stefanm
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.01.2006
- Poena
- 330
Ma ne verujem. Pustice svim eon nove brzine.
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
a nas trio gold ko *mjau**mjau**mjau**mjau* iako placamo i vise nego odredjeni eon korisnici
Ma ne verujem. Pustice svim eon nove brzine.
Cek cek, znaci, gde nije digitalizovano, ostaju stare brzine, a naplacivace svima isto?
Ja baš teh da pitam da li je iko van Beograda i Novog Sada gde je još analogna tv dobio nove brzine.
Da li neko zna koja su sva podrucja digitalizovana?
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
@jok...jok![]()
Nis EON full nema povecanja, za sada.
Da ali ne svima.Upravo je u toku povećanje brzine, sa procentualno većim povećanjem uploada u odnosu na download. Napr: EON Premium sa 300/15 je podignut na 600/50. I dalje je to znatno manje od MTS-ovih 400/160, al' je bolje nego što je bilo.
Pozdrav
Kako rade daljinci na eon boxu? IR ili BT?
Nisam predvideo nikakvu policu za tv posto nema mesta na zidu pa bih ubacio box iza tv-a ako nije bitna fizicka vidljivost za daljinac..
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
BG,NS i KG trebalo bi jos i Subotica da je na toj listi ako se dobro secam.
Meni najveci problem sto nisam presao na EON je taj sto teraju da mora EON box da bude iskljucivo povezan LAN mreznim kablom , a to mi nikako ne odgovara..
Zaista ne mogu da provlacim nekih 20-25 metara kabla kroz stan , na sta bi to licilo..
Ovako trenutno koristimo D3 kucu , ali preko strujnih adaptera koje sam *vazno napomenuti bas preko SBB uzeo uz placanje od 7 hiljada dinara jednokratno...
i sad dolazimo u tu bezveznu situaciju da mi govore kako ne mogu oni da se iskoriste za EON , dokle god to ne promene ja necu preci.
Samo da uspem da spakujem sve iza. Od kreveta do zida imam 75cm i ako bi stavio bilo kakav ormaric ili postolje morao bi da prolazim na kant :/
Razmisljao sam i tako, nadam se da ispravljac nije nesto mega glomazan. Doduse mozda mi i ne treba box, mogu da se spojim na coax i aplikacija i cao..
Btw da li preko coax-a ima SK 4K ili samo preko stba?
Mene najviše interesuje ovo Eon 2.0 [emoji3]
Možda srede malo kvalitet slike.
Bor dobija tuki, em nema digitalizacije em ovaj postojeći radi katastrofa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari