Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi jel toliko teško guglati taj model i videti specifikaciju u kojoj lepo jasno crno na belo piše "Fast ethernet" / "10/100M LAN". Nema tih drajvera na ovom svetu koji menjaju hardverski limit...

Ljudi jel toliko teško guglati taj model i videti specifikaciju u kojoj lepo jasno crno na belo piše "Fast ethernet" / "10/100M LAN". Nema tih drajvera na ovom svetu koji menjaju hardverski limit...

To smo vec ustanovili i pre saznanja koji je model. Problem je sto on dobija polovinu od 100, sto mogu da budu drajveri, moze da bude neki softwer u pitanju a na kraju krajeva moze da bude i sam hardwer. Ispada da njemu radi half duplex, moze da proveri da li je na ethernet portu aktiviran full ili half duplex. E sad koliko sam na brzini video na lenovo sajtu ovaj model ima drajvere za win7 i win8, nema za desetku. Ispravite me ako gresim.

Eon duo light pojacan upload sada je 50/10 :)

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
0b7726ceebd2e095b77877838283bf89.jpg

Poslednja izmena:
Da nisam ni ja našao drajvere za w10. A interesantno je sad sam skinuo aplikaciju speedtest sa microsoft prodavnice i tamo kada merim imam oko 80 dok kad merim u pretraživaču na nekoliko tih sajtova imam oko 40-50. Uglavnom hvala svima na pomoći. Možda uzmem taj adapter jednog dana. Sve zavisi kako se bude razvijao ovaj Nvidia Geforce Now projekat jer za njega mi je jedino potrebna lan veza

Na kom broju je novouvedeni kanal Cinestar 2 TV HD?
Pitam za D3 raspored kanala, ne mogu da ga nađem?

Poslato sa WAS-LX1A pomoću Tapatoka

Rece li neko da sbb ima los down/up odnos [emoji23]?
3183c7a3f734f6c6c417ace616420dcf.jpg

Eon najlaganiji CGA2121 susedne sobe 5 i 2.4, znaci ovaj paket 100/10

2.4 kod mene nece preko 25mbt-a nikad.

Prilozi

• 123.jpg
    123.jpg
    71.1 KB · Pregleda: 207
Poslednja izmena:
Mislim da je ovo realni maksimum na EPC3208.

bc852e9669b7935fbcce585197a8f92d.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ljudi imam sledeci problem, na ubee su mi pivezani tv i d3 i oni sljakaju super, kada ubacim lan za laptop, laptop detektuje kabal ali je unindentified network i neta ni za leka, jedina razlika pozadi koju sam primetio je da tv i d3 svetle crveno a laptop zeleno ako to ista znaci....

Mislim da su portovi 1 i 2 za net a 3 i 4 za d3, pa proveri gde si šta “ubo”.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ideš na Moj Sbb app, pa na internet, pa skroluješ dole na uređaji, i tu će ti biti Technicolor pa probaj odatle.
U krajnjoj liniji pozovi podršku.

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi,
Kako da dobijem max brzinu wifi-a? Paket je eon full, ruter EPC3928S. Trenutno izvucem od 60 do 70mbps, a treba mi vise za android box.
Da li da dokupim nesto ili da trazim bolji ruter?

Tesko je to reci, postoji mnogo stvari, zagusenosti od drugih mreza ...

Probaj da menjas kanale na routeru napr. za pocetak.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno