kepa
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.07.2001
- Poena
- 650
Oni objavili na twitteruOdakle ti info da je struja problem?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Oni objavili na twitteruOdakle ti info da je struja problem?
@Twitter je napisao(la):Poštovani korisnici, usled prekida u isporuci električne energije došlo je do tehničkih smetnji što je prouzrokovalo smetnje u radu servisa. Svi servisi se sada vraćaju u rad i potpunu stabilizaciju očekujemo u najkraćem roku. Hvala na razumevanju.
Pale se agregati jos 90-tih godina sami cim nestane struje a dok ne postignu brzinu drzi sve na akumulatorima i invertorima. Citav ERC Beobanka tako je radioAko je to tačno, onda su neviđeni majmuni. Danas se agregati sami pale a do tog momenta rade UPS-evi.
A jel ovde dobijaš neku aplikaciju za box ili tv ili dobijaš neki njihov uređaj. I kolika je mesečna pretplata?Uzmi EON TV Van SBB mreže PREPAID! Plaćaš kad hoćeš za 30 dana gedanja i otkazuješ kad hoćeš. Taman dok se ne odlučiš šta ćeš dalje. Prepaid EON TV paketi se plaćaju platnim/kreditnim karticama.
Ako se odlučiš da nastaviš sa SBB-om par meseci kasnije samo otkaži Prepaid pretplatu i zaboravi na taj nalog i vrati se svom starom ugovoru.
Mada ja bih se držao SBB-a, ali svako ima izbor.
Normalno da imam UPS 1200Pa ja kod kuće imam comp i NAS nakačen na UPS, da mi se ne bi desilo da usred rada ode sve u tri lepe....
Sve je moguće.Ja mislim da je najlakše bilo da sve svale na nestanak struje. Dal stvarno mislite da nemaju kvalitetne agregate i UPS postrojenja. Pa da je tako ova današnja situacija bi se dešavala i pre.
Bojim se da je ovde nešto drugo u pitanju, ali ne žele da izađu u javnost sa informacijama.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Uvalili im loš dizel.Malo je verovatno da u ovakvom data centru ne šljakaju agregati...
https://www.youtube.com/watch?v=g13tETPn_Z0&t=1s
Uvalili im loš dizel.
Nema drugog objašnjenja.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
A sto ne bi? A sta ako recimo izbije pozar na lokalitetu?Malo je verovatno da u ovakvom data centru ne šljakaju agregati...
https://www.youtube.com/watch?v=g13tETPn_Z0&t=1s
Palilula (Cvijiceva ulica) proradilo sve. EON nemam.
Valjda ce uskoro svima. Ako ti nesto znaci ja sam ugao Cvijiceve i Starine Novaka. Sve proradilo.I ja sam u Cvijićevoj, a ništa mi ne radi. xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari