ako nekome zatreba internet ili postoji neki stabilniji modem/ruter koji moze da se dobije. Hvala unapred.
Pogledajte prilog 335737