Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dete probalo iste crtane filmove sa originalnom i srpskom sinhronizacijom, sve naplaćano.

Pošto HBOOD jedino u katalogu ima crtane filmove sa srpskom sinhronizacijom onda ste garant njega aktivirali a on nije dat besplatno.

Jesi se žalio? Šta kažu?

Odgovorili mu u fazonu ako si ukucao lin (koji je 1234 hahahha) to znači da je kupio, besplatan sadržaj nema pin nego samo "gledaj" opciju..
Kakvi su to lopovi pa da u ovakvim situacijama hvataju na foru.. Strašno..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

A šta ga je uhvatio na foru kad uz svaki katalog ako si pretplaćen piše da si pretplaćen.Ne znam da li je se šta promenilo ali kad sam koristio pds2100 gde je direktno moglo da se pretplati na neki paket i kad sve to ukucaš opet te pita jesi siguran da hoćeš da aktiviraš uslugu.

Pošto HBOOD jedino u katalogu ima crtane filmove sa srpskom sinhronizacijom onda ste garant njega aktivirali a on nije dat besplatno.

A šta ga je uhvatio na foru kad uz svaki katalog ako si pretplaćen piše da si pretplaćen.Ne znam da li je se šta promenilo ali kad sam koristio pds2100 gde je direktno moglo da se pretplati na neki paket i kad sve to ukucaš opet te pita jesi siguran da hoćeš da aktiviraš uslugu.
Da, ali su rekli da je video klub besplatan, osim ubice mog oca. Tek kad se žalio su napisali kao da nisu svi besplatni nego objašnjenje iznad.

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Meni su rekli preko fb, da se i dalje placaju oni kojima stoji cena.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Poenta je da je bilo dovoljno pročitati gde stoji cena i još traži kod, to što naš narod ne čita i radi sa pola mozga, to se onda i plati...
A da su i oni malo pecali u mutnoj vodi jesu, no to im i posao.

Pitao sam preko chat-a da li postoji mogucnost potpisivanja ugovora samo za internet. Nema.

Steta, uveli su optiku u zgradu, a istice mi box paket kod mtsa, pa nameravam da odjavim tv i fiksni (kome jos to treba uz streaming servise).

Da li ce ikada ponuditi odvojenu uslugu?

Neće :D Što bi sami sebi izbijali lovu iz džepa. Znaju oni dobro koji procenat korisnika ima alternativu da ode kod nekoga ko će da im nudi samo internet , i da im se može da te uslovljavaju i uvaljuju ti Duo/Trio.

Pitao sam preko chat-a da li postoji mogucnost potpisivanja ugovora samo za internet. Nema.

Steta, uveli su optiku u zgradu, a istice mi box paket kod mtsa, pa nameravam da odjavim tv i fiksni (kome jos to treba uz streaming servise).

Da li ce ikada ponuditi odvojenu uslugu?
nadji komsiju koji ce hteti da se dogovorite oko neta,pa kupis wi-fi repeater i miran si...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Neće :D Što bi sami sebi izbijali lovu iz džepa. Znaju oni dobro koji procenat korisnika ima alternativu da ode kod nekoga ko će da im nudi samo internet , i da im se može da te uslovljavaju i uvaljuju ti Duo/Trio.

Pa cudno je, zato sto u zgradi imam mts optiku, a oni nude net sam za sebe (mada bih morao da zadrzim fiksni). Da mi SBB da i 10% popusta na DUO pakete, uzeo bih samo net, ali jednostavno nemaju sluha za biznis. Sve moze tako da se postavi cenovno da im se isplati.

Pa ako moraš da imaš i platiš fixni onda to nije "net sam za sebe" već je samo umesto "tv + net " kod njih "fixni + net", a jedno i drugo objektivno ne mora i ne treba i može da se ogranični da im ne kradeš tu drugu uslugu.

Znam, zato sam i spomenuo da mora fiksni da se zadrzi (i ako to ne spominju lepo na sajtu). Cudi me samo da ne ponude i jedni i drugi zasebnu cenu koja njima odgovara. Razumem da obe kompanije pokusavaju da zarade vise, ali to mogu i pojedinacno da urade kroz povecanu "solo" cenu. Moja pretpostavka da su izbirljivi napredniji korisnici mali procenat potrosaca, pa im se i ne cima.

Poenta je da je bilo dovoljno pročitati gde stoji cena i još traži kod, to što naš narod ne čita i radi sa pola mozga, to se onda i plati...
A da su i oni malo pecali u mutnoj vodi jesu, no to im i posao.
A tamo gde piše pretplaćeni ste a pri tome traži kod?

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

A tamo gde piše pretplaćeni ste a pri tome traži kod?

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Ne bih znao, meni je sve uračunato u paket sem ove 2 naše serije.
Samo pretpostavljam da se ne plaća ako nema cene ali bolje pitati, pa zato i imaju korisnički servis koji radi non-stop, uvek je bolje pitati.

Ima veze i za PG-13, cini mi se da na eon app i dalje postoji perental control. Sad samo ako neko nije to pomesao sa ukucavanje sifre sa prihvatanjem cene za video klub, onda su u problemu...

Uzeo sam EON FULL DUO koji je posle promotivnog perioda 3.600 din i stize mi prvi full racun (za Mmrt 2020) kad ono 2.555 din, jel zna neko u cemu je fora?

Uzeo sam EON FULL DUO koji je posle promotivnog perioda 3.600 din i stize mi prvi full racun (za Mmrt 2020) kad ono 2.555 din, jel zna neko u cemu je fora?
Mislim da ti nisu naplatili stavku odrzavanje, greska ili imas papir da si invalid pa ti ne naplacuju odrzavanje.
Pogledaj na racunu imas sve stavke a pogledaj i obracunski period kad su te prikljucili

Poslednja izmena od urednika:

Pun račun će ti biti naplacen sledeceg meseca (aprilski račun), usluga se nije naplaćivala u danima dok nisi sklopio ugovor (na primer:ako si sklopio ugovor 5-og septembra, nakon 6 meseci akcije po 1din koja je računala i februar mesec, od 1-5 marta nisu ništa naplatili, uzeli su u obzir vremenski raspon 5-31).

Poslednja izmena:
Da, bice da je to da nije pun mesec jer ima i stavka odrzavanje.
Hvala na pojasnjenu.

Jel ovaj Technicolor CGA2121 treba nekako optimizovati?
Gubi se WiFi često u toku dana, samo zabode na par minuta ili moram restartovati ceo modem da se vrati net.

U pitanju je manji stan i sve je prilično otvoreno, ne bi trebalo da gubi tako signal. (jačina signala na najudaljenijoj tački je manja samo za jednu crtu od svih)
I ja se isto pitam. Gledam u modem, udaljenost tri četiri metra, wifi non stop puca, gubi se, pa se vraća itd itd....

Sent from my Motorola One Zoom using Tapatalk

Da li je neko placao racun preko sbb online placanja sa njihovog sajta. Posto mi je visa card izbledela, morao sam da koristim dina card i stalno izbacuje gresku, nikako da prodje uplata. Da li je neko placao dina karticom?

Da li je dina podržana? I da li tvoja dina ima funkciju plaćanja na internetu?
Ja sam plaćao Mastercard karticom bez problema.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Platiovsam masterom bez problema

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Da li je dina uopste podrzana?

Vidim samo Visa i MC logo...

a2f6f30a80aef91e662b85f65b5d41f2.jpg

Dina je smeće

Dina je smeće

A na osnovu čega to tvrdiš? Ja ti recimo mogu reći da je za upotrebu u Srbiji Dina najbolja moguća kartica po svim pitanjima...druga je stvar što strane banke ne vole dinu pa se vrši opsturkcija iste...što se tiče plaćanja karticama stvar je prosta da bi se plaćalo nekom karticom mora da postoji znak za istu dakle dina za dinu visa za visu itd...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno