@Zoran021, da li i tebi fale kanali na D3mini?
Ja nisam imao ni internet ni tv. I na d3 mini mi i dalje fali dosta kanalaIzgleda samo Vojvodina nije pogodjena sa ovim. Meni normalno radi sve.
Produžen je do 31.08Zar nije ona promotivni period sa svim otključanim kanalima važio do 15.08.? Meni su i dalje svi kanali otključani.
Od jutros je situacija sledeća: posle ko zna koliko puta resetovanja, uređaj je povukao listu kanala. Pošto su mi trenutno svi kanali otključani, više od polovine javlja error streaming, a ostala polovina radi, s tim što vraćanje unazad više uopšte NE RADI. 99% vremena kada upalim tv gledam hbo/cinemax paket i to uglavnom sa vraćanjem unazad i sada je to onemogućeno. I toliko mi je čudno da nas niko neobaveštava šta se dešava i u čemu je problem?!
Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
Да, али имаш и уговор који си потписао, где ти нигде не пише да имаш гарантовано услугу 24/7, има у општим условима Члан 15 и Члан 40, који то лепо дефинише... Ако за 50 евра месечно пронађеш провајдер који ти гарантује СЛА уговор и услугу доступну 24/7 јави и нама да одмах пређемо код тог провајдера... невезано ако дође до хаварије (испад линка, сметње код надпровајдера, пуцање отпичко кабла услед више силе итд..).
Ја немам потребу да браним СББ само коментаришем да не постоји интернет услуга која је савршена и 24/7 доступна за крајњег корисника, где год то било у свету, постојаће проблеми, испади линкова, мрежа, виша сила итд...
Zar nije onaj promotivni period sa svim otključanim kanalima važio do 15.08.? Meni su i dalje svi kanali otključani.
Ako tako gledaš, gde u ugovoru piše da oni moraju da ti daju preciznu informaciju zbog čega je došlo do ispada sistema.
Šta god bilo desilo se...većina ima priliku da uzme drugog provajdera, recimo Telekom,kod koga sve radi savršeno....tako da ..
A to ko i zašto ima odnosno nema linkove....u banana zemljama kao što je naša odgovor na pitanje je lak....tako da.....
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Da d3i i uopšte nemam potrebu da vraćam jučerašnje emisije ili od pre 2 dana, samo konstatujem da jutros kada su se vratili neki kanali i koji imaju opciju vraćanja, emisija, film ili bilo šta što trenutno ide, kada se proba vraćanje, jednostavno dobiješ crni ekran. Ovi su problemi počeli pre možda desetak dana kada se npr. prebaci kanal na SK1 hd slika se zamrzne i uređaj se resetuje sam od sebe. A nigde obaveštenja šta se događa, jednostavno su d3i korisnici zadnja rupa na svirali!D3i? Neces moci da vracas emisije od juce u 10 kada je nastao ispad. Jos nije izmisljena masina za put kroz vreme
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo lični primer kako velike kompanije pokušavaju da se reše nečega što im smeta ili jednostavno više im ne igra ulogu. 2001 godine sam kod tadašnjeg Mobtela, a današnjeg Telenora potpisao ugovor za paket Mobi fun u kome je pisalo da je pretplata 100 dinara mesečno 100 poruka i 10 minuta razgovora. Ovaj paket sam imao sve do oktobra 2018 godine kada me obaveštavaju da nas je u Srbiji ostalo ukupno 28 koji imamo taj paket i da MORAM da pređem na paket koji košta od 1200 pa naviše. Čitajući ugovor iz 2001 nalazim klauzulu gde piše ako dođe do jednostranog raskida od strane operatera on je dužan da isplati 100.000 dinara. Kada sam ih obavestio za tu odredbu, dobio sam poziv da sam odredim uslove novog paketa koji ću plaćati 1000 dinara mesečno i tek tada smo se dogovorili. Je ne tvrdim da SBB ruši ceo sistem zbog nas na d3i, ali smo mi jednostavno zaboravljeni kao korisnici njihovih usluga i po svaku cenu hoće da nas prebace na eon po paprenoj ceni!kakve zivopisne halucinacije jeste, bas su resili da se rese vas sa d3i boxovima, tako sto ce ugasiti ceo SBB da se Vlasi ne dosete...
Ispao je EDB trafo usled havarije, a SBB-ov agregat se nije upalio.Gledam sada nešto što nije reklama: https://pc-press.mwtatooine.net/read/specijalna-izdanja-365.html#page8
Prema ovim navodima, imaju vrlo solidno rezervno napajanje.
Sad, ostaju dve varijante:
1) Ili je neko zaboravio da uključi agregate,
2) Ili SBB laže u svom izveštaju.
Ja i dalje mislim da je nestalo nafte.Pogledajte snimak na YT od pre par postova. Vide se dva APC "tenka", odokativno 80kVA svaki. Sami UPS-ovi nisu dovoljni kod dužih nestanka napajanja, tu uskače dizel. Sve to je džaba ako uklopna automatika (static switch) zakaže. Kod napajanja nema 100% sigurnosti.
Gledam sada nešto što nije reklama: https://pc-press.mwtatooine.net/read/specijalna-izdanja-365.html#page8
Prema ovim navodima, imaju vrlo solidno rezervno napajanje.
Sad, ostaju dve varijante:
1) Ili je neko zaboravio da uključi agregate,
2) Ili SBB laže u svom izveštaju.
Ima, al to mora da se plati a i odrzava.Kod napajanja nema 100% sigurnosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari