Meni se HBO pojavio posle sat vremena, ali tek pošto sam ugasio i opet upalio boks.Malo sam iscitao, video sam posle sat vremena ukljuce... Evo 5 sati nista...
Jel ima više različitih modela? Koji Kupovao si u Beogradu?Ja sam već malo dosadan, ali kome je samo WiFi problem topla preporuka za Ubiquiti Unifi access pointe, ja sam ih montirao u tri stana u Bg i na sva tri mesta Wifi konačno radi dobro i stabilno. Uz to su skroz jednostavni za podešavanje, i nema potencijalnih problema koje koje donosi korišćenje dva rutera.
Ima više modela, od standardnih, tj. jeftinijih Lite i LR (Long Range). Ja sam uzimao long range varijantu Ubiquiti Unifi AP AC LR, donosio sam iz Norveške, ali sam video da mogu da se kupe i na KP, ugarska varijanta.Jel ima više različitih modela? Koji Kupovao si u Beogradu?
Hvala!
Itekako imaju prava da menjaju šta hoće. A ti imaš prava da zbog izmene proizvoda/usluge raskineš ugovor.@Miki
Da, nemaju pravo da menjaju jer ja sa njima nisam ništa novo potpisivao, imam potpisani ugovor sa IKOMom gde pose da imam HBO paket.
Na drugom i trecem imam samo osnovnu ponudu, na njima HBO nisam nikad imao.
Drugi je CI kartica a treći d3mini.
Ovaj glavni TV CI modul .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pitanje za korisnike Ubee modema. Da li na Ubee-u radi samba protokol i koja je brzina kopiranja na/sa usb-a pomenutim protokolom?
Hvala unapred.
Gde najbrže odgovaraju na pitanja, Twitter, FB...?!
Gde najbrže odgovaraju na pitanja, Twitter, FB...?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari