Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala @kure1982 @provokator probaću [emoji56]

Isto, upravo sada sam ih kontaktirao i rešio problem za 10 minuta. Preko četa na sajtu.

Evo i ja sam ih kontaktirao na chat, sve rešeno, hvala drugari :wave:

Ističe mi ugovor za nekoliko dana, zvali su me da mi ponude sve otključane Pink kanale i cinestar ili tako nešto. Loša ponuda baš, kad bih bar mogao da izvučem nešto bolje... Jel neko uspeo?

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Isto su i mene zvali i isto ponudili. Rekoh pustite vi te kanale,dajte ono za po dinar... To mene zanima. Ali izgleda nista od toga. Tako da prelazim u MTS boz 2 paket i EON van mreže kod SBBa

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

uzeo sam eon light,dobio cisco epc3928...
ruter se nalazi izmedju tv i betonskog zida(stara rad-ova zgrada),
wifi u dnevnoj gde je ruter mi ide od 15mbit(trenutno) do 60mbit(150 mi je na lan-u),u sobi i kupatilu uzas 1,2,5 mbit i to je to.
e sad dal da im trazim neki drugi ruter koji ima bolji signal,i dal ce mi dati uopšte jer sam light paket?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Nece pomoci ni TC2121 sa betonskim zidovima, tako je kako je, stanovi sa gipsanim pregradnim zidovima sve ide kako treba.

Meni isto nude neke dodatne kanale, tj. ništa, a ne ovo što nude novim korisnicima. Pre dve godine sam podneo zahtev za raskid, pa su me ipak zvali da kažu da može ono što su tada nudili novim korisnicima. To više ne pali?

Kako definišu novog korisnika? Po adresi? Celom imenu ili samo prezimenu?

Da li je bolja situacija sa onim njihovim agentima koji idu i dele flajere na kojima je njihov broj? Kako doći do njih, ako ih uopšte ima za SBB? Znam da su mi ranije dolazili za Telekom.

Jeli i vama stigao novogodisnji sbb poklon? Prosle godine nisu stigle cokoladice, a sad su stigle iako smo se rastali jos pre mesec ipo. Ali ove godine nisu cokoladice vec 4 kolaca sa nekim susenim vocem, lici na brusnicu i veca kesa mesanog domaceg chaja.

Hahahah , brate, e jesi me nasmejao, onako dobro!!!

Ja ću verovatno posle xx godina sa SBB da predjem na mts optiku,ako ne ponude nešto bas povoljno .
Koliko se u mts doplacuje treći stb?

Sent from my iPhone using Tapatalk

150din mesecna renta po box-u. Koliko sam pricao sa agentom kaze da je najvise ugovorio 6 boxa na optici, ali nisam pitao koliko boxa moze da se rentira.

Box 4 plavi i veći paketi, dobija se 3 stb bez doplate.

Box 3, 2 bez doplate.

Koja je fora sa tim poklonima, ništa nisam dobio prošle godine, 2 ugovora imam.
Sad mi ističu oba, i na jednom (Full) nude 12x 3999 umesto 4999 za prelazak na Premium, a za drugi gde je Premium ne nude ništa.

Te poklončiće šalju samo Premium korisnicima, tako da ovaj ugovor na Full paket nema poklon, samo ako imaš Premium ugovor čekaš čajeve i te kolače sa sušenim voćem. :d

Džabe sam čekao prošle godine, a i ove kara banana izgleda.

Sad su mi iz SBB ponudili:
- 250Mbps/25Mbps (do sada imao 150/15),
- sve regularne kanale (što sam imao i do sada), plus HBO Premium, Cinemax 1 i 2, i one Pink gadosti,
- HBO na 2 godine, umesto 1 godine, kako su prvi put ponudili,
- otključan video on demand (besplatno iznajmljivanje svih naslova iz ponude),
- i uvalili mi telefon (koji mi ne treba sa 1500 besplatnih minuta mesečno),

sve to za 3599din prva godina, 3999din druga godina, ugovorna obaveza 24 meseca.

Kažu starim korisnicima ne smeju da daju promocije u vidu oslobođenja plaćanja pretplate (akcije 3 i 6 meseci po 1 dinar i sl.).

Ako ispoštuju dogovoreno (što ćemo videti već od srede), biće ok jer sam do sada plaćao nešto više, lošiju uslugu.

Poslednja izmena od urednika:
Jeli i vama stigao novogodisnji sbb poklon? Prosle godine nisu stigle cokoladice, a sad su stigle iako smo se rastali jos pre mesec ipo. Ali ove godine nisu cokoladice vec 4 kolaca sa nekim susenim vocem, lici na brusnicu i veca kesa mesanog domaceg chaja.

Stiglo, jos u subotu, za malo postara nisam ubio jer me zvao u 9!!! :mad:

@davlab Izgleda su ti postar/komsije ovog puta bile ljubazne... :smoke:

Kolacici su ok (moglo jos koje pakovanje :whip: ), caj jos nisam probao...

Ovo su i meni ponudili, sto ce reci nista, bar meni.

Huawei P30

12.11 podneo zahtev za raskid ugovora, danas 12.12 u 22h ostao bez signala za tv i net. Profesionalci, nema sta :)
Da li mora da se sačeka da istekne ugovor da bi se podneo zahtev za raskid ili može i pre toga s obzirom da se sam ugovor svakako raskida nakon 30 dana od podnošenja zahteva?

I da li su te zvali nakon podnošenja zahteva da ti ponude nešto?

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока

Danas potpisah novu UO, nosilac ugovora ima drugacije prezime u odnosu na moje.
20201214_160518.jpg
Za UO od 24 mes, prosek 2916 din/mes.

Za područje Niša, akviziteri imaju mogućnost da daju tu akciju za nove korisnike EON Premium paketa.

Da li mora da se sačeka da istekne ugovor da bi se podneo zahtev za raskid ili može i pre toga s obzirom da se sam ugovor svakako raskida nakon 30 dana od podnošenja zahteva?

I da li su te zvali nakon podnošenja zahteva da ti ponude nešto?

Meni se UO zavrsavala 11.12, zbog toga sto je 11.11 bio neradni dan ja sam zahtev za raskid saradnje podneo 12.11 i tacno 12.12 u 22h ostao bez signala.
Prva ponuda koju sam dobio za produzetak saradnje je bila 4mes/1 din, kada sam u poslovnici potpisivao zahtev za raskid ponudili su mi 6mes/1 din, na sta sam se ja zahvalio jer sam vec imao ponudu akvizitera 10mes/1 din. Od tada niti je neko zvao, niti se neko interesovao. 10 godisnji korisnik, svi racuni su bili izmireni svakog 10 dana u mesecu za prethodni mesec.
Malo cudna politika poslovanja po meni.
Mts optika ne prolazi kod mene, a od tv kanala gledam samo N1, Nova S i SK, tako da sam zato ostao kod njih.
Sutra vracam "staru" opremu.

Nisi ti podneo zahtev nego si raskinuo ugovor mesec dana pre isteka ugovorne obaveze. Pogledaj sta ti pise na papiru koji su ti dali.

Mene su juče zvali kao nekadašnjeg korisnika(raskinuo sam pre 2 godine), a danas u me zvali da produžim postojeći ugovor(na drugo ime je je trenutni ugovor). I nudi mi da potpišemo aneks o produžetku i dobijam filmske kanale 500-550!!! Više i ne kažu pinkovi kanali već filmski. Ugovor mi ističe za 2 dana kako on kreče, mada na portalu piše 23.12. Zna li neko da li bi dobio nešto ako raskinem ugovor i kažem da hoću samo eon van mreže? Tipa da mi daju besplatno eon box ako bi uzeo onaj paket od 1000dinara uz ugovornu obavezu.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

pa bas je veliki popust.

Koliko citam bio si korisnik Duo Gold paketa placao 2.800,00 a to je pandan sadasnjem Eon Duo Full koji kosta 3599, ja sam korisnik Eon Premium (trio) koji kosta 4999 i placacu tu uslugu 2916 din skoro isto kao tvoja cena.
I ja bih bio nezadovoljan da sam na tvom mestu i raskinuo ugovor.
Po strani ostavljam sta je kome potrebno, ovde samo uporedjujem ko je sta dobio kao benifit.
Naravno, najbolje prolaze oni koji ne placaju nista ali verovatno i ne koriste nista od usluga.

ma i meni je sa 6 meseci gratis izaslo u proseku 2100, nije bas kao sto izgleda na prvi pogled. Hocu reci da se oni sigurno nisu z. nego mi koji zagrizemo na neke navodne popuste, a oni nam uvale mnoge programe koje nikad i ne gledamo. Vidim da se ovde mnogi pale na te mesece po 1 dinar, ali ko ne plati na mostu platice na cupriji, staro pravilo. Prve godine ti pokloni nekoliko meseci, druge ti to sve naplati, a ti srecan...

Da li idalje moze da koristi Conax CI CAM modul ili D3cam u sbb-u?

Poslednja izmena:
@giga545 a jesi taj novi ugovor na drugo prezime zaključio na istoj adresi gde je bio i stari?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno